icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

ellise
4. feb 2013

dnes pomohl mražák tak bylo chilli con carne

mysiatkoo
4. feb 2013

@daniz str. 1945 ;)

daniz
4. feb 2013

No a u ná s sa dojedá z nedele - Francúzska polievka , lebo v sobotu bola karfiolová , a pečené br. piecko, červená dusená kapusta a knedlík a zas som piekla punčáky, lebo vo štvrtok - po vysvedčku sa zjedli teda zožrali. 😀 😀

sonitta
4. feb 2013

ahojte, dnes u nas cesnakova polievka a zemiakova kasa s kuracim maskom v horcicovej omacke a ako salatik struhana mrkva.. Dobru chut všetkym

gianni
4. feb 2013

jablkovo-makové muffiny

apendix
4. feb 2013

@gianni vyzeraju uzasne. das mi prosim recept? ja sa dnes tiez chystam na robenie muffinov. Kazdopadne moje budu z polotovaru 😖

natal12
4. feb 2013

Baby preco ked ja robievam nejaky zakusok tak ten korpus mam vzdy taky nizky 😒 A ta v recépte alebo druhi ho maju vysoky jak slak,ved ja korpusy na zakusky peciem v hlbokom plechu iba, nie v nizkom. 🙂 PS: foto kolacika tribit pridam neskor.

abriela
4. feb 2013

@daniz pytala som sa na to v druhej teme. Necitit tam potom zelatinovy stuzovat za zelatinou v tej slahacke??? Mozno ze to ani nevies napisat, ked zelatinu mate radi.

gianni
4. feb 2013

@apendix
ked nemám čas aj ja robím z polotovaru,tie sú tiež fajné,by som povedala že aj nadýchanejšie,ale možno menej zdravé 😉
tu je recept : 2H hl.múka(ja som dala1Hhl.m. a 1Hražná celoz.m), 1/2 H kr.cukor(dala som hnedý), 1/2 H olej, 1/2 PDP, 1 vajce, 1H mlieko, 2-3 PL nemletý mak, 1 jablko

abriela
4. feb 2013

@danielaj Dani ja som pisala to rozpustanie, macanie, hlavne kvoli farbe. Lebo co mam z Tesca su tvrde ako skala, z 101 drogerie su sypke. Nefarbila som kokos, ale pouzila som tuto zmes - farba skrob, na tienovanie na potahovku,
@nelinka1311 farbu maju v tescu pri praskoch do peciva, pudingoch a v 101 drogerie. Mozno ja inde, ale toto mam overene

mysiatkoo
4. feb 2013

dnes overena ryxlovka...tarhoto a na kolacik sa ide s deckami do cukrosky 😉

fordikford
4. feb 2013

@dabon ten pernik je ozaj fajn aj dnes deti sa dohaduju kto zje posledne kúsky 🙂

apendix
4. feb 2013

@gianni Dakujem za recept, vyskusam 🙂

nakup
4. feb 2013

@natal12 klasické maslo

nakup
4. feb 2013

@natal12 myslíš zohrievanie knedlí ? ja si pokrájam koľko kusou potrebujem pokvapkám vodou dám do mikrotenového vrecka ktorý preložím aby knedľa bola akože uzavretá a chvílku ju dám do mikrovĺnky a je mäkká aj keď vychladne 😎

bellada
4. feb 2013

dojedame po vikende dnes
v sobotu bolo hovadzie na stave s porom, priloha hummus
v nedelu bola slepacia polievka, pecene morcacie stehna, zemiakova kasa, kapustovo-mrkvovy salatik
kolace mam zakazene piect od M, ze musime chudnut do leta 😀 😀 😀

natal12
4. feb 2013

@nakup aha , ale vyborné to je 😀 😀

natal12
4. feb 2013

Na večeru máme toto http://varecha.pravda.sk/recepty/bagety-s-vypra...

a párky s kečupom alebo horčicou kto čo bude chcieť a chlebik k tomu 🙂

nakup
4. feb 2013

@apendix a zašlahávaš vyšlahané bielka do cesta už iba ručne ? zvoľna ? tak je potom cesto nadýchané a vyskočí a nespľasne

nakup
4. feb 2013

Čaute kucháročky mi včera klasika hovädzia polievka s rezancami a posypaná pažítkou a pečené kuracie štvrte a na skúšku vykostené kuracie stehná s kožou plnené kuraciou pečienkou aj tak sa to nevyrovná 😢 maminým "ružičkám" jak som to volala ako decko, a najlepšie na tom že som si o 16.00 h. spomenula, že som nič nejedla 😖

natal12
4. feb 2013

@nakup inak ty to robievas ?? na ten recept si odkial došla ? 😀

nelinka1311
4. feb 2013

@abriela dík za radu,zajtra mám cestu do mesta,skočím do tesca,ja som to kedysi kupovala v drogérke,ale v našom meste mali len v jednej,aj tu už zrušili,v tescu by ma nenapadlo hladať

rastulka
4. feb 2013

Ahojte 🙂 U nas dnes domaca francuzska polievka a dojedli sme zo včera br.rezne s ryžou čo nam nabalila babka 😉 aaaaaa upiekla som kinder bueno 😝 😝 😝

bobinkask
4. feb 2013

ahojte u nás včera a dnes kurací vývar a plnené bravčové, zemiaky a cviklovo-zelerovo-jablkový šalát

bobinkask
4. feb 2013

@rastulka mnááám vyzerá to úžasne 😵

liviaf14
4. feb 2013

ahojte baby, toto je moja prvotina- chlebík, recept som našla tu od niektorej kočky 😉

abriela
4. feb 2013

@nelinka1311 tak snad najdes. Raz som radila jednej kocke, poslala manzela, nenasiel, ja osm bola dalsi den a mali. Ale tesco v jednom meste - takze hladaj, pytaj sa.
@rastulka aj ked mam este svoj jogurtovo-slahackovi..mnaaam 😵 😝 😵

nakup
4. feb 2013

@natal12 Podľa chuti 😀 mama ma nikdy nezasväcovala do varenia čo je na škodu a už keď nežije zomrela keď som mala 21 rokou a žili sme iba mi dve je to na škodu viem iba čo si spomínam , že pečienku tak škrabala na doske až kým jej neostala iba blanka dávalá surovú do zošitých stehien cesnak ? rožky? vjcia? muškátovy oriešok? sol, peper, majorán? ale do chuti som sa netrafila nie je to pravé orechové 😠