icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

vieruna
6. feb 2013

Krasne rano dievcata. Dala som sa robit hrncekovu vianocku, tak mi prosim drzte palce, nech sa podari 🙂 Najprv som chcela robit parene buchty, ale ohlasila sa mi kamoska na navstevu, tak musim nieco rychlejsie.

apendix
6. feb 2013

@anos18 uz sa dlho pohravam s myslienkou, ze urobim domaci chlieb. mohla by si mi prosim dat recept? dakujem

lucikatn
6. feb 2013

na obed dojeme zo včera (pečené mäso s ryžou) a na večeru idem robiť http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=37350&use... mám doma hlávku čínskej kapusty a neviem čo s ňou.... pre chlapov plus pizza tyčinky

mataklinec
6. feb 2013

u nás vyprážaný karfiol so zemiakovou kašou a zeleninová zapražená polievočka

levandullka
6. feb 2013

@lululka555 Poslem? 🙂

bubo1104
6. feb 2013

slepačí vývar + domáce rezance , francúzske zemiaky + uhorky . Robila som aj pomazánku - vajíčkovú na večer

mysiatkoo
6. feb 2013

@lululka555 nedavam uz papierovy kosik, ale pouzivam aj plex.... Teda do plexu naukladam tieto formicky...funguju aj bez plexu, len v tom plexu to predsalen drzi lepsie tvar...

mimi21mimi
6. feb 2013

Zo včera špenátová polievka, pečené zemiaky a brokolica v trojobale, miesto vysmážania asi v trúbe robená.
K tomu nejaký kapustový šalátik.

bodka13
6. feb 2013

dobré ránko 🙂
máme nejaký recept na veľmi dobré šišky 😕 🙂 ďakujééééém 🙂

dabon
6. feb 2013

@natal12 hm ja myslim, ze 5 vajec nemusi ist, ak budes mat huste cesto, tak dolej mliekom 🙂 pripadne sprav nejaky hrnčekový korpus 🙂 a jasne, určite aj s jahodami by bol fajn 🙂 Ide o to, aby nebolo len cesto a tá čoko plnka, mozno ze by stacilo potriet cesto len nejakych pikantným dzemom 🙂

jaannkaa
6. feb 2013

vcera si deti prosili muffinky a brumikov, robim ich z jedneho cesta, dnes halusky so syrom a smotanou, zajtra asi sosovicova kysla a oskvarkove pagace 🙂

fordikford
6. feb 2013

fazulova polievka s cestovinou,sojove na smotane s kolienkami a pre syna ryžovy nákyp dúfam že sa podarí ešte som nerobila poradte aby bol dobrý 🙂 🙂

fordikford
6. feb 2013

@bodka13 urob čoko tvarohove sú výboorne a rýchle bez kysnutia

mata71
6. feb 2013

dobré ranko.

mi máme uvarenu kapustnicu s klobaskou plny hrniec myslim že do soboty 😀 😀 chlebik k tomu,,, dnes parené buchty so slivkovym lekvarom ..zajtra zohrejem zabijačkovu kašu... doje sa aj v sobotu,,,,,,a piatok si dame rybie prsty a zemiaky,,,,
samozrejme že budeme jest kapustnicu,,,,nuš treba vitamíny 😵

ranajky maslovy chlebik s jablčkom,,džemom a rybia pomazanka na striedačku,,,,,vyplata daleko,,, 🙂

lusip
6. feb 2013

My mame zeleninovu polievocku a kuracie zavitky so sunkou a syrom s ryzou.

bodka13
6. feb 2013

@fordikford ...nemám doma tvaroh 😒 ...tak idem kuknúť nejaký iný receptík 🙂

lululka555
6. feb 2013

@mysiatkoo dakujem ti,asi ich pojdem kupit 🙂

nelinka0401
6. feb 2013

Ahojte.dnes dojedáme zo včera granadír a krémovú brokolicovú polievku.Keby viem,že bude mať taký úspech tak ju už varievam dávno...malá zjedla hned za dve misky aj malému chutilo a to je už čo povedať..on je veľký odporca jedla 🙂 chýba mu železo tak ho podávame v prírodnej forme

vieruna
6. feb 2013

Juj veeelmi som na seba pysna 😀 Chutovo je fantasticka, len skoda, ze som nemala hrozienka. A este dufam, ze som nic nepokafrala a ostane takato dobrucka aspon do vecera, kym ju okostuju deti 🙂

bodka13
6. feb 2013

@vieruna máš ju krásne zapletenú...ako si plietla? ...určite vydrží ,aj na druhý deň je ešte vynikajúca-teda ak je to tá hrnčeková

vieruna
6. feb 2013

presne podla danielkinych instrukcii 🙂 styri copy, zacinas od praveho. Prepeties nad druhy, pod treti, nad stvrty. A ides znova z prava. Je to naozaj velmi jednoduche. Robila som to prvy krat v zivote a nie som zrovna najzrucnejsia na svete 😀

vieruna
6. feb 2013

@bodka13 presne podla danielkinych instrukcii 🙂 styri copy, zacinas od praveho. Prepeties nad druhy, pod treti, nad stvrty. A ides znova z prava. Je to naozaj velmi jednoduche. Robila som to prvy krat v zivote a nie som zrovna najzrucnejsia na svete 😀

raszuz
6. feb 2013

dobrý deň, zase po dlhom čase, ale boli sme dosť chorí ... ☹ , takže dnes varím hráškovú polievku s mrveničkou a kuriace vykostené stehienka na šťave z leča, a ešte sa rozhodujem, či spravím ryžu alebo tarhoňu

bbroskynka
6. feb 2013

Dnes idem skúsiť koložvársku kapustu ako z jedálne. Som zvedavá, či sa mi podarí. Veľmi dávno som toto jedlo nevarila 🙂

vieruna
6. feb 2013

@bodka13 dakujem. a ano, je to ta hrncekova

natal12
6. feb 2013

@bodka13 http://www.receptiky.sk/sisky-pecene-v-rure/ už som ho sem včera dávala , su výborné 😉

natal12
6. feb 2013

Ahojté, no tak my dnes brokolicovú polievku s opečeným rohlím pokrajaným na kocky, a jablkovo-pudingovú žemlovku 😉 poobede spravím palacinky a tie budú nutelové, džemové, orechové a zo šlahačkou a grankom 🙂 dnes ostalo na mňa varenie kedže som úplne sama doma 🙂

bodka13
6. feb 2013

@vieruna no ale toto,úplne inak vyzerá 🙂 ...ja som plietla podľa receptu http://varecha.pravda.sk/recepty/jednoducha-hrn... a podarilo sa mi toto 😀 ..skúsim nabudúce tento váš postup 🙂

natal12
6. feb 2013

@veve39 Podla mňa sú to ako sišky, ale po upečení keď ich potrieš tým roztopeným maslom z rumom tak budú krásne mäkučké 😉 mne všetko vyteká či sú to šišky, buchty slivkové gule nemožem zato 😠

bodka13
6. feb 2013

@natal12 máme ich odskúšané ....neboli zlé,chalani ich zjedli ale že nie je to ono 😒 tak sa vrátim ku klasickým šiškám 🙂