Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
No a u ná s sa dojedá z nedele - Francúzska polievka , lebo v sobotu bola karfiolová , a pečené br. piecko, červená dusená kapusta a knedlík a zas som piekla punčáky, lebo vo štvrtok - po vysvedčku sa zjedli teda zožrali. 😀 😀
ahojte, dnes u nas cesnakova polievka a zemiakova kasa s kuracim maskom v horcicovej omacke a ako salatik struhana mrkva.. Dobru chut všetkym
dnes srbsky guláš http://www.mojerecepty.estranky.cz/clanky/a-aj-...
Baby preco ked ja robievam nejaky zakusok tak ten korpus mam vzdy taky nizky 😒 A ta v recépte alebo druhi ho maju vysoky jak slak,ved ja korpusy na zakusky peciem v hlbokom plechu iba, nie v nizkom. 🙂 PS: foto kolacika tribit pridam neskor.
@apendix
ked nemám čas aj ja robím z polotovaru,tie sú tiež fajné,by som povedala že aj nadýchanejšie,ale možno menej zdravé 😉
tu je recept : 2H hl.múka(ja som dala1Hhl.m. a 1Hražná celoz.m), 1/2 H kr.cukor(dala som hnedý), 1/2 H olej, 1/2 PDP, 1 vajce, 1H mlieko, 2-3 PL nemletý mak, 1 jablko
@danielaj Dani ja som pisala to rozpustanie, macanie, hlavne kvoli farbe. Lebo co mam z Tesca su tvrde ako skala, z 101 drogerie su sypke. Nefarbila som kokos, ale pouzila som tuto zmes - farba skrob, na tienovanie na potahovku,
@nelinka1311 farbu maju v tescu pri praskoch do peciva, pudingoch a v 101 drogerie. Mozno ja inde, ale toto mam overene
@dabon ten pernik je ozaj fajn aj dnes deti sa dohaduju kto zje posledne kúsky 🙂
@georgia333 tu je receptík http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=46515
dojedame po vikende dnes
v sobotu bolo hovadzie na stave s porom, priloha hummus
v nedelu bola slepacia polievka, pecene morcacie stehna, zemiakova kasa, kapustovo-mrkvovy salatik
kolace mam zakazene piect od M, ze musime chudnut do leta 😀 😀 😀
Na večeru máme toto http://varecha.pravda.sk/recepty/bagety-s-vypra...
a párky s kečupom alebo horčicou kto čo bude chcieť a chlebik k tomu 🙂
Čaute kucháročky mi včera klasika hovädzia polievka s rezancami a posypaná pažítkou a pečené kuracie štvrte a na skúšku vykostené kuracie stehná s kožou plnené kuraciou pečienkou aj tak sa to nevyrovná 😢 maminým "ružičkám" jak som to volala ako decko, a najlepšie na tom že som si o 16.00 h. spomenula, že som nič nejedla 😖
@abriela dík za radu,zajtra mám cestu do mesta,skočím do tesca,ja som to kedysi kupovala v drogérke,ale v našom meste mali len v jednej,aj tu už zrušili,v tescu by ma nenapadlo hladať
ahojte u nás včera a dnes kurací vývar a plnené bravčové, zemiaky a cviklovo-zelerovo-jablkový šalát
@nelinka1311 tak snad najdes. Raz som radila jednej kocke, poslala manzela, nenasiel, ja osm bola dalsi den a mali. Ale tesco v jednom meste - takze hladaj, pytaj sa.
@rastulka aj ked mam este svoj jogurtovo-slahackovi..mnaaam 😵 😝 😵
@natal12 Podľa chuti 😀 mama ma nikdy nezasväcovala do varenia čo je na škodu a už keď nežije zomrela keď som mala 21 rokou a žili sme iba mi dve je to na škodu viem iba čo si spomínam , že pečienku tak škrabala na doske až kým jej neostala iba blanka dávalá surovú do zošitých stehien cesnak ? rožky? vjcia? muškátovy oriešok? sol, peper, majorán? ale do chuti som sa netrafila nie je to pravé orechové 😠

dnes pomohl mražák tak bylo chilli con carne