icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

iwet7
8. feb 2013

palacinky s domacim tvarohom a veeeeela cokolaaaady navrch 😀

vierka0
8. feb 2013

u nas dnes foccaccia a salat s medovohorcicovym dressingom 😉

denisa87
8. feb 2013

@katkas1 ahoj,tak upiekla som 3 kakaove piskoty,: 1 piskota -5 vajicok,5PL Cukor kryštalový,6 PL múka,1PDP,1PL kakaa,na plech som dala papier na pecenie,potom som vyslaha dve pol litrové slahacky,(ja pouzivam cukrarensku slahacku HULALA),prvy plat som poliala stavou z visnoveho kompotu,natrela som slahackou,posypala vykostkovanymi visnami,dala som druhy plat,a zas stava,slahacka,visne a nato 3-tí plat,a cele som to natrela este slahackou,ozdoby,nastruhala som na nu cokoladou 🙂 celkovo som pouzila dva 7dcl-vé zavarané visne 😲

chantalle
8. feb 2013

A photos🙂

monci8888
8. feb 2013

dnes ma prekvapil moj tatino a navaril za mna a pred obedom priniesol (kuraci perkelt s cestovinami) 😎 ale ja idem este robit krupicovy nakyp (bude na veceru) a kysnuty kolacik (bude na mnamku) 😝

jaannkaa
8. feb 2013

dnes fazulova polievka s kapustou a k tomu zemiaky uvarene v supke, omastene cibulkou.....a kedze synator 🙂 nelubi ani fazulu ani kapustu 😢 tak tomu spagety

daniela09
8. feb 2013

my sme dnes mali brokolicovú polievku, a rybu na masle a k tomu zemiaky a ľadový šalát
a zajtra zapekané palacinky, alebo šišky, ešte sa uvidí ako rozhodnú chlapci

trudka4
8. feb 2013

@00matula ano, aby se to líp vyválelo. s tou druhou půlkou těsta opakovat postup jako s tou první.

pulsatilka
8. feb 2013

dnes ma zachranil mrazak 😉 vyhrabala som v nom domace cucoriedkove knedliky.... 😀

zklimekova
8. feb 2013

my sme dnes mali kelovú polievku a rizoto a práve som dorobila tortičku , susede pre jej vnučku, prídu dnes na víkend z Čiech tak ju bude čakať prekvapenie 🙂

mariettka27
8. feb 2013

obed už vytrávil a moje chlapčiatko v brušku má rado koláčiky,takže idem ešte upiecť toto:
http://www.mamincinyrecepty.cz/babovky-chlebick...
bude to premiéra,tak snáď nám bude chutiť 😀

katarina.banska
8. feb 2013

@vierka0 to vyzera super. mozem poprosit o recept

katarina.banska
8. feb 2013

my dnes po veeelmi dlhej dobre rybacie prsty, zemiaciky a tatarka. od vcera este fliacky s cinskou kapustou

vierka0
8. feb 2013

@katarina.banska jasne, teraz som si vsimla, ze som nepridala link http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=8608&user... ja som este na polovicu rozotrela spenat s troskou cesnaku, no a salat podla chuti, ja som dressing urobila z celozrnnej horcice, medu, oleja a malinka vody

bklaudia
8. feb 2013

Ahojte! U nás dnes fazulový prívarok a pečená klobáska. Zajtra bryndzové halušky so slaninou. 😀

rastulka
8. feb 2013

u nas dnes bravčove na zelenine+ryža a polievka zo včera kysla šošovicova 🙂

michaelamilan
8. feb 2013

Dnes dojedačky zo včera a ešte večer som robila smotanovo- pudingový dezertík s čučoriedkami. 😝

lubka89
8. feb 2013

BABY NEMATE NEJAKY RECEPT NA RYCHLY TVAROHOVY KOLACIK ?

gabriella7
8. feb 2013

Neviem to pochopit, že nemozem tu klikat ked drzím diéétu!!!! 🙂

lululka555
8. feb 2013

dnes boli sisky 😵

lululka555
8. feb 2013

@vierka0 ahoj ten dresing ako prosim ta robis? dakujem

vierka0
8. feb 2013

@lululka555 no do misticky som dala celozrnnu horcicu (nemyslim kremzsku, ale taku s celymi zrnieckami, da sa normalne napriklad v tescu kupit), med, cca rovnaky podiel ako horcice, ale kazdy si to podla svojej chuti urobi, no a este olej (dost) a malinko vody, poriadne vymiesat, komu chuti tak pridat balzamikovy ocot, alebo citronovu stavu (ja som nedavala), naliat do salatu a premiesat

lydia22
8. feb 2013

@lululka555 mňaaaaaam vyzerajú úžasne

katkas1
8. feb 2013

@michaelamilan das recept na ten pohar_

katkas1
8. feb 2013

@denisa87 dakujem

klapinka
8. feb 2013

mnamky...@lululka555 tie sisky su na zoooozratie.. mnamky

my sme mali spenatovy privarok so zemiaky, vajicko a kusok parky......ale ked vidim tie dobrotky @michaelamilan 😝 😝 idem asi este nieco take fajne na neskoru veceru 😵

nakup
8. feb 2013

Čaute dnes ešte kapustnica keďže včera sa nejedla je na balkóne nechcem vydieť v akom stave určite zamrznutá aspoň dlhšie vydrží 😀 😀 😀 a dnešné smažienky 🙂

egyptanka
8. feb 2013

My sme dnes boli po velmi dlhom case v Mekaci a riadne mi je teraz zle. Fuj. 😖

jaannkaa
8. feb 2013

@trudka4 v lidli asi pred 4 rokmi

gianni
8. feb 2013

@trudka4
ja som našla zase tento recept na rohlíky,ale odpísala som si aj tvoj
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=46515