icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

vivusika
13. feb 2013

@slavka1307 čo mi zostanu 3 bielka /žltka idú do cesta/ vymiešam do tuha, postupne pridám práškový a trochu kryštálového cukru, zo dve PL džemu - najlepšie jahodový alebo malinový a je to, sladká dobrota na svete 🙂

darka2001
13. feb 2013

dnes vrámci postu špenátová polievka s opečeným chlebom,vyprážaný baklažán,varené zemiačky a zeleninový šalatik

gianni
13. feb 2013

zo včera vývar zo zajaca a dopiekla som bôčik...

nanulik
13. feb 2013

a na večeru budu šišky, a musím vymysleť čo zajtra... asi kelová s párkom a druhé zatial neviem...možno rizoto zeleninové. ale to ešte nie je definitívne

ivka219
13. feb 2013

na obed špenatove halušky so syrovou omačkou a brokolicova kremova polievka

bellada
13. feb 2013

@nanulik karfiol rozoberiem na ruzicky, uvarim - ja robim v parnom hrnci, staci ho urobit taky al dente, potom ho nasekam na drobno, na panvici s olejom sprazim cibulku, pridam karfiol, rozhabarkovane vajcia (mnozstvo podla velkosti karfiolu, vacsinou 3 davam) ochutim ciernym korenim, solou, petrzlenovou vnatkou. Vsetko sa miesa kym vajka nie su urobene. Hotovo 😉

katarina.banska
13. feb 2013

dojedali sme a na veceru francuzke co da chladnicka a idem robit kinder kolac alebo z bebe keksov, este neviem.... 🙂

zvonekova
13. feb 2013

Caute baby ja som dnes varila na obed paradajkovu polievku,vypr.syr a zemiaky

veroninna1
13. feb 2013

Dnes cibulacka zapecena s bagetou so syrom, tzv. francuzska cibulacka a pecene zemiacky s mladou cibulkou a pecenou cviklou.

daniz
13. feb 2013

u nás dnes budú špenátové torteliny s tvarohom

motylek17
13. feb 2013

my dnes mame hrstkovu polievku zo zeleninkou a parene buchty s domacim makom 🙂

fordikford
13. feb 2013

kapustova kyslá s hubami a vypražana brokolica a upečiem chlebík od danielaj 🙂

sisanka
13. feb 2013

my mame dnes brokolicovu kremovu polievku a druhe zemlovka, 😝 a vcera boli sisky, same sladke..blee 😀

anavila
13. feb 2013

v nedelu som robila cviklový šalátik, včera halušky s bryndzou a dnes buchty pečené a čo mi nevošli na plech, tak pár parených ...a musim sa pochvalit, ze este nikdy sa mi taketo krasne velke nadychane a jemunčke pečene buchty nepodarili (tie parene uz boli trosku horšie) 😵

chorale1
13. feb 2013

my dnes rybacia polievočka a čína s ryžou 🙂 idem sa popozerať čo ste varili za dobroty lebo dva dni som tu nebola 😉

hobit
13. feb 2013

my dnes jednoducho, bez masa...strucikova polievka a karfiol na sposob mozocek

mirrasek
13. feb 2013

dnes zemiakova polievka na kyslo (manzel si na 2krat dokladal, takze zostal prazdny hrniec) a sulance s orechami...mnam

rastulka
13. feb 2013

Ahojte,u nas dnes rychlovka 🙂 rybacia polievka od mamy z mrazaku a karfiol ako mozoček 🙂

liviaf14
13. feb 2013

u nás dnes vajíčková polievka a pečené jaternice, rýchlovka 🙂

lindarty
13. feb 2013

@anavila ahoj, prosim ako sa robi cviklovy salat? mam kupenu cviklu a neviem co s nou, salat znie fajn 😉
no a ja som dnes robila zapekanu cuketu, vajickovo - rascovu polievocku.

hori
13. feb 2013

kupovane parene buchty... lezim s chripkou... dnes zvladam akurat tak ohriat a posypat grankom... 😉

anavila
13. feb 2013

@lindarty bol skvely...takze potrbujes
1 sklenicku cvikly (ja som mala malu, asi 300gramovu) alebo aj dva...(cviklu scediť)
150g liptovskej salámy
3vajcia na tvrdo
kukurica ( v povodnom recepte nebola, ale ja som mala zvyšnú,tak som dala)
kyslá smotana
majolka
trošicku soli
citronova stava na dochutenie

ja som ho robila k mise pre navstevu, ale chuti vyborne len s pečivom...každý ho chválil.. bola to moja premiera, ale budem ho robievat castejsie...vyskusaj

lencyca
13. feb 2013

Ahojte,dnes este fazulova polievka,vyprazane rybie file,zemiakova kasa,vcerajsie spaldove rozky,moj hlavny ochutnavac,hned 2 naraz papal 😀 ,dnesny jablkovy chlebik nasladko s orechami 🙂

lencyca
13. feb 2013

@katarina.banska ahoj,jasne,paci sa 😉 :do misy si das 35dkg hlad.muky,15dkg spaldovej-celozrnnej ake chces,das 2CLsoli,premiesas,do stredu urobis jamku-das tam vykysnut kvasok-1dl vlaz,mlieka+1CL cukru+1/2kvasnic,ked je vykysnuty pridas 1 vajce,50g rozpustenej Hery,1.5dl vody,das od oka snecnicove,lanove semienka,vsetko spolu zmiesas,vymiesis cesto,nechas 1 1/2h kysnut,potom cesto na pomucenej doske rozvalkas do kruhu ,rozdelis na 12 casti,kazdy trojuholnik rozvalkas,od sirsieho kraju po tenky zrolujes do rozka,das na plech s papierom,nechas este 1h kysnut,potom ich potries slanou vodou,posypes sezam.semienkom,das ich do vyhriatej rury na 180 c piect,kym nezhnednu...daj vediet ci chutili 😉

betka22betka
13. feb 2013

zeleninová polievka a ryžový nákyp-ostane aj na zajtra. Vždy robím z 2 dávok....

lenka268
13. feb 2013

Dnes hrachova polievka a pangas so zemiakovou kasou.

betka22betka
13. feb 2013

@anavila kráááása....

novakova2000
13. feb 2013

@lencyca na tie spaldové rozteky nedáš recept? a tušim tu máš aj tmavy chlebík to si sama robila?

elise
13. feb 2013

@betka22betka ako robiš ražový nákyp dáš recept?

briluxina
13. feb 2013

hotové umelkine, čo vy dokážete dievčatá..mňa až tak kuchyňa nebaví ja by som jedla aj každý deň špagety na kadejaký spôsob...