Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@elina313 kilo polohrubej muky pol litra kyslej smotany 2 vajcia sol a kvasok pol litra mlieka 1 droždie 2 lyžice polohrubej muky 3 lyžice cukru rozhabarkovaťž a nechať vykvasiť moc vela kvasku to urobí 😀 majprv pridaj ten kvasok do muky trocha pemies potom kyslu smotanu znova pemies potom vajíčka dobre premies a nakoniec škvarky asy pol kyla pomlete samozrejme a 2 lyžice masti dobre premies mechaj vgykysnuť potom vyklol naq pomucenu dosku ja nevalkam len rukou trocha potlačím a poharikom vykrajujem nstriem rozšlahanym vajcom popsipem čo dom da a pečiem 😎 a čakam čo rura vyda 😕
Prosim Vas, hodite mi recept na paradajkovu omacku? 😉 Prave som dovarila hovadzi vyvar a k masu chcem zajtra urobit omacku a knedle. Tak prosim piste, nech mame co jest
ahojtem baby ja by som zasa potrebovala radu ako urobiť madarksý guľáš bez leča? som zvyknutá robiť s lečom a to bohužiaľ nemám 😒 dakujem vám
kuknite...super recept 😀 😉 http://varecha.pravda.sk/recepty/svieckova-kned...
@traktor 😀 😀 😀
karfiolová polievka, kur. prsia na slížiky s nastruhanou citr. kôrou na šťave, ryža...
a šuhajdy dnes http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=2102
baby , neviete niektorá recept na rohlíčky , kde ked sa upečú v strede je dierka 😀
no , neviem to inač vysvetliť
mamka by chcela robiť a nevie ako ich trba piecť , aby znikla tá " vzduchová bublina "
plííís 🙂
Nemáte náhodou recept na hustú tekvicovú polievku? Už som skúšala asi tri varianty, ale ani jedna nechutila 😒
@aero myslis asi fukane rozky.....200g hladkej muky, 250g palmarin, 500g praskovy cukor, 1 prasok do peciva 250g orechov alebo 200g kokosu, podla toho ci chces orechove alebo kokosove, vypracovat cesto, natlacit do formiciek do polovice, lebo narastu a piect pomaly pri 150 stupnoch
@mia258 ocistenu pokrajanu tekvicu a pokraj. zemiaky-tie su super na zahustenie-dam varit so zelenin. bujonom, varim do zmäknutia, na dochutenie pridam vegetu, syrokrem v crievku, prevarim a nahladko rozmixujem a na tanieri este ozdobim troskou smotany (ja pouzivam smotanky do kavy 😉). Dufam, ze bude chutit.
no ja som dnes klasika bravčove rezne +zemiakova kaša+mrkvovy salatik 😉
@evitkamalicka uz sa peci,inspirovala si ma 😀
neviete mi poradit cokoladovu polevu,ktora stuhne pekne na kolacikoch ale nejde tam cera?lebo to tu nezozeniem 😠
zeleninovú polievku,fučku a rezne 😀 slovenská klasika
@estterka super tak nech sa vydaria, ja som akurat dopiekla pardubicke pernicky, tak uz mam hotove 3 druhy, este urobim nejake 4 druhy sladkeho a jeden druh slaneho a finito
@tereza79 a kolko tam toho masla das?
@evitkamalicka velmi su dobre,dufam,ze MM budu chutit,ten si objednal "nieco" kokosove 😉
@jarunka111 , ďakujem za receptík, určite vyskúšam 😉 .
Ja robim vyborne francuzske zemiaky, ale dnes nestiham, kym sa upecu, budu aj tri hodiny!
@estterka tak to som rada
dnes hubkova polievočka zo zemiakmi a drobnou cestovinou, a druhe bravcove platky na prirodno zo zemiakmi 🙂
dnes sme mali na obed ražniči, na zajtra som varila kura na paprike s haluškami. a ešte sa chystám upiecť vanilkové rožky.
áno zemiaková kaša s mliekom a maslom u nás sa to tak hovorí 😀
dnes zemiakova kaša a faširky a slepacia polievka

@morca3 a ja si prosím aj receptík... pretože môj manžel miluje pagáčiky a stále spomína, že jeho babka robila také čo sa dali oddelovať akoby po lístočkoch 🙂 a boli mäkučké