Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Inac robite radsej medovniky s tym specialnym korenim alebo s muskatovym orieskom? Viem, ze moja babka robila aj take aj take a teraz neviem ktore su lepsie 🙂
@laerke ja dávam perníkové korenie a ešte mletú škoricu k tomu
žienky ja nestiham ani koníka v tomto frmole-dnes len knedla s vajcom peciem do prace 🙂
tiež som za domacu majonezu 🙂 mne tie ,,flaškove,,nechutia to je sama umelina bleee
Tak ja davam do salatu majonezu a slah.smotanu,riedim nalevom ako na salat -voda,ocot,cukor,sol
hovadzi vyvar, maso z polievky s paradajkovou omackou a knedlou. A poobede som upiekla mnamkovy kolac. Uz som skoro na ten recept aj zabudla http://www.schutou.sk/index.php/recepty/dezerty...
baby prosim vas grilazove rezy ako dlho vydrzia? to asi nie je moc trvacne vsak?😝
@lyongirl no,tak on robi takto-vyberies vajicka a olej,musia mat rovnaku teplotu.potom da do vyssej nadoby zltka(na salat 4) a zacne to slahat a postupne,velmi pomalym prudom prilieva olej.az sa to spoji a je to zlte.ak chces biele a redsie,tak uplne nakoniec pridat vodu-tvrdi,ze do salatu lepsie redsiu 😀 tolko moj preklad 😅 ..a sol a korenie ak chces..vajicka kupujeme domace a cerstve a zatial sme ziadny problem nemali nikto,ale ci to dat detom,to sa opytaj mamiciek starsich deti,nasa este len mlieko papa 😉 a zevraj to vydrzi aj par dni v chladnicke.
uf,tak my sme dnes nevarili nic,od vcera mame kuracie masko v stave so zeleninou a ryzou...a zajtra neviem... 😅 😕 skocim rano do obchodu a uvidim co mi padne do oka 😀
dnes...
divinove masko na mrkvicke so zemiakmi
hydinovy vyvar
palacinky 😀 😀 😀
včera sme dojedali a dnes asi halušky so syrom, alebo vajíčkom urobím- trochu ľahšie pred vianocami. 😅 😅
Sedliacka polievka a grilované kur.stehná 🙂
dnes dukatove buchtičky mnamky 🙂
placky zo zemiakov a kyslej kapusty, robím ich 1.x, ale nemajú chybičku 😎 mňam mňam. od včera máme slepačiu polievku so slížikmi 😵
slepačia polievka a sviečkova s knedlou 🙂
ahojte, u nás dnes šošovicový prívarok, vajíčko varené k tomu a obyčajný párok... 🙂 A samozrejme čerstvý chlebík...
mliečna zemiaková polievka na kyslo a palacinky
fazulova polievka nakyslo, slany smotanovy osuch
pečené zemiaky s acido mliekom 😀 😀nie je kedy vyvarat 😝
babyyyy, osvedceny recept na parizske rozky?? take co sa mi urco podaria, lebo som dnes skusala kokosky a skoncili v kosi 😅 tak dnes uz ziadne straty 😀
palacinky a sosovicka je zo vcera
bryndzove halusky
francúzske zemiaky
ja som dnes robila rybie file so zemiakovou kasou 🙂

sosovickovu polievku s mrkvickou