Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@natal12 mňam, vyzerá chutne môžem ťa poprosiť o recept, ďakujem
Nech sa páči :http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=37989
Cavte zienky, dnes som navarila hustu zeleninovu polievku a na vecer upeciem kuracie stvrtky so zemiakovou kasou a k tomu si dame kyslu kapustu ....chcela by som sa Vas ese opytat, ze ako sa "sprava" celozrnna muka special ? pouzivam ju na pecenie v pekarni na chclieb, ale chcela by som ju pouzit aj na normalne pecenie v rure. Mam momentalne dietnejsi rezim a nejdem vydrzat bez sladkeho, tak by som si zvrtla nejaky kolacik z tej muky ...Nieco na sposob kysnuteho cesta, dala by som si tam skoricu, med, tvaroh ...pozerala som aj tu nejake recepty, nic take som nenasla ...ak mate nejake napady, prosim napiste mi, dakujem !!!!!
ahojte zienky 🙂 my dnes mame fazulovu polievku s udenym maskom a palacinky 🙂
U nas dnes sosovicova na kyslo s vajickom a volala svokra,ze robi huspeninu takze aj zajtrajsi den vybaveny,paradicka
Dievcata, este cez vikend som robila zemiakove knedle- gule ku kacici a uplne sa mi rozpadli. Tak som nadavala 😒 Vsade bolo pisane 20 minut varit. Ake ma byt cesto? Hustejsie, redsie?
dnes sme mali zelerovú krémovú polievku a penne s paradajkovou omáčkou a morčacím mäskom 🙂
U nás dnes bude pizza
rizoto od vcera a robila som gulasovu polievku a piekla buchty s lekvarom
..polievka zeleninova s ovsennymi vlockami zo vcera a pecene morcacie maso, ryza, dusena zelenina...
Ja dnes tak trosku na dietnejsiu notu-sak by sa mi aj patrilo 😅 . Ryza natural s anglickou zeleninou na masle... Jooj, a idem snivat o klobasach, jaterniciach, mase, kolacoch, buchtach.... 😀 😀 😀
dnes smotanová polievka so zelenou fazuľkou, ostali ešte palacinky od včera tak sme mali na obed s malou a namiesto varenia sme boli von dlhšie 🙂 a babka má dnes dovolenku, tak nám na večeru sľúbila kakaový závin 🙂 ...mňam
šošovicova polievka,ryza a grilovane kuriatko...vsetko mame od vcera .... 🙂
Baby opytam sa vas,takze robim palacinky dlhe roky podla svojho recetpu a z jedbej strany su take bodkovane chapete ma ?? a z druhej take ine ako keby tmavsie, neviem ako to opisat 🙂
ahojte babule ja dnes varim polievku s kuriatok (hribikov) a zivansku mnam .....a idem robit TUC TUC krecky od danky na piatkovu oslavu 🙂 konecne po mesiaci som dala pol rodiny do kopy a ideme oslavit malej dva rocky no a asi o dva tyzdne so svokrovcami...tak znovu chzstacka a malej idem piect lentilkovu tortu tiez napad od danky 😵 este ze ta mame a hlavne tvoje super napady..... 😵 😵 😵 😵 😵
@apendix Ahoj, robila som tento chlebik
http://public.hajtmar.com/files/lisaj/chleba_be...
Naozaj je to jednoduche, nic s nim netreba robit, len casovo to dlho trva, lebo cesto dlho odpociva. Ale zatial odpocivas aj Ty, alebo robis nieco ine 🙂
@lubka_to Ahoj,recept mam odtialto,nech sa paci:do misy si das 1 kyslu smotanu,do kelimka od smotany das 2x poloh.muku,1 CL sody bicarbony,sol,vsetko spolu zmiesas,vypracujes cesto,vyvalkas,vykrojis si poharom kolieska,vyprazis ich,su fantasticke,vyslo mi ich 10kusov,hned som tri zozrala 😀
u nás dnes http://www.toprecepty.sk/recept/3276-bravcovy-r... veľmi chutné, pyré a zeleninový šalát, polievka z bravč. kosti s mrveničkou.
Ako robíte kakaovú plnku do závinov? Ďakujem

Vegetarianska kolozvarska, zemiaky alebo chlebik.. kto co chce.
Vcera bola pizza hawaii a predvcerom zvysok kuracieho vyvaru a varene maso z polievky, chren, chlebik.