Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@lululka555 Aj já chcuuuuu ....
@trudka4 ja som našla toto 🙂 chystám sa objednať, len sa pýtam ešte okolia, či niekto nechce, pretože je tam poštovné 6,50,- 🙂
http://www.vetroshop.sk/plech-medvidek-red-culi...
Dakuijem @bobinkask. Ale ja taky fritak nemam,tak zas len improvizovat
@nikollette já rýži dělám jedině v troubě. Nemusím ji hlídat.
@trudka4 robím podla tohto receptu : 1 kg hladkej múky, 6 dl mlieka, 2,5 dl roztopené maslo , 25g soľ, 1 kávová lyžička cukru, 1 sušené droždie. - z toho buď urobíš žemle, rohliky.....žemle len necháš loptičky a potreš vajíčkom a dáš na to plátkový syr, alebo aj pizzové môžeš , dáš pizza krém na to plát šunky a plát syra.
my dnes šošovica nakyslo a zemiakové placky 🙂 ozaj tie vianočky sa vydarili aj ked ku koncu boli pozapletané kadejako 😀
..kedze nas dnes zasnezilo,,,,trebalo by upiect pecivo, alebo chlebik.......................poradite receptik?????????????????????????????????????????????????, 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 vdaka
😒 Dnes fakt neviem čo variť... Z práce prídem až okolo 16:00... a tak to dnes vidím len na škvarelinu (miešané vajíčka) 😀
Dobre ranko 🙂 U nas dnes kysla šošovicova polievka a jablkovo pudingova žemlovka 🙂
bre rano dievcence.... potrebujem spotrebovat bryndzu... nejake tipy? (polievka, halusky ani pirohy mi nejdu na xut...)
@miruska73 super, tak sa teším, že chutili, u nás to bolo podobné, stále len mizli z tej misy 😀 ale nevadí, veď na to sú, aby sa jedli a keď sa zjedia, tak urobíš ďalšie 😉
@zklimekova aj ja dávam obyčajne slivkový, ale teraz si deti rozkázali da´t ten dulový, čo som robila a boli neskutočné, milujeme ten lekvár 😉
@ikuza na tie moravské myslíš? ja robievam tieto http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=24566, len posýpku si robím podľa seba, sypkú, nie ako v recepte, tuhú 😉
@hokejka111 kuk môj album, mám tam recepty aj na chlebík aj na rôzne pečivo, rožky, pletenky a pod., vyskúšané, všetko výborné 😉
@mysiatkoo bryndzová nátierka?
dnes hrášková polievka a vyprážané plnené palacinky + zemiačiky
@mysiatkoo ja zvyknem dať do mraznicky pokial sa jej blizi datum spotreby a ja zrovna nemam chut nič s nou robit...
vidm, že viacere varime šošovicu 🙂
dievcata neviete mi poradit na ktorej strane najdem fasirky na stave?? a este otazocka tie recepty si tuna neviem aj dajako ulozit aspon medzi oblubene??
Ahojte,
ja sem chodim malo ale napadlo mi co keby ste niektora zalozili temu, diskusiu, alebo nieco podobne kde by boli recepty, co sa tu uchytili.. Napr. na vianocku, vyssie spominane fasirky, chlieb atd... Proste aby to bolo pokope.
@luskacik32 myslím,že tie fašírky sú na strane 1945 😉
mrkvová polievka s ovsenými vločkami a losos s batatmi asi veľmi zdravé, ale čo už 🙂
dnes zemiakovy privarok s vajickom, chlebikom
@mysiatkoo tieto som kedysi robila, boli veľmi dobré http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=18734 😉

@danielaj Tečů mi slinky ....