icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

klapinka
12. feb 2013

my sme v UK a v utorok pred popolcovou stredou je tucny palacinkovy utorok. Tak sme si dopriali palacinky s dzemom tvarohom a slahackou vsetko naraz. Az 2 som zvladla 😀 zajtra popolcova streda, tak bude ryba.

amdeis
12. feb 2013

My sme mali kuraci vyvar s rezancami a na druhe cina so sklenenymi rezancami.

amdeis
12. feb 2013

@danielka1989 srdecne blahozelam 🙂

lenuss84
12. feb 2013

@megika1 co je prosim ta ta ,,flakota"?

lenuss84
12. feb 2013

@natal12 aj ja som ho uz piekla davnejsie.bol mnam.

natal12
12. feb 2013

@abriela Moja gratulujem k syncekovi a hlavne nech ste zdravy 🙂

womankc
13. feb 2013

@nakup to je mi ľúto, ale žiaľ aj také musí človek prehryznúť. 😔

womankc
13. feb 2013

@danielaj tak som urobila tú tresku , no super je , ja som si musela trošičku docukriť, zdala sa mi moc kyslá, ale bolo to asi tým , že celkovo sa mi zdalo, že mám málo majolky, dala som dve malé, asi malo byť viac???? inak je suprová a vrele doporučujem , mm si hneď naložil , že musí vyskúšať a aj ja som si kúsoček / i keď nesmiem/ dala fajnová. nabudúce ju vyskúšam urobiť z dobrého bieleho jogurtu , ešte som robila kuracie stehná pečené na tekvici , cestoviny s cibuľou, pórom a jemným tvarohom s kôprom a hovädzí vývar s rezankami dnes ešte urobím tie donutky na plechu , lebo som včera už nestihla , pozvala som radšej večer mm na pivko, lebo ešte stále odčiňujem , že som zabudla xixixixiixxii 😀

tinuskaha
13. feb 2013

dnes zeleno 🙂spenatove halusky s nivovou omackou a kremova brokolicova polievka 😉

elise
13. feb 2013

kuracie stehná na zelenine a vajíčkovu polievku

firstbaby
13. feb 2013

Dobre ranko kucharocky, tak mna vcera prehlasovali a z ryby nakoniec bola domaca pizza v podani manzela...cakali sme na nu sice do 19.30 ale stala za to 😉 Jedna bola pre manzela, prevazne salamovo-vajickova a ta druha bola pre jeho baby - sampinonovo-sunkovo-vajickovo-kukuricovo-brokolicova 😎

inffinity
13. feb 2013

babka navarila sviečkovú 🙂

rastulka
13. feb 2013

@abriela Vitajte 😀 blahoželám a drobček nech pekne rastie a hlavne pevné zdravie mu prajem vlastne celej tvojej rodinke 🙂 😲

levandullka
13. feb 2013

Môj dnešný obed (pripravila som aj pre spolužiačku 🙂 ) - hubové risotto s parmezánom, brokolica a špargľa

martinkatinka
13. feb 2013

Idem piecť pečivo z celozrnnej múky na skúšku.... uvidíme, či sa zadarí....
Od včera sú cestoviny s omáčkou, takže nejdem variť.

megika1
13. feb 2013

@lenuss84 je to kusisko mäsa 🙂

mirage
13. feb 2013

@levandullka
Ahoj, paci sa mi tvoje varenie, vzdy nieco nove, ine a zdrave 🙂

levandullka
13. feb 2013

@mirage Ďakujem 🙂. Veľmi ma teší, keď sa niekomu zapáčia moje recepty 🙂

tinuskaha
13. feb 2013

vlastne to budem varit az poobede aby bolo na zajtra aj pre maleho do skolky ..dnes losos pre maleho a pstruh pre manzela+ zemiaky...ja dnes pitny rezim 😀

hokejka111
13. feb 2013

@danielka1989 dakujem z areept,,,ale tak ide aj maslo aj palmarin???vsak to je spolu 500g?....vdaka 🙂

smejkoh
13. feb 2013

vcera bolo rizoto
dnes cicerova polievka, makove kolace a osie hniezda

danielka1989
13. feb 2013

@hokejka111 ano ano aj aj ;) aj ja som tomu neverila ale je to tak ;)

hokejka111
13. feb 2013

...kupila som si celozrnu psenicnu muku strednu,,,,ako ju dobre vyuzit????nejaky dobry recept,,,,???vdaka,,,,pekny den 🙂 🙂 🙂

megika1
13. feb 2013

@lenuss84 jednoduchý overený recept 1 kg obyčajnej hl.múky T650 ,1 kocka droždia,600ml vlaž.vody ( ak máme acidko tak časť vody nahrádzam ním ),3 varené nastrúhané zemiaky, PL cukru,1PL octu,2PL oleja,1 kocka droždia,3 KL soli,2 KL mletej rasce,dobre vypracovať,cesto nesmie byť ani riedke,lepkavé,ani tuhé,ak už sa oddeľuje od stien misky,bublinkuje pod rukami necháme podkysnúť 1,5 hod. dáme na plech cesto ,ešte necháme 15 min v teplom prostredí a potreté slanou studenou vodou dáme do rúry vyhriatej na 200 st.ešte vrch narežeme jemne ako bagetky,pečieme 45 min, na 200 st.,po vybratí znova potrieme studenou slanou vodou,preložíme na drevenú dosku aby sa nám na plechu zo spodu nerozmočil ,nech sa vydarí 🙂

megika1
13. feb 2013

@vieruna dala som recept 2072,držím palce 🙂

mata71
13. feb 2013

Ahojte.
všetko sme podojedali a dnes bude
bravčove na smotane ,,, /falošná sviečková/ knedla,polievka rascová s vajíčkom,

katka9102
13. feb 2013

Dnes je popolcova streda-takze bez masa!!!!!!! My mame vianocnu kapustnicu 🙂 mnam 🙂 a ryby

nelinka0401
13. feb 2013

@abriela jééj konečne spolu doma,blahoželám 🙂
@michaelamilan a teba tam nechcú,či čo?? 😀

barbora84
13. feb 2013

Dnes zapekana brokolica so syrom a zemiakmi 🙂 navarila som si uz vcera vecer, takze dnes sa mozme naplno venovat boju so zubmi, to bola hrozna noc ☹

ivetka1981
13. feb 2013

Papagajovy kolacik..mnamka