icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

zlotazla
9. feb 2013

@daniela15 @123kika dievcence 🙂 vyvarite si siroke rezance (ja robim z celeho balenia) a zmiesate s vajickom a cukrom.kym varite rezance tak postruhate jablka (cca 6ks) a asi minutu ich podusite.jablka zmiesajte so skoricovym cukrom.do zapekacej misky date polovicu rezancov,na to jablka so skoricovym cukrom a navrch zase rezance.pecie sa to asi 15 minut.MILUJEM TOTO JEDLO 😀
sladka varianta zapecenych cestovin <3

irsina83
9. feb 2013

@lenuss84 ahoj, prosim tak ako robis ten barani vyvar??? mam jahnacinu v mraznicke a z rebier robim dva druhy polievok ale zaujimal by ma aj ten vyvar 😉

michaelamilan
9. feb 2013

Krémová brokolicová polievka s hriankou(drahému táááák chutilo, že si dal až 3x plný tanier), konečne sme sláááávnostne dopapali segedín.....Dnes som ani nepiekla, keďže sa už snažíme popohnať pôrod, celé poobedia sme sa s polovičkou prechádzali po Bratislave 🙂

raszuz
10. feb 2013

Dobré ránko, včera bolo u nás bravčové na slaninke, kto chcel mal ryžu, kto chcel mal pyré 🙂 .
Dnes mám v pláne kurací vývar a 1 x urobiť niečo takéto http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=88181 , tak dúfam, že sa mi to podarí 🙂.
A na pondelok chcem, konečne urobiť pirohy plnené lekvárom.

bebe2013
10. feb 2013

Dnes mam v plane ako predjedlo avokado plnene paprikovou pomazankou z fety, kuraciu polievocku, grecke kuriatko (tymian, citron, oregano, cesnak, korenie, sol), ako prilohu lahko osmazenu baby cukinu na olivovom oleji a dezert domaci bananovy shake s pravou vanilkou.

eva7780
10. feb 2013

dnes madarsky gulas s diviny+knedla,polievku daku rychlu,mozno vajičkovu a šišky 🙂

efci
10. feb 2013

U nas brokolicova s opecenym chlebom, kuracie placky so zemiakovou kasou, cviklovy salat. Poobede robime detom karneval tak ja tam za nasu rodinu robim slane strudle.

trasko
10. feb 2013

cafte baby.u nas tiez brokolicova kremova s krutonikmi a rajbos syrikom,pecene morcacie s cibulkou,cesnokom,slaninkou,masielkom podliate cervenym vinkom.knedlik a rakamelova kapusticka.a sladke asi cigansky kolac.to miluju moji chlapci. peknu nedelu!

fordikford
10. feb 2013

dobre ranko baby dnes kapusta ,pečená krkovička , domáca knedla polievka hráškovo kukuricovo zeleninová 🙂

fordikford
10. feb 2013

@irsina83 toto že je diéta mnam ved to vyzera úžasne hned by som si dala 🙂

stanislava2
10. feb 2013

Slepači vývar z rezancami a br.mäso na zelenine ryža z hraškom zeleninový šalát

mravvcek
10. feb 2013

P: Černohorsky kuraci rezen,zemiakove pyre,kysla uhorka
U: Špenatova polievka kremova, Fararske rezne,ryža
S: Kulaša
Š: Španielske vtaciky,zemiaky
P: Španielske vtaciky,zemiaky
S: Pirohy s bryndzou a slaninkou
N: Pečene kurča,plnka

nadulka88
10. feb 2013

Milé skusenejsie kucharocky..
mama jeden problem, isla som robit krem do zakusku a do vymiesanych zltok s maslom mal ist vychladnuty mak povareny v mlieku.. nanestastie som to tam dala skor ako bol mak uuplne vychladnuty.. tym padom sa mi maslo samozrejme roztopilo a namiesto takeho kremu je z toho nieco tekute.. v domneni, ze mi to trosku stuhne som to dala na noc do chladnicky, samozrejme nepomohlo.. vedeli by ste mi poradit ci by sa to nedalo nejako zachranit?? alebo uz iba vytiahnut velku lyzicku?? 😅 😅

