icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

danielaj
7. feb 2013

naozaj u viacerých dnes šošovicový deń 😀 u nás tiež šošovicová omáčka na kyslo, vyprážané syrové guličky, pečené zamiaky, domáca tatarka a na olovrant pre deti domáci jahodový pribináčik z domáceho tvarohu, ktorý som robila včera 😉

nelinka1311
7. feb 2013

ahoooj ahoooj,tak a sme tu zas,dnes vypražaný pangasius s dusenými zemiakmi,lokše na kyslom mlieku a rozmyšlam nad polievkou,tak možno paradajková 😉

megika1
7. feb 2013

máme kalamitu,istota je súdok kapusty ,slaninka v špajzi ,sušené droždie,múka,zemiaky v pivnici....len nech nepadne elektina 😒 ......najväčšia somarina rovné strechy pod Tatrami 😠

martinkatinka
7. feb 2013

Dnes francúzske zemiaky a na vrch dám syr

lululka555
7. feb 2013

ahojte 🙂
dnes u nas zeleninkova polievka ,spenatovy privarok,varene zemiacky a volske oci 🙂

aadulik2110
7. feb 2013

ahojte, dnes máme na obedík pórkovú polievočku a šúlance s bryndzou (a možno aj s lekvárom a makom - uvidíme)

mariankas
7. feb 2013

Tak nech je zmena, ale len malá, u nás je dnes hrach, polievočka zo suchého hrachu, malý ľúbi 😉 🙂 . A druhé ešte neviem, 😨 🤐
Dala by som si nejaké zapekané zemiaky...

lucikatn
7. feb 2013

Kočky, viaceré ste sa pýtali koľko máte dať čerstvého droždia keď je udané sušené a naopak. Ja mám v knihe od pekárničky takúto pomôcku podľa ktorej sa riadim tak snáď vám to pomôže:

1 čl sušeného droždia = 9 g čerstvého
1,5 čl sušeného droždia = 13 g čerstvého
2 čl sušeného droždia = 18 g čerstvého
2,5 čl sušeného droždia = 22 g čerstvého
3 čl sušeného droždia = 25 g čerstvého
3,5 čl sušeného droždia = 31 g čerstvého
4 čl sušeného droždia = 36 g čerstvého
4,5 čl sušeného droždia = 40 g čerstvého
5 čl sušeného droždia = 45 g čerstvého

danielaj
7. feb 2013

@lucikatn super pomôcka 😉

veroninna1
7. feb 2013

tak nakoniec som to zmenila a uvarila som kulajdu 🙂

santana
7. feb 2013

My dnes mame brokolicovu polievku a tiez francuzske zemiaky 🙂 a ostalo par zemiakov takze zajtra bude granatyr ci ako sa to pise 🙂)))

smejkoh
7. feb 2013

vcera bola zeleninova polievka, palacinky s dzemom
dnes sosovicova polievka (som sa nechala vami inspirovat 🙂 ) druhe kuraci paprikas s haluskami

libka1
7. feb 2013

cestovina s masom na hrasku, salat z kyslej kapusty, paradajkova polievka

pulsatilka
7. feb 2013

manzel si dnes objednal zemiaky na kyslo ;) :D

raszuz
7. feb 2013

dnes spravím špagety s mäsom a tu som kukla, že idete niektoré robiť šošovicovú polievku, tak ju spravím aj ja 🙂

katkas1
7. feb 2013

vyprazany syr a hranolky, zajtra pizza a pre deti telacina s tarhonou 🙂

bobinkask
7. feb 2013

@mysiatkoo ahoj , neviem možno je už neskoro a už si niečo vymyslela ale ja ked mám vela bryndze, tak robím tento posúch- nám velmi chutí 😵 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=18059&use...

natal12
7. feb 2013

Ahojté, my dnes šošovicovú kyslú mamka varila, a ja langoše som robila ráno . 🙂

bobinkask
7. feb 2013

my dojeme ešte hrstkovú polievku -navarila som jej pre celý regiment 😀 a druhé rizoto s kuracím masom a cukinou

miriamr
7. feb 2013

ahojte. tak u nás dnes bude včera navarená huspenina 😀 a pre malú halušky s bryndzou, chcelo by to niečo upiecť, tak idem popozerať inšpirácie od vás 😉

simca06022011
7. feb 2013

U nas dnes nasa rychla klasika brokolicova kremova polievka, pecene morcacie stehna, zemiakova kasa a kompotik broskynovy... uz nam vonia celyyy byt 🙂))

simca06022011
7. feb 2013

@miriamr a od kolkych rokov mozu deti bryndzu?

chloe001
7. feb 2013

Kuracie kusky na prirodno, ryza.

miriamr
7. feb 2013

@simca06022011 myslím, že až po roku - vtedy už môžu všetko 😉

gucz
7. feb 2013

pizzu

miriamr
7. feb 2013

@simca06022011 tak som to pozrela v receptári pre najmenšieho, tak tam je od roka a dokonca aj Niva syr 🙂

katulka74
7. feb 2013

@mirage mozem recept na ratattouile?

hyta
7. feb 2013

U nás zeleninová polievka a francúzske zemiaky.

tunzal
7. feb 2013

@gianni už druhý krát som skúúšala tento chlieb ale mne je vždy také lepkavé z vnútra , je to dobre prepečené len ostane vo vnútri mokré alebo neviem ako nazvať. ostatné chlebík čo som piekla boli vždy vynikajúce až natoto

daniz
7. feb 2013

@lencyca máš recept na tie kaiserky? prosím
U nás dnes budú noky s vajíčkom a uhorkovým šalátom
a ja v práci šalát zo surovej zeleninky + kuskus