Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Dobré ránko, včera bolo u nás bravčové na slaninke, kto chcel mal ryžu, kto chcel mal pyré 🙂 .
Dnes mám v pláne kurací vývar a 1 x urobiť niečo takéto http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=88181 , tak dúfam, že sa mi to podarí 🙂.
A na pondelok chcem, konečne urobiť pirohy plnené lekvárom.
Dnes mam v plane ako predjedlo avokado plnene paprikovou pomazankou z fety, kuraciu polievocku, grecke kuriatko (tymian, citron, oregano, cesnak, korenie, sol), ako prilohu lahko osmazenu baby cukinu na olivovom oleji a dezert domaci bananovy shake s pravou vanilkou.
dnes madarsky gulas s diviny+knedla,polievku daku rychlu,mozno vajičkovu a šišky 🙂
U nas brokolicova s opecenym chlebom, kuracie placky so zemiakovou kasou, cviklovy salat. Poobede robime detom karneval tak ja tam za nasu rodinu robim slane strudle.
cafte baby.u nas tiez brokolicova kremova s krutonikmi a rajbos syrikom,pecene morcacie s cibulkou,cesnokom,slaninkou,masielkom podliate cervenym vinkom.knedlik a rakamelova kapusticka.a sladke asi cigansky kolac.to miluju moji chlapci. peknu nedelu!
dobre ranko baby dnes kapusta ,pečená krkovička , domáca knedla polievka hráškovo kukuricovo zeleninová 🙂
@irsina83 toto že je diéta mnam ved to vyzera úžasne hned by som si dala 🙂
Slepači vývar z rezancami a br.mäso na zelenine ryža z hraškom zeleninový šalát
P: Černohorsky kuraci rezen,zemiakove pyre,kysla uhorka
U: Špenatova polievka kremova, Fararske rezne,ryža
S: Kulaša
Š: Španielske vtaciky,zemiaky
P: Španielske vtaciky,zemiaky
S: Pirohy s bryndzou a slaninkou
N: Pečene kurča,plnka
Milé skusenejsie kucharocky..
mama jeden problem, isla som robit krem do zakusku a do vymiesanych zltok s maslom mal ist vychladnuty mak povareny v mlieku.. nanestastie som to tam dala skor ako bol mak uuplne vychladnuty.. tym padom sa mi maslo samozrejme roztopilo a namiesto takeho kremu je z toho nieco tekute.. v domneni, ze mi to trosku stuhne som to dala na noc do chladnicky, samozrejme nepomohlo.. vedeli by ste mi poradit ci by sa to nedalo nejako zachranit?? alebo uz iba vytiahnut velku lyzicku?? 😅 😅
my dnes kuraci vyvar so zeleninou a slizikmi, fasiky v rure, zemiakova kasa, cviklovy salat a mrkvovy kolac 🙂
my dnes mäsovú polievku(kosťovú) a ryba na masle so zemiakmi..🙂
polievka z kuracích krkov - do hotovej pretlačím dva strúčiky cesnaku a zavarím syrové halušky. A včera na 50tke sme dostali výslužku - rezne (ale vybojovala som nevysmažené) tak ich hodím na pnp na plech a upečiem + urobím varené zemiaky a poobede sa pustíme do zákuskov.... 😀
ahojte my dnes morcaciu polievku a rybku urobenu v parnom hrnci a zemiaciky s bylinkami tiez 🙂
no ja si dnes pekne dojem pstruha a pre chlapocov urobím zajaca...
u nás dnes hrášková polievka s krupicovými haluškami, dusené kuracie prsia na prírodno, zemiaková kaša 🙂
http://www.toprecepty.sk/recept/1166-bravcove-k...
k tomu upeciem v rure zemiacky a kedze rurz nazhavena, urobim aj pizzove slimaciky z listkoveho cesta 🙂
polievka klasika - nedelna kuracia
ahojte
dávam do pozornosti - práve som ho urobila - je geniálny....vyskúšajte 😵
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=18086
polievka od včera , druhé som uvarila špízi s bravčového mäska , kuracieho mäska , domácej klobásky , cibuľky - príloha zemiaky ( varené ) . No a bude aj sladké , dorábam posledné slivkové gule .
Takze dnes polievka kyslá zo včera a španielske vtáčky (bravčové) s ryžou 😉
ahojte
kuracia polievka,domace rezance,pečené kura,pečené zemiaky s cibulkov,ryža,,kompot podla chuti,
a kysne my cesto na cesnakové slimaky,alebo take podobné tvary 😵 navarene aj na zajtra a možno nám vystane aj na utorok,,, 😵
čo nám vystanú rezance budu z vajíčkom orechami,alebo grankom,,,alebo kyslou kapustou,,

@daniela15 @123kika dievcence 🙂 vyvarite si siroke rezance (ja robim z celeho balenia) a zmiesate s vajickom a cukrom.kym varite rezance tak postruhate jablka (cca 6ks) a asi minutu ich podusite.jablka zmiesajte so skoricovym cukrom.do zapekacej misky date polovicu rezancov,na to jablka so skoricovym cukrom a navrch zase rezance.pecie sa to asi 15 minut.MILUJEM TOTO JEDLO 😀
sladka varianta zapecenych cestovin <3