icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

salma22
20. dec 2010

sosovickovu polievku s mrkvickou

laerke
20. dec 2010

Inac robite radsej medovniky s tym specialnym korenim alebo s muskatovym orieskom? Viem, ze moja babka robila aj take aj take a teraz neviem ktore su lepsie 🙂

fattamorgana
20. dec 2010

@laerke ja dávam perníkové korenie a ešte mletú škoricu k tomu

estterka
20. dec 2010

@lyongirl u nas robi MM domacu majonezu,lepsi salat som nejedla 😵 a minuly rok sme ho dali len na par hodin do chladnicky a bolo.

tereza79
20. dec 2010

@estterka ospravedlňujem sa 😀 😀 tak to robím od oka to je ťažko, fakt ti to tak neviem povedať.

titkovamiriam
20. dec 2010

žienky ja nestiham ani koníka v tomto frmole-dnes len knedla s vajcom peciem do prace 🙂
tiež som za domacu majonezu 🙂 mne tie ,,flaškove,,nechutia to je sama umelina bleee

lea132
20. dec 2010

Tak ja davam do salatu majonezu a slah.smotanu,riedim nalevom ako na salat -voda,ocot,cukor,sol

zucha
20. dec 2010

hovadzi vyvar, maso z polievky s paradajkovou omackou a knedlou. A poobede som upiekla mnamkovy kolac. Uz som skoro na ten recept aj zabudla http://www.schutou.sk/index.php/recepty/dezerty...

zuzkat1
20. dec 2010

baby prosim vas grilazove rezy ako dlho vydrzia? to asi nie je moc trvacne vsak?😝

lyongirl
20. dec 2010

ďakujem všetkým za rady
@estterka ako ju manžel robí? Môžeš mi napísať recept? A ešte 1 otázočka, môžu také aj deti, nakoľko tam ide asi surové vajíčko a do koľko sa to musí zjesť, aby sa to nepokazilo, popr. nebolo tomu niečo, keď je to z toho surového vajíčka?

estterka
20. dec 2010

@lyongirl no,tak on robi takto-vyberies vajicka a olej,musia mat rovnaku teplotu.potom da do vyssej nadoby zltka(na salat 4) a zacne to slahat a postupne,velmi pomalym prudom prilieva olej.az sa to spoji a je to zlte.ak chces biele a redsie,tak uplne nakoniec pridat vodu-tvrdi,ze do salatu lepsie redsiu 😀 tolko moj preklad 😅 ..a sol a korenie ak chces..vajicka kupujeme domace a cerstve a zatial sme ziadny problem nemali nikto,ale ci to dat detom,to sa opytaj mamiciek starsich deti,nasa este len mlieko papa 😉 a zevraj to vydrzi aj par dni v chladnicke.

murinka
20. dec 2010

uf,tak my sme dnes nevarili nic,od vcera mame kuracie masko v stave so zeleninou a ryzou...a zajtra neviem... 😅 😕 skocim rano do obchodu a uvidim co mi padne do oka 😀

lucka1987
20. dec 2010

dnes...
divinove masko na mrkvicke so zemiakmi
hydinovy vyvar
palacinky 😀 😀 😀

lyongirl
21. dec 2010

@estterka ďakujem 🙂

daniz
21. dec 2010

včera sme dojedali a dnes asi halušky so syrom, alebo vajíčkom urobím- trochu ľahšie pred vianocami. 😅 😅

standa82
21. dec 2010

Sedliacka polievka a grilované kur.stehná 🙂

kibuk
21. dec 2010

dnes dukatove buchtičky mnamky 🙂

liviaf14
21. dec 2010

placky zo zemiakov a kyslej kapusty, robím ich 1.x, ale nemajú chybičku 😎 mňam mňam. od včera máme slepačiu polievku so slížikmi 😵

womenne
21. dec 2010

slepačia polievka a sviečkova s knedlou 🙂

claudica
21. dec 2010

ahojte, u nás dnes šošovicový prívarok, vajíčko varené k tomu a obyčajný párok... 🙂 A samozrejme čerstvý chlebík...

cinamon7
21. dec 2010

mliečna zemiaková polievka na kyslo a palacinky

iinuska
21. dec 2010

fazulova polievka nakyslo, slany smotanovy osuch

eva7780
21. dec 2010

pečené zemiaky s acido mliekom 😀 😀nie je kedy vyvarat 😝

petusko
21. dec 2010

babyyyy, osvedceny recept na parizske rozky?? take co sa mi urco podaria, lebo som dnes skusala kokosky a skoncili v kosi 😅 tak dnes uz ziadne straty 😀

salma22
21. dec 2010

palacinky a sosovicka je zo vcera

matula1981
21. dec 2010

bryndzove halusky

5katarina7
21. dec 2010

francúzske zemiaky

murinka
21. dec 2010

ja som dnes robila rybie file so zemiakovou kasou 🙂