Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
ahojte, sem-tam vás čítam a nechávam sa inšpirovať. ja som dnes robila šunkovo-syrové rožteky z lístkového cesta. mňamky a rýchle 😅 😵
ani ja som dnes nevarila,polievocka este zo vcera zeleninova a aj granadír dojedol tato a mi len dukatove buchtičky,teda ja a decká...vianocka uz sa pecie a uz len puding uvarit 😉
Tak som robila tie sadlovniky,neni to zle,ale trosku sa mi roztiekli:-PJa tam tu mast citim,ale nevadi mi to🙂
Dnes sme mali vyvar zo vcera a jaternice s bar.rohmi a chlebikom
Dnes palacinky s malinovým lekvárom 😝 😝 🙂
dnes zapekané cestoviny 🙂 mňamka. len tatarka chýbala 😒
krasna vianocka 😀 ja dnes vecer nevarim nepeciem oddychujem 🙂
@elina313 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@titkovamiriam 🙂 🙂
u nás guláš 🙂
@sisa2 jasné dávam ďalej 🙂 🙂 🙂
2 salká 2 hodiny varíš vo vriacej vode ( sem tam ich pretoč - ja som varila 3 hodiny, aby skaramelizovali ) vychladíš
potom si uvaríš mandľový puding a zmiešaš s ním tie salká, až sa Ti vytvorí taká hmota, potom do toho prilievaš 1/2 litra rumu, alebo wisky - ja som dala voňavučký rum 😝 😉
Potom ho musíš dobre ukryť, aby do Vianoc vydržal a chce to aj Tvoju pevnú vôľu 😀 😀 😀 Podáva sa chladený s kockami ľadu 😉
u nás sú kuracie prsia na prírodno s ryžou a šťavičkou, dusená zeleninka ako príloha 🙂
Ahojte my dnes máme toto a doporučujem naozaj výborne 🙂
http://www.mimibazar.cz/recept.php?strana=2&id=...
gulas s chlebom
Ahojte. My dnes zeleninová polievka a vysmážaný syr bez smaženia a opekané zemiaky.
sampionova polievka, kuracie rezne so zemiakmi a broskynovy kompot 🙂
gulasova polievka a omeleta 🙂
dneska fičí guláš 🙂
no mamče ja som dnes daaak nabudene 😀 ja som zamiesila na škvarkovníky ale aj škvarkovu pomazanečku som urobila 😉 cerstvy chrumkavy chlebík +skvarkova pomazanka a k tomu čajík s rumom mnam takto som odbavila večeru pre dospelakov bo su stale von svokra ,mm, a decka 😀 😕 ten caj s rumom aby im nebola zimka ked dopečiem škvarkače dam foto 😉

dnes nevarím,ostalo rizoto od včera 😉 a zajtra budú asi palacinky