icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

chloe001
6. feb 2013

Vegetarianska kolozvarska, zemiaky alebo chlebik.. kto co chce.
Vcera bola pizza hawaii a predvcerom zvysok kuracieho vyvaru a varene maso z polievky, chren, chlebik.

georgia333
6. feb 2013

@natal12 mňam, vyzerá chutne môžem ťa poprosiť o recept, ďakujem

natal12
6. feb 2013
nicky182
6. feb 2013

Cavte zienky, dnes som navarila hustu zeleninovu polievku a na vecer upeciem kuracie stvrtky so zemiakovou kasou a k tomu si dame kyslu kapustu ....chcela by som sa Vas ese opytat, ze ako sa "sprava" celozrnna muka special ? pouzivam ju na pecenie v pekarni na chclieb, ale chcela by som ju pouzit aj na normalne pecenie v rure. Mam momentalne dietnejsi rezim a nejdem vydrzat bez sladkeho, tak by som si zvrtla nejaky kolacik z tej muky ...Nieco na sposob kysnuteho cesta, dala by som si tam skoricu, med, tvaroh ...pozerala som aj tu nejake recepty, nic take som nenasla ...ak mate nejake napady, prosim napiste mi, dakujem !!!!!

miriamr
6. feb 2013

ahojte, u nás včera zemiakové slivkové knedle s tvarohom a makom 🙂 dnes kuracie stehná s tarhoňou a varí sa mi huspenina 😉

zlotazla
6. feb 2013

ahojte zienky 🙂 my dnes mame fazulovu polievku s udenym maskom a palacinky 🙂

darka2001
6. feb 2013

U nas dnes sosovicova na kyslo s vajickom a volala svokra,ze robi huspeninu takze aj zajtrajsi den vybaveny,paradicka

mirage
6. feb 2013

Dievcata, este cez vikend som robila zemiakove knedle- gule ku kacici a uplne sa mi rozpadli. Tak som nadavala 😒 Vsade bolo pisane 20 minut varit. Ake ma byt cesto? Hustejsie, redsie?

ajkuska
6. feb 2013

dnes sme mali zelerovú krémovú polievku a penne s paradajkovou omáčkou a morčacím mäskom 🙂

evelina77
6. feb 2013

My dnes segedin 🙂

daniz
6. feb 2013

@mirage určite hustejšie

daniz
6. feb 2013

U nás dnes bude pizza

eva7780
6. feb 2013

rizoto od vcera a robila som gulasovu polievku a piekla buchty s lekvarom

janula2011
6. feb 2013

..polievka zeleninova s ovsennymi vlockami zo vcera a pecene morcacie maso, ryza, dusena zelenina...

nadulka88
6. feb 2013

Ja dnes tak trosku na dietnejsiu notu-sak by sa mi aj patrilo 😅 . Ryza natural s anglickou zeleninou na masle... Jooj, a idem snivat o klobasach, jaterniciach, mase, kolacoch, buchtach.... 😀 😀 😀

zklimekova
6. feb 2013

dnes smotanová polievka so zelenou fazuľkou, ostali ešte palacinky od včera tak sme mali na obed s malou a namiesto varenia sme boli von dlhšie 🙂 a babka má dnes dovolenku, tak nám na večeru sľúbila kakaový závin 🙂 ...mňam

mata1001
6. feb 2013

šošovicova polievka,ryza a grilovane kuriatko...vsetko mame od vcera .... 🙂

natal12
6. feb 2013

Baby opytam sa vas,takze robim palacinky dlhe roky podla svojho recetpu a z jedbej strany su take bodkovane chapete ma ?? a z druhej take ine ako keby tmavsie, neviem ako to opisat 🙂

miruska73
6. feb 2013

ahojte babule ja dnes varim polievku s kuriatok (hribikov) a zivansku mnam .....a idem robit TUC TUC krecky od danky na piatkovu oslavu 🙂 konecne po mesiaci som dala pol rodiny do kopy a ideme oslavit malej dva rocky no a asi o dva tyzdne so svokrovcami...tak znovu chzstacka a malej idem piect lentilkovu tortu tiez napad od danky 😵 este ze ta mame a hlavne tvoje super napady..... 😵 😵 😵 😵 😵

lencyca
6. feb 2013

Ahojte,dnes som mala skusaci den 😀 robila som 1x kremovu cesnekovu polievku s opekanym chlebom,mini langose a celozrnne kaiserky 😉

lubka_to
6. feb 2013

@lencyca ahoj podla akého receptu robíš tie langoše???

mysiatkoo
6. feb 2013

dnes zeleninova - co dum dal (mrkva,zeler,zemiaky,sampiony) a moje prve sisky - s domacim slivkovym dzemom mnam...

anos18
6. feb 2013

@apendix Ahoj, robila som tento chlebik
http://public.hajtmar.com/files/lisaj/chleba_be...
Naozaj je to jednoduche, nic s nim netreba robit, len casovo to dlho trva, lebo cesto dlho odpociva. Ale zatial odpocivas aj Ty, alebo robis nieco ine 🙂

mariankas
6. feb 2013

@danielaj Ďakujem! Určite vyskúšam.
Chodievam sem iba občas, no vedela som, že mi niekto poradí a tipovala som práve Teba 😉 🙂

mariankas
6. feb 2013

@mysiatkoo Pekná úprava tých šišiek, takto som to ešte neskúšala 🙂

lencyca
6. feb 2013

@lubka_to Ahoj,recept mam odtialto,nech sa paci:do misy si das 1 kyslu smotanu,do kelimka od smotany das 2x poloh.muku,1 CL sody bicarbony,sol,vsetko spolu zmiesas,vypracujes cesto,vyvalkas,vykrojis si poharom kolieska,vyprazis ich,su fantasticke,vyslo mi ich 10kusov,hned som tri zozrala 😀

vieruna
6. feb 2013

@natal12 neviem, ci uz nie mimo misu, ale ja davam do ryze vegetu. Ja som clovek - co nezie mna, zjem ja, ale ryzu by som inu nezjedla 🙂

mariankas
6. feb 2013

Tak ešte tie foto môjho víkendového snaženia: šišky (hoci tých tu je viac ako dosť, však je ich čas 🙂 ) a podarený nepodarený kakaový závin (trochu mi tento raz popraskal) so škoricovými hniezdami

pegggy
6. feb 2013

u nás dnes http://www.toprecepty.sk/recept/3276-bravcovy-r... veľmi chutné, pyré a zeleninový šalát, polievka z bravč. kosti s mrveničkou.
Ako robíte kakaovú plnku do závinov? Ďakujem

megika1
6. feb 2013

@mirage zvyknem robiť gule až na druhý deň,teda zemiaky mám z večera a opatrne so soľou,lebo od nej redne cesto.dávam na 600 g pretlačených zemiakov 1 vajíčko,200 g hrubej múky a pre istotu gule ešte vyváľam v krupici 😵