Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@lencyca super sa ti to všetko podarilo 🙂
@lencyca ako si robila tie kaiserky??hodíš receptík? 😉
my sme mali žemľovku od včera a na večeru zapekanky 🙂
@danielaj ahoj dani krekry su vyyyborne robila som z dvoch davok ale dako rychlo miznu musela som schovat lebo do piatku nevydrzia 😠 😠 😠 este aj krpata sa nimi dlavilasamozrejme potom nechcela olovrant 😠 😀 ,ja robievam podobne cesto ale to su take roladky plnene syrom maslom a cerv.paprikou a porom nakrajane na kolieska tiez fajne .....no a tortu idem zajtra len jednoduchu piskota pudingovo maslovy krem na to banany a na vrch dam tie lentilky uvidim ako sa mi podaria ulozit ale tie az na fajront.... 🙂
@danielaj mňam, aj my robievame moravské, len ja dávam slivkový lekvár, ty si dávala aký?
dnes bol u nas syr, hranolky a tatarka 🙂 a na zajtra paradajkova omacka s masovými gulickami a halusky 🙂
u nás hráškovo smotanová polievka s rohlíkom, deti druhé ani nechceli. Ja som dojedala zemiaky a namáčané a vypražené kuracie prsia. Piekla som muffinky 🙂 dcérke do škôlky
ja už priberem len čo tu všetko počítam,,mňam,mňam 😝 😝
@rastulka mozem poprosit o receptik na fasirky na plechu? tusim to tu uz niekto robil a zdali sa mi byt fajnee 🙂
@stastnevydatam Jasne 🙂 su na str.1945 od @lencyca 🙂
@hobit robia sa so zemiakového cesta,pečúsa na liatinovej platni a v teflonovej panvici na sucho,horúce sa potierajú maslom,plnia škoricovým cukrom,alebo sú ako príloha k mäsku....zemiaky večer uvarím v šupke,tak 1 kg,na druhý deň ich ošúpem a nastrúham najemno,pridám asi 300 g hladkej múky,málinko soli,čím menej múky,tým viac lepia,ale sú mäkšie 😀 😀 😀 rozdelím cesto na bochníčky,vyváľkam na tenké pláty,popichám vidličkou a šup na plech,držím vo varnom skle,dlhšie udrží teplotu,ale sú super aj prihriaté v mikrovlnke,držím palce.......je to lacné,jednoduché,obyčajné jedlo u nás patrí do top 10 😵
tekvicovo salviove risotto recept som uverejnila aj tu
http://varecha.pravda.sk/recepty/risotto-s-tekv...
Ahojte. U nás dnes šošovicový prívarok a bravčový perkelt. Zajtra faširky na spôsob čevabčiči(ci ako sa to volá) 😀 zemiaky, horčica a cibuľa.
kočky ktoré ste robili ten chlebík bez hnietenia, dávali ste len sušené droždie?...ja ho nepoužívam , ....koľko by asi bolo potrebné dať čerstvého droždia..robili ste niektorá aj s čerstvým ??
porova polievka a francuzske zemiaky
Pizza z toustového chleba.
Vařené morčací krky + polévečka z nich s nudličkami, to vše vařené v Pomalém hrnci.
Buřtguláš ....

...my sme dnes mali koložvarsku kapustu,,,,a robila som rychle sisky z tvarohu,,,,,,,,,,,mam ale otazok,,,dievcata, ktore robite chlebik bez hnietenia,,,,,,aka muka sa da pouzit????.....okrem hladkej??,...polohruba??..,,,a este,,,,pouzili ste niektora sklenenu misu???a dali na to len alobal???nemam pokrievku,,alebo poradne inu alternativivu?????????????????? 🙂 🙂 dakujem za vsetky rady..............