icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lululka555
14. feb 2013

@megika1 krasne napisane 😉

megika1
14. feb 2013

@womankc na malej tuberácky kašeľ nepomáha cibuľovo-medový sirup ?

megika1
14. feb 2013

@lululka555 ďakujem,je to pravda......mám známe,s ktorými sa partneri oslovujú " láska " a cukrujú každú chvíľu,ale to je jediná ivestícia do vzťahu ,inak sú to sebci ☹

audiova
14. feb 2013

@bobinkask ahoj.mohla by si mi napísať ako robíš špaldové halušky?

womankc
14. feb 2013

@megika1 no akosi som všetko už na ňu vyskúšala , veru na tú cibuľu som aj pozabudla, tak aj to skúsim ešte dnes jej urobím

katkas1
14. feb 2013

takze mame este od vcera fazulovy privarok, ale kedze je valentin tak sa chystam najest s mm vonku, dufam ze to vyjde a upiekla som slahackovu toru s ovocim/jahody, mandarinky a visne/take ma mm najradsej, kopa ovocia a slahacky tak dufam ze si pochuti a mozno ma bude vecer cakat nejaka sladka odmena 😀 😀 😀

gucz
14. feb 2013

u nás dnes šošovicová polievočka a k tomu cesnakový osúch. A uvarila som aj kurací vývar.

11nika11
14. feb 2013

u nas dnes vari ocik...hrstkova polievka,segedin s knedlou a cestoviny s rajcinovo-sunkovou omackou.ja sa poobede chystam skusit spravit syrove rozteky 🙂

nelinka0401
14. feb 2013

Ahojte,tak dnes plnené langoše a z polovičky obyčajné langoše

gianni
14. feb 2013

dnes rascová s vajíčkom a restovaná kuracia pečeň s ryžou a uhorkou
ako sladké čokoládový puding s piškótami...

martinkatinka
14. feb 2013

zemiakové placky a od včera brokolicová polievka

lucikatn
14. feb 2013

pôvodne mala byť brokolicová polievka ale brokolica akosi divno páchla tak som ju vyhodila a budeme bez polievky.... druhé sa pečie kuriatko s ryžou a kapustovým šalátom a v pekárničke sa dorába "chléb starých časú" tak netrpezlivo čakám aký bude 😀

Kočky čo robíte chlieb v DP a potom ho dávate do klasickej rúry tak kedy to vyberáte z DP? Po poslednom miesení a necháte ho ešte podkysnúť na plechu alebo tesne pred pečením????????????????

bajciatko
14. feb 2013

Paradajkova polievka, granadir a ako zakusok babovka 🙂

majka20201
14. feb 2013

piekla som celozrnné muffinky s banánom podle receptu Igora Bukovského. A hlavné jedlo je mleté morčacie maso ala chilly con carne a k tomu ryža.

vierka0
14. feb 2013

@majka20201 zaujimalo by ma, ako tie muffiny chutia 😉 darmo, biela muka ma uplne ine vlastnosti ako celozrnna..

majka20201
14. feb 2013

@vierka0 No to máš pravdu, z bielej múky by chutili inak, ale z tejto celozrnnej sú výborné. Použila som celozrnnú špaldovú múku.

vierka0
14. feb 2013

@majka20201 ja tiez miesam, kde sa da, ale ta lahkost bielej muky v mucnikoch chyba, aj ked samozrejme, aj take hutnejsie kolaciky mozu byt vyborne 😉

majka20201
14. feb 2013

@vierka0 Akorada pri recepte bolo uvedene, cesto nemiešať dlho, lebