Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
na obed dojeme zo včera (pečené mäso s ryžou) a na večeru idem robiť http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=37350&use... mám doma hlávku čínskej kapusty a neviem čo s ňou.... pre chlapov plus pizza tyčinky
u nás vyprážaný karfiol so zemiakovou kašou a zeleninová zapražená polievočka
@lululka555 Poslem? 🙂
slepačí vývar + domáce rezance , francúzske zemiaky + uhorky . Robila som aj pomazánku - vajíčkovú na večer
@lululka555 nedavam uz papierovy kosik, ale pouzivam aj plex.... Teda do plexu naukladam tieto formicky...funguju aj bez plexu, len v tom plexu to predsalen drzi lepsie tvar...
Zo včera špenátová polievka, pečené zemiaky a brokolica v trojobale, miesto vysmážania asi v trúbe robená.
K tomu nejaký kapustový šalátik.
dobré ránko 🙂
máme nejaký recept na veľmi dobré šišky 😕 🙂 ďakujééééém 🙂
@natal12 hm ja myslim, ze 5 vajec nemusi ist, ak budes mat huste cesto, tak dolej mliekom 🙂 pripadne sprav nejaky hrnčekový korpus 🙂 a jasne, určite aj s jahodami by bol fajn 🙂 Ide o to, aby nebolo len cesto a tá čoko plnka, mozno ze by stacilo potriet cesto len nejakych pikantným dzemom 🙂
fazulova polievka s cestovinou,sojove na smotane s kolienkami a pre syna ryžovy nákyp dúfam že sa podarí ešte som nerobila poradte aby bol dobrý 🙂 🙂
@bodka13 urob čoko tvarohove sú výboorne a rýchle bez kysnutia
dobré ranko.
mi máme uvarenu kapustnicu s klobaskou plny hrniec myslim že do soboty 😀 😀 chlebik k tomu,,, dnes parené buchty so slivkovym lekvarom ..zajtra zohrejem zabijačkovu kašu... doje sa aj v sobotu,,,,,,a piatok si dame rybie prsty a zemiaky,,,,
samozrejme že budeme jest kapustnicu,,,,nuš treba vitamíny 😵
ranajky maslovy chlebik s jablčkom,,džemom a rybia pomazanka na striedačku,,,,,vyplata daleko,,, 🙂
My mame zeleninovu polievocku a kuracie zavitky so sunkou a syrom s ryzou.
@fordikford ...nemám doma tvaroh 😒 ...tak idem kuknúť nejaký iný receptík 🙂
@mysiatkoo dakujem ti,asi ich pojdem kupit 🙂
Ahojte.dnes dojedáme zo včera granadír a krémovú brokolicovú polievku.Keby viem,že bude mať taký úspech tak ju už varievam dávno...malá zjedla hned za dve misky aj malému chutilo a to je už čo povedať..on je veľký odporca jedla 🙂 chýba mu železo tak ho podávame v prírodnej forme
presne podla danielkinych instrukcii 🙂 styri copy, zacinas od praveho. Prepeties nad druhy, pod treti, nad stvrty. A ides znova z prava. Je to naozaj velmi jednoduche. Robila som to prvy krat v zivote a nie som zrovna najzrucnejsia na svete 😀
dobrý deň, zase po dlhom čase, ale boli sme dosť chorí ... ☹ , takže dnes varím hráškovú polievku s mrveničkou a kuriace vykostené stehienka na šťave z leča, a ešte sa rozhodujem, či spravím ryžu alebo tarhoňu
Dnes idem skúsiť koložvársku kapustu ako z jedálne. Som zvedavá, či sa mi podarí. Veľmi dávno som toto jedlo nevarila 🙂
@bodka13 http://www.receptiky.sk/sisky-pecene-v-rure/ už som ho sem včera dávala , su výborné 😉
Ahojté, no tak my dnes brokolicovú polievku s opečeným rohlím pokrajaným na kocky, a jablkovo-pudingovú žemlovku 😉 poobede spravím palacinky a tie budú nutelové, džemové, orechové a zo šlahačkou a grankom 🙂 dnes ostalo na mňa varenie kedže som úplne sama doma 🙂
@vieruna no ale toto,úplne inak vyzerá 🙂 ...ja som plietla podľa receptu http://varecha.pravda.sk/recepty/jednoducha-hrn... a podarilo sa mi toto 😀 ..skúsim nabudúce tento váš postup 🙂

Krasne rano dievcata. Dala som sa robit hrncekovu vianocku, tak mi prosim drzte palce, nech sa podari 🙂 Najprv som chcela robit parene buchty, ale ohlasila sa mi kamoska na navstevu, tak musim nieco rychlejsie.