Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
grilovane kruracie steaky ....mexicka zelenina + grilovana cuketa
ahojte kocky,
zase idem raz pre radu 🙂
Prosimvas, daju sa spravit halusky s kapustou aj z hlavkovej kapusty? Ak ano, mate nejaky overeny recept? Lebo tu v DE ta kysla kapusta je taka divna a od nasich domacu mam uz minutu 😒 Dakujem
Ja som to este nerobila, ale strasnu chut mam na to uz asi 2t, tak som sa rozhodla, ze zajtra by som to skusila.
@maculik ahoj...jasneee, ze daju, ja ich mam radsej ako s kyslou kapustou 😉 cize kapustu si nakrajas a na troske oleja trosku osmahnes, nech pusti stavu, osolis a nechas dusit - ak treba, tak podlejes troskou vody... ja zvyknem pridat aj trochu cukru ( mam rada tak sladsie - cize vtedy cukor pridas skor ako kapustu aby ti skaramelizoval ).. noo a ked je kapusta makka, roztopim ( zprazim ) maslo... halusky zmiesam s kapustou a maslom a papame 😉 podla chuti dosolis 🙂 dufam, ze som pomohla 😅
dnes paradajková polievka s pohánkou, tarhonový nákyp s višnami a muž dojedol včerajšie chilli con carne s opekanými zemiakmi 🙂
brokolicova mliecna polievka a kuracie rizotto 🙂
my dneska mame fazulovu polievku ,vajičkovu polievku a lokše 🙂
@maculik ano ano daju sa spraviť normalne ako keby si robila s kyslou 🙂
dievčatá pomoooooc 😀 potrebujem radu ....trubičky okolo torty môžem naukladať už dnes (ako obrubu) 😕 ...a torta bude poliata čokoládou tak lentilky môžem dať tiež dnes 😕 ....radšej sa pýtam,lebo dnes sa mi v pečení nedarí 😠 ☹
Ahojte, my dnes kuracie stehna na kyslej kapuste s ryžou s kukuricou to mamina robila ja som robila penne z nivovou omáčkou 🙂 kedže zo včera nič neostalo ani dezert lebo mamina priateľ je ako kyselina 😠 😒 a na večeru bolo chlebik vo vajičku s bambinom a rajčinou 🙂 ale sme sa prejedli že sa nemožme ani hýbaŤ :(
Paradajkova polievka a fasirky so zemiakovou kasou.
kapustnica
My zajtra paradajkova s cestovinou, gratinovany losos s pecenymi bylinkovymi zemiakmi. V nedelu pecena panenka, cervena kapusta a miesto knedle asi zemiaky pecene v supke.
baby ked robite kysnuté cesto tak mozem ho vymiesit s mixéerom čo má háky?? ci najprv ručné z varechou a potom s hákmi ?? 😅 lebo chcem robit parene buchty pondelok . 🙂
Ahojte kocky, mozem Vas poprosit o radu ohladom Br. Kare ? Mam doma pekny kusok kare, ALE, nemam s nim dobre skunosti, vzdy sa mi vysusi , hmm...No chcela by som urobit z reznika taku kapsu a vlozit don napr. sunku, syr ...Osmahnem na panvici a potom sup do rury - AKO DLHO to mam piect aby to bolo fajne makke ????davala som aj alobal , nezapinala teplovzdusnu rur-iba obycajnu, aj na nizkom stupni pomaly a aj tak sa mi to nepodarilo ...ak mate nejake triky tipy, budem Vam vdacna 😀

@lencyca ahoj, u mňa v albume https://www.modrykonik.sk/fotoblog/miriamr/albu... 😉