icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

trudka4
6. feb 2013

@danielaj Tečů mi slinky ....

trudka4
6. feb 2013

@lululka555 Aj já chcuuuuu ....

trudka4
6. feb 2013

@jaannkaa Prosim Tě, kde jsi koupila tu formu na Brumíky ?

mirkaove
6. feb 2013

@trudka4 ja som našla toto 🙂 chystám sa objednať, len sa pýtam ešte okolia, či niekto nechce, pretože je tam poštovné 6,50,- 🙂
http://www.vetroshop.sk/plech-medvidek-red-culi...

anavila
6. feb 2013

Dakuijem @bobinkask. Ale ja taky fritak nemam,tak zas len improvizovat

trudka4
7. feb 2013

@tunzal Poprosím si recept ....

trudka4
7. feb 2013

@nikollette já rýži dělám jedině v troubě. Nemusím ji hlídat.

andula30
7. feb 2013

@trudka4 ako ju robis v trube?

tunzal
7. feb 2013

@trudka4 robím podla tohto receptu : 1 kg hladkej múky, 6 dl mlieka, 2,5 dl roztopené maslo , 25g soľ, 1 kávová lyžička cukru, 1 sušené droždie. - z toho buď urobíš žemle, rohliky.....žemle len necháš loptičky a potreš vajíčkom a dáš na to plátkový syr, alebo aj pizzové môžeš , dáš pizza krém na to plát šunky a plát syra.

alexada
7. feb 2013

@nakup ako si robila tie francuzske? Vyzeraju super. Moju su vzdy take suche 😒

chorale1
7. feb 2013

my dnes šošovica nakyslo a zemiakové placky 🙂 ozaj tie vianočky sa vydarili aj ked ku koncu boli pozapletané kadejako 😀

hokejka111
7. feb 2013

..kedze nas dnes zasnezilo,,,,trebalo by upiect pecivo, alebo chlebik.......................poradite receptik?????????????????????????????????????????????????, 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 vdaka

mahulenka87
7. feb 2013

😒 Dnes fakt neviem čo variť... Z práce prídem až okolo 16:00... a tak to dnes vidím len na škvarelinu (miešané vajíčka) 😀

rastulka
7. feb 2013

Dobre ranko 🙂 U nas dnes kysla šošovicova polievka a jablkovo pudingova žemlovka 🙂

mysiatkoo
7. feb 2013

bre rano dievcence.... potrebujem spotrebovat bryndzu... nejake tipy? (polievka, halusky ani pirohy mi nejdu na xut...)

danielaj
7. feb 2013

@miruska73 super, tak sa teším, že chutili, u nás to bolo podobné, stále len mizli z tej misy 😀 ale nevadí, veď na to sú, aby sa jedli a keď sa zjedia, tak urobíš ďalšie 😉
@zklimekova aj ja dávam obyčajne slivkový, ale teraz si deti rozkázali da´t ten dulový, čo som robila a boli neskutočné, milujeme ten lekvár 😉
@ikuza na tie moravské myslíš? ja robievam tieto http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=24566, len posýpku si robím podľa seba, sypkú, nie ako v recepte, tuhú 😉

danielaj
7. feb 2013

@hokejka111 kuk môj album, mám tam recepty aj na chlebík aj na rôzne pečivo, rožky, pletenky a pod., vyskúšané, všetko výborné 😉
@mysiatkoo bryndzová nátierka?

mysiatkoo
7. feb 2013

@danielaj to by bolo natierky pre cely regiment :D ... na nejake slane kolaciky nemas tip? ....

tunzal
7. feb 2013

dnes hrášková polievka a vyprážané plnené palacinky + zemiačiky

zuzananinka
7. feb 2013

@mysiatkoo ja zvyknem dať do mraznicky pokial sa jej blizi datum spotreby a ja zrovna nemam chut nič s nou robit...

zuzananinka
7. feb 2013

vidm, že viacere varime šošovicu 🙂

luskacik32
7. feb 2013

dievcata neviete mi poradit na ktorej strane najdem fasirky na stave?? a este otazocka tie recepty si tuna neviem aj dajako ulozit aspon medzi oblubene??

mirage
7. feb 2013

Ahojte,

ja sem chodim malo ale napadlo mi co keby ste niektora zalozili temu, diskusiu, alebo nieco podobne kde by boli recepty, co sa tu uchytili.. Napr. na vianocku, vyssie spominane fasirky, chlieb atd... Proste aby to bolo pokope.

jaannkaa
7. feb 2013

@trudka4 ja som ju kupila uz davnejsie asi pred 4 rokmi v Lidli

vieruna
7. feb 2013

@mirage myslim, ze to by bolo casom tiez neprehladne. Ja co sa mi paci, si bud opisem, alebo ulozim do wordovskeho dokumentu. Vyskusam to spravit a ked nam to vyhovuje, tak si to sedlacky prepisem do svojho zosita s receptami 🙂 A teda vianocka tam putuje urcite 😎

mariettka27
7. feb 2013

@luskacik32 myslím,že tie fašírky sú na strane 1945 😉

ajkuska
7. feb 2013

mrkvová polievka s ovsenými vločkami a losos s batatmi asi veľmi zdravé, ale čo už 🙂

veroninna1
7. feb 2013

dnes zemiakovy privarok s vajickom, chlebikom

danielaj
7. feb 2013

@mysiatkoo tieto som kedysi robila, boli veľmi dobré http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=18734 😉