icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

megika1
10. feb 2013

domáca šľahačka z retro stroja na bombičky 😀 😀 😀 s piškótami,vanilkovým tvarohom,pečeným čajom a horkou čokoládou,k tomu obľúbená horká kávička 😵

natal12
10. feb 2013

@zklimekova a ešte jeden dotaz kolko smotán si použila odporúčaju dve, ale ja som nevedela a kúpila jednu 🙂 ešte v v tescu som na mobile bola a nete hladala recept 😀 😀 😀

luciok
10. feb 2013

@tosomja Máš šikovnú pomocníčku 😀

lienka2
10. feb 2013

@ivetka1981 mozem poprosit recept na ten kolacik pudingovy? ja mam jeden doma, ale vzdy ked som ho robila, tak bol nizky, puding mi stiekol celkom dole.. skratka nikdy nevyzeral ako na fotkach..

lienka2
10. feb 2013

dnes hovadzi vyvar, kuracie sote s ryzou, a drobec mal narodeniny tak torticka 🙂

zklimekova
10. feb 2013

@natal12 no píšem už neskoro 😒 ...použila som len jednu smotanu, skladujem ho v rúre prikryjem ho utierkou, a na druhý deň sa doje tak cez noc sa mu nikdy nič nestane a viac nám nevydrží :D ...

zklimekova
10. feb 2013

@rastulka blahoželám malej ,,veľkáčke,, 🙂 všetko len to najlepšie prajem....a že aká krásna lienka sa ti podarila, mala si zbytočné obavy...šikulka si 🙂....už som ti to raz písala a teraz ako som si tu čítala víkendové varenie tak som si všimla , že som ti zlé meno napísala 😀

veroninna
10. feb 2013

dnes som zarobila cesto na spominany chlebik bez miesenia, a zajtra na obed spravim pecene zemiacky, cviklu a zeleninovy salat. a este chcem vyskusat urobit domace ruske vajcia

veroninna1
10. feb 2013

@firstbaby mozem poprosit recept na rybacie fasirky?

gianni
10. feb 2013

@veroninna
aj ja som večer zarobila cesto na chlebík, no a zajtra pečeme.... 😉

veroninna1
10. feb 2013

@gianni dufam, ze sa podari 🙂

natal12
10. feb 2013

@zklimekova Nevadí no,ja tiež len jednu 30%. čo povieš ktorá je dobrá ? 30% či 33% ?? ale famozny je, všetkým chutí 😉 lebo čítala som v tých komentoch pod receptom že v chladničke aby neskysol lebo tam je smotana 😀

zklimekova
10. feb 2013

@natal12 ja stále len 33 kupujem, ale to je asi jedno 🙂..no u nás skysnúť nestíha 🙂..som rada že chutí 🙂

lussy23
10. feb 2013

tu je tá naša zapekaná cuketa. a dnes boli špagety s tuniakovou omáčkou. to zelené je moja nová úchylka - avokádo

lussy23
10. feb 2013

@irsina83 mňamky samé. prečo máte dietu?

klapinka
10. feb 2013

same fajnotky, tie kysnute zaviny s makom a ten slahackovy pohar s kavickou, alebo lentilkova torta (cosi pre mna).....mnam... 😝

my sme dnes mali mini cernohorsky rezen so zapecenymi zemiakmi a zeleninovy salat.

tosomja
10. feb 2013

@luciok áno, radosť s ňou piecť 🙂 .... taká bola hrdá na svoj koláčik...ešteže som ho stihla zlikvidovať, kým prišli svokrovci 🙂

natal12
10. feb 2013

@zklimekova My tiež kupovávame 33 iba, ale ja som nevedela ktorú ale nevadí aj tá 30 je dobrá na koláčik tento 😉 nabudúce skúsim dať dve smotany dúfam že sa nerozpadne 😀

tosomja
10. feb 2013

Zajtra...
pľúcka na smotane 😀 brrr, ale nie, srandujem...len tak ma to napadlo, čo sme kedysi jedávali 😝
Zajtra bude lečo zo zásoby...pre manžela, pre mňa a dcérenku kuracie pečienky s ryžou.

firstbaby
10. feb 2013

@veroninna1 aj by som poskytla, ale robil ich moj ocino, takze sa opytam a dodatocne vam napisem recept 😉

irsina83
10. feb 2013

@lussy23 chcem schudnut ale pravidelnim jedenim a zdravou stravou... a tak si udrzat aj taky zivotny styl...

patka6
10. feb 2013

ahojte maminky, viete mi odporucit nejaku dobru mrazenu pizzu? vdaka🙂

rastulka
10. feb 2013

@zklimekova jéééj dakujeme velmi pekne 🙂 prepač,len teraz si idem dočitat čo dobreho ste kuchtili 🙂 Dakujem za pochvalu,ale ja som ešte vždy len učnica 🙂 😉

nakup
10. feb 2013

Ahojte mi dnes hovädzí vývar s rezancai a kuracie závitky šunka, syr, brokolica, spišská párka vlnky 1 2 3 a ryža

natal12
11. feb 2013

@rastulka Jaká pekná fotečka 🙂 si kočka 😉

natal12
11. feb 2013

Dobré ránečko,my dnes dojedačky zo včera 😉 a foto koláčik hodím neskôr 🙂

leanax
11. feb 2013

@megika1 Ja horké nemusím, ale toto vyzerá výborne... takže s cukrom by som sa dala pozvať na kávičku aj ten šlahačkový pohár... 🙂

danielaj
11. feb 2013

papagájový koláč a šťavnaté kokosové rezy na včerajší karneval 😉

chorale1
11. feb 2013

jéééééééééééééj dievčatá vy ste ale navarili za dobroty 🙂 ja som bola víkend v práci ale svokruša napiekla šišky tak sme mali aj my sladké 🙂

megika1
11. feb 2013

@leanax privítala by som Ťa s radosťou,pohár bol sladučký,od určitej doby mi chutí sladké zapíjať horkou kávou,čaj pijem iba citrónom ochutený,ale sladížov sa nevzdám,tie milujem aj pečiem hlacne karameovo-orechové,snehové špice....... ,doslova také čo štípe v krku 😀 😀 😀