Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@georgia333 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=37989 ešte raz lebo vtedy som ta neoznačila 🙂
@pegggy Plnka do kakaového závinu :3 zlaté klasy, 4 PL kakaa, 7 dcl mlieka, 250 g kryšt. cukru, 1 palmarín.
Postup: Z mlieka, cukru,kakaa, zlatých klasov si uvaríme hustý puding a pridáme celý palamrín ešte do horúceho.Necháme vychladnúť.
alebo pozri tuto plnku 🙂
ladovy šalat s kuracim mesom ....
Prosim, ako robíte orechovu plnku do palaciniek ?? či len palacinku posypete orechami mletými a stočíte či ?? 🙂
@natal12 ked nasypes len orechy,bude sa to trupit...odporucam poliat troskou cokol.polevy a nasypat trosku orieskov a zvynut.... 😉
@ivetka1981 no vyskusam,a co povies na toto?? orechy s mliekom a cukrom povarim na . taku tuhsiu hmotu,myslis ze to bude fajne??? 🙂
@natal12 áno,aj to môže byť...pridaj ak máš pár kvapiek rumu 😉
@jachin ja ju robim tak,ze si dam do panvice smotanu a v nej roztopim tavene syry, nastruhany tvrdy syr a vsetky mozne syry co doma najdem. ak chces pridaj si do nej roztlaceny cesnak. ak chces robit viac rozried si ju mliekom a pridaj si sol a trosku korenia. uplne jednocho sa to robi a hlavne rychlo 😉
@karotkaa Ahoj, aj ja som davala odkaz na predch.stranke.
http://public.hajtmar.com/files/lisaj/chleba_be...
U nas dnes zeleninova polievka s drobnou cestovinou, dojedali sme palacinky a zapekany karfiol...vecera - cerstve celozrnne kavove zrna s rybacou pomazankou, paradajkami a cerstvym kalerabikom (dcera ho miluje) 😉 zajtra robim rizoto, polievka zostala aj na zajtra 🙂
@karotkaa ,,,ten chlebik by som aj aj poprosila,,vdaka,,,
@miruska73 jééj, ďakujem ti veľmi pekne za pochvalu, dobre padnú také milé slová, daj potom vedie´t, ako sa ti vydarili aj krekry aj tortička 😉
@mariankas si milá, no akurát som tu bola, mám teraz viac času, ešte dovolenkujem , malá začala chodiť do škôlky, tak viacej nazerám sem to našej super témičky 😉
Ahojte,ja som dnes nevarila 😉 dojedli sme faširky na plechu dnes s ryžou 🙂
@miriamr dakujem za inšpiráciu,zajtra robím slivkové gule 😝

Dnes sme spolu s Terezkou varili bryndzové halušky / pre Terezku tvarohové/ 🙂