Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@lululka555 ďakujem,je to pravda......mám známe,s ktorými sa partneri oslovujú " láska " a cukrujú každú chvíľu,ale to je jediná ivestícia do vzťahu ,inak sú to sebci ☹
takze mame este od vcera fazulovy privarok, ale kedze je valentin tak sa chystam najest s mm vonku, dufam ze to vyjde a upiekla som slahackovu toru s ovocim/jahody, mandarinky a visne/take ma mm najradsej, kopa ovocia a slahacky tak dufam ze si pochuti a mozno ma bude vecer cakat nejaka sladka odmena 😀 😀 😀
u nás dnes šošovicová polievočka a k tomu cesnakový osúch. A uvarila som aj kurací vývar.
u nas dnes vari ocik...hrstkova polievka,segedin s knedlou a cestoviny s rajcinovo-sunkovou omackou.ja sa poobede chystam skusit spravit syrove rozteky 🙂
Ahojte,tak dnes plnené langoše a z polovičky obyčajné langoše
dnes rascová s vajíčkom a restovaná kuracia pečeň s ryžou a uhorkou
ako sladké čokoládový puding s piškótami...
zemiakové placky a od včera brokolicová polievka
pôvodne mala byť brokolicová polievka ale brokolica akosi divno páchla tak som ju vyhodila a budeme bez polievky.... druhé sa pečie kuriatko s ryžou a kapustovým šalátom a v pekárničke sa dorába "chléb starých časú" tak netrpezlivo čakám aký bude 😀
Kočky čo robíte chlieb v DP a potom ho dávate do klasickej rúry tak kedy to vyberáte z DP? Po poslednom miesení a necháte ho ešte podkysnúť na plechu alebo tesne pred pečením????????????????
Paradajkova polievka, granadir a ako zakusok babovka 🙂
@majka20201 zaujimalo by ma, ako tie muffiny chutia 😉 darmo, biela muka ma uplne ine vlastnosti ako celozrnna..
@vierka0 No to máš pravdu, z bielej múky by chutili inak, ale z tejto celozrnnej sú výborné. Použila som celozrnnú špaldovú múku.
@majka20201 ja tiez miesam, kde sa da, ale ta lahkost bielej muky v mucnikoch chyba, aj ked samozrejme, aj take hutnejsie kolaciky mozu byt vyborne 😉
@vierka0 Akorada pri recepte bolo uvedene, cesto nemiešať dlho, lebo je tam kypriaci prášok a cesto by stratilo nadýchanosť.
Sú hutnejšie, ale chuťovo sú dobré.
zmena plánu 🙂, špenátová ostáva, ale špenát sa zmenil na zemiakové placky 😀
Ahojté my dnes paradajkovú polievočku s kopou syra mňám to možém 😝 a druhé strapačky máme.
my dnes iba klasicky segedin s knedlou, ale na vecer som urobila toto bajecne tiramisu http://recepty.rodinka.sk/recept.ltc?ID=10101&k=10, musite vyskusat, co som si lizla z kremu, nebicko v papulke, fakt bajecne a hlavne vhodne pre tych, ktorym klasicke tiramisu so surovymi vajickami velmi nechuti (moj pripad), uz sa neviem dockat ked bude fajne stuhnute a vychladene 😉
polievočka mrkvovo - kukuričková , druhé palacinky s džemom a nutelou . No a uvarila som si 2 salka , tak zajtra dačo upečiem

@megika1 krasne napisane 😉