icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

mami.sk
6. feb 2013

Dnes sme spolu s Terezkou varili bryndzové halušky / pre Terezku tvarohové/ 🙂

natal12
6. feb 2013

@georgia333 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=37989 ešte raz lebo vtedy som ta neoznačila 🙂

megika1
6. feb 2013

fašiangové šišky,alebo zemiakové langoše budú zajtra....áááááá je prehlasované,teda dvojka,ja na sladko a zbytok s restovanou kuracou pečienkou na paprike,šmrcnuté troškou slaninky 😀 😀 😀

jachin
6. feb 2013

@luciaq môžeš prosím ťa napísať ako si robila syrovú omáčku? Ja sa chystám na ten istý obedík...cestoviny s broko a syr. omáčkou....v piatok, len hladám nejaký recept na omáčku.Vdaka

bobinkask
6. feb 2013

dnes hrstková polievka a zapekané šampiony a paprika plnené cottage syrom a zeleninou, opekané zemiaky

natal12
6. feb 2013

@pegggy Plnka do kakaového závinu :3 zlaté klasy, 4 PL kakaa, 7 dcl mlieka, 250 g kryšt. cukru, 1 palmarín.

Postup: Z mlieka, cukru,kakaa, zlatých klasov si uvaríme hustý puding a pridáme celý palamrín ešte do horúceho.Necháme vychladnúť.
alebo pozri tuto plnku 🙂

http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=9139

tanitta
6. feb 2013

ladovy šalat s kuracim mesom ....

natal12
6. feb 2013

Prosim, ako robíte orechovu plnku do palaciniek ?? či len palacinku posypete orechami mletými a stočíte či ?? 🙂

ivetka1981
6. feb 2013

@natal12 ked nasypes len orechy,bude sa to trupit...odporucam poliat troskou cokol.polevy a nasypat trosku orieskov a zvynut.... 😉

ivetka1981
6. feb 2013

Pridavam nas dnesny obedik+dezertik....sosovicova polievka na kyslo,opakane zemiaky a nakladane kur.maso v cesnakovo smotan.pace,zeleninkovy salat a ako dezert marhulova bublanina....muzik si pride na svoje,ked pride z prace 🙂

anavila
6. feb 2013

@bobinkask ahoj prosim ta, ako robis tie opekane zemiaky? mne sa nikdy nepodaria take pekne, celistve..ja neviem, co robim zle..dakujem

natal12
6. feb 2013

@ivetka1981 no vyskusam,a co povies na toto?? orechy s mliekom a cukrom povarim na . taku tuhsiu hmotu,myslis ze to bude fajne??? 🙂

lululka555
6. feb 2013

...buchticky...
8 som ich spraskala 😉

ivetka1981
6. feb 2013

@natal12 áno,aj to môže byť...pridaj ak máš pár kvapiek rumu 😉

mirage
6. feb 2013

@megika1
dakujem pekne, skusim teda este raz. A teda cesto je take hutne, ze?

luciaq
6. feb 2013

@jachin ja ju robim tak,ze si dam do panvice smotanu a v nej roztopim tavene syry, nastruhany tvrdy syr a vsetky mozne syry co doma najdem. ak chces pridaj si do nej roztlaceny cesnak. ak chces robit viac rozried si ju mliekom a pridaj si sol a trosku korenia. uplne jednocho sa to robi a hlavne rychlo 😉

jachin
6. feb 2013

@luciaq dakujem.a Smotanu na varenie? 😅

gianni
6. feb 2013

tak dnešná kapustnica,chlebík bez miesenia a bábovka...

natal12
6. feb 2013

Moje dnešné palacinky, plnené dvojfarebnou nutelou,kyslou smotanou s cukrom mletým a grankom 😉 a ešte kto chce sú aj tvarohové ,lekvárové .orechové

karotkaa
6. feb 2013

@gianni mozno to tu uz bolo, ale mozem poprosit receptik na chlebik bez miesenia, vyzera fajne 🙂 Dakujem.

anos18
6. feb 2013

@karotkaa Ahoj, aj ja som davala odkaz na predch.stranke.
http://public.hajtmar.com/files/lisaj/chleba_be...

firstbaby
6. feb 2013

U nas dnes zeleninova polievka s drobnou cestovinou, dojedali sme palacinky a zapekany karfiol...vecera - cerstve celozrnne kavove zrna s rybacou pomazankou, paradajkami a cerstvym kalerabikom (dcera ho miluje) 😉 zajtra robim rizoto, polievka zostala aj na zajtra 🙂

hokejka111
6. feb 2013

@karotkaa ,,,ten chlebik by som aj aj poprosila,,vdaka,,,

danielaj
6. feb 2013

@miruska73 jééj, ďakujem ti veľmi pekne za pochvalu, dobre padnú také milé slová, daj potom vedie´t, ako sa ti vydarili aj krekry aj tortička 😉
@mariankas si milá, no akurát som tu bola, mám teraz viac času, ešte dovolenkujem , malá začala chodiť do škôlky, tak viacej nazerám sem to našej super témičky 😉

danielaj
6. feb 2013

dnešné moravské koláčiky 😉

mariankas
6. feb 2013

@danielaj Aj mne sa táto téma páči, nájdem tu kopec dobrých rád a nápadov, no tiež už som po md a pracujem, tak len občas zavítam. Prajem malej pohodové zaškôlkovanie 😉 🙂 a Tebe nástup do práce 🙂

A ešte foto dnešná zapekaná brokolica a tvarožník

rastulka
6. feb 2013

Ahojte,ja som dnes nevarila 😉 dojedli sme faširky na plechu dnes s ryžou 🙂

danielaj
6. feb 2013

@mariankas ďakujem ti veľmi pekne, 😉

katinkaaa7
6. feb 2013

@miriamr dakujem za inšpiráciu,zajtra robím slivkové gule 😝

luciaq
6. feb 2013