icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

hokejka111
6. feb 2013

...my sme dnes mali koložvarsku kapustu,,,,a robila som rychle sisky z tvarohu,,,,,,,,,,,mam ale otazok,,,dievcata, ktore robite chlebik bez hnietenia,,,,,,aka muka sa da pouzit????.....okrem hladkej??,...polohruba??..,,,a este,,,,pouzili ste niektora sklenenu misu???a dali na to len alobal???nemam pokrievku,,alebo poradne inu alternativivu?????????????????? 🙂 🙂 dakujem za vsetky rady..............

nelinka0401
6. feb 2013

@lencyca super sa ti to všetko podarilo 🙂

nelinka0401
6. feb 2013

@lencyca ako si robila tie kaiserky??hodíš receptík? 😉

lienka1076
6. feb 2013

my sme mali žemľovku od včera a na večeru zapekanky 🙂

tosomja
6. feb 2013

@natal12 ahoj, ako prosím ťa robíš tofu?

miruska73
6. feb 2013

@danielaj ahoj dani krekry su vyyyborne robila som z dvoch davok ale dako rychlo miznu musela som schovat lebo do piatku nevydrzia 😠 😠 😠 este aj krpata sa nimi dlavilasamozrejme potom nechcela olovrant 😠 😀 ,ja robievam podobne cesto ale to su take roladky plnene syrom maslom a cerv.paprikou a porom nakrajane na kolieska tiez fajne .....no a tortu idem zajtra len jednoduchu piskota pudingovo maslovy krem na to banany a na vrch dam tie lentilky uvidim ako sa mi podaria ulozit ale tie az na fajront.... 🙂

zklimekova
6. feb 2013

@danielaj mňam, aj my robievame moravské, len ja dávam slivkový lekvár, ty si dávala aký?

titkovamiriam
6. feb 2013

dnes bol u nas syr, hranolky a tatarka 🙂 a na zajtra paradajkova omacka s masovými gulickami a halusky 🙂

gucz
6. feb 2013

u nás hráškovo smotanová polievka s rohlíkom, deti druhé ani nechceli. Ja som dojedala zemiaky a namáčané a vypražené kuracie prsia. Piekla som muffinky 🙂 dcérke do škôlky

mata71
6. feb 2013

ja už priberem len čo tu všetko počítam,,mňam,mňam 😝 😝

hobit
6. feb 2013

@megika1 prosim ta, ako sa robia zemiakove langose?

stastnevydatam
6. feb 2013

@rastulka mozem poprosit o receptik na fasirky na plechu? tusim to tu uz niekto robil a zdali sa mi byt fajnee 🙂

rastulka
6. feb 2013

@stastnevydatam Jasne 🙂 su na str.1945 od @lencyca 🙂

megika1
6. feb 2013

@hobit robia sa so zemiakového cesta,pečúsa na liatinovej platni a v teflonovej panvici na sucho,horúce sa potierajú maslom,plnia škoricovým cukrom,alebo sú ako príloha k mäsku....zemiaky večer uvarím v šupke,tak 1 kg,na druhý deň ich ošúpem a nastrúham najemno,pridám asi 300 g hladkej múky,málinko soli,čím menej múky,tým viac lepia,ale sú mäkšie 😀 😀 😀 rozdelím cesto na bochníčky,vyváľkam na tenké pláty,popichám vidličkou a šup na plech,držím vo varnom skle,dlhšie udrží teplotu,ale sú super aj prihriaté v mikrovlnke,držím palce.......je to lacné,jednoduché,obyčajné jedlo u nás patrí do top 10 😵

dorenika
6. feb 2013

tekvicovo salviove risotto recept som uverejnila aj tu
http://varecha.pravda.sk/recepty/risotto-s-tekv...

bklaudia
6. feb 2013

Ahojte. U nás dnes šošovicový prívarok a bravčový perkelt. Zajtra faširky na spôsob čevabčiči(ci ako sa to volá) 😀 zemiaky, horčica a cibuľa.

hobit
6. feb 2013

@megika1 a co su potom lokse?

lubka_to
6. feb 2013

@lencyca a netreba to nechať ani kysnuť??? či ked tam nejde droždie netreba???ešte som nikdy nerobila osuchy tak sa radšej pýtam.....

zklimekova
6. feb 2013

kočky ktoré ste robili ten chlebík bez hnietenia, dávali ste len sušené droždie?...ja ho nepoužívam , ....koľko by asi bolo potrebné dať čerstvého droždia..robili ste niektorá aj s čerstvým ??

megika1
6. feb 2013

@hobit ,to isté, ale u nás regionálny názov od nepamäti langoše.....nie tie vyprážané 😀 😀 😀

hobit
6. feb 2013

@megika1 ahaaa 😀

nakup
6. feb 2013

Ahojte dnes len také varenie keď sa odlepíte hodinu sedenia na zubárskom kresle 🙄 a ešte bolesti po tom nie som citlivka ale hrôza... tak my dnes kapustnica s hrýbami údeným a klobásov chlebík ja len krajček chleba s čajom " čím menej kusať 😀 " a francúzke zemiaky, postrúhaný syr, cvikla

natal12
6. feb 2013

@tosomja na troške oleja osmažila pokrajané na kocky 😉 a robila v parnom hrnci ryžu taká fantastická je 😉 a také rýchlé soté som robila a do toho dala to tofu 😀 i ked som chcela uplne niečo iné ale vzniklo toto 😀

irsina83
6. feb 2013

Dnes som uvarila perkelt, halusky a cesnakovu polievku pre mojich hladosov a pripajam foto mojej vecere 🙂

ikuza
6. feb 2013

@danielaj mozem poprosit receptik?

chrumka
6. feb 2013

porova polievka a francuzske zemiaky

bobinkask
6. feb 2013

@anavila ahoj ja ich robím vo friteze actifry -zemiaky sa tam robia v horúcom vzduchu na 1 pl oleja cca 1,5kg zemiakov...ked som ich robila v rúre tak sa mi tiež vždy lámali a pučili 😒

trudka4
6. feb 2013

Pizza z toustového chleba.

trudka4
6. feb 2013

Vařené morčací krky + polévečka z nich s nudličkami, to vše vařené v Pomalém hrnci.

trudka4
6. feb 2013

Buřtguláš ....