rastulka
10. feb 2013

Dobre ranko 🙂 U nas dnes kuracia polievka,vypražane kur.rezne a asi zemiakova kaša 🙂
Naša mala drzana ma dnes 2 ročky,maminka jej upiekla lienočku 🙂 inšpiracia od dadka212 😉

gelinka75
10. feb 2013

my dnes kuraci vyvar so zeleninou a slizikmi, fasiky v rure, zemiakova kasa, cviklovy salat a mrkvovy kolac 🙂

natal12
10. feb 2013

@rastulka Sikula si 🙂 vsetko najlepsie prajem malej 🙂

ivetka1981
10. feb 2013

my dnes mäsovú polievku(kosťovú) a ryba na masle so zemiakmi..🙂

lucikatn
10. feb 2013

polievka z kuracích krkov - do hotovej pretlačím dva strúčiky cesnaku a zavarím syrové halušky. A včera na 50tke sme dostali výslužku - rezne (ale vybojovala som nevysmažené) tak ich hodím na pnp na plech a upečiem + urobím varené zemiaky a poobede sa pustíme do zákuskov.... 😀

natal12
10. feb 2013

ahojte my dnes morcaciu polievku a rybku urobenu v parnom hrnci a zemiaciky s bylinkami tiez 🙂

gianni
10. feb 2013

no ja si dnes pekne dojem pstruha a pre chlapocov urobím zajaca...

titkovamiriam
10. feb 2013

dnesne ranajky-bryndzova a syrova pomazanka,vcerajsie pizze a dezertik viedenska kavicka -sice s umelou slahackou,ale nechcelo sa mi uz do obchodu 😲
dnes robim plnenu papriku s knedlou a kraliciu polievku,zajtra bude kralici perkelt 😉

vivusika
10. feb 2013

u nás dnes hrášková polievka s krupicovými haluškami, dusené kuracie prsia na prírodno, zemiaková kaša 🙂

nika1375
10. feb 2013

@trasko Aky je ten cigansky kolac 😉 ?

nadhera
10. feb 2013

http://www.toprecepty.sk/recept/1166-bravcove-k...
k tomu upeciem v rure zemiacky a kedze rurz nazhavena, urobim aj pizzove slimaciky z listkoveho cesta 🙂

polievka klasika - nedelna kuracia

nadhera
10. feb 2013

@rastulka rebeke k narodkam vela zdravicka prajeme 🙂 torta je suprova, nas to caka dalsi vikend 😀

bzuco
10. feb 2013

ahojte
dávam do pozornosti - práve som ho urobila - je geniálny....vyskúšajte 😵
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=18086

bubo1104
10. feb 2013

polievka od včera , druhé som uvarila špízi s bravčového mäska , kuracieho mäska , domácej klobásky , cibuľky - príloha zemiaky ( varené ) . No a bude aj sladké , dorábam posledné slivkové gule .

luciok
10. feb 2013

@rastulka Jeej krásna lienočka 😵 A všetko najlepšie malinkej k dvom rôčkom

dabon
10. feb 2013

Takze dnes polievka kyslá zo včera a španielske vtáčky (bravčové) s ryžou 😉

mata71
10. feb 2013

ahojte
kuracia polievka,domace rezance,pečené kura,pečené zemiaky s cibulkov,ryža,,kompot podla chuti,
a kysne my cesto na cesnakové slimaky,alebo take podobné tvary 😵 navarene aj na zajtra a možno nám vystane aj na utorok,,, 😵
čo nám vystanú rezance budu z vajíčkom orechami,alebo grankom,,,alebo kyslou kapustou,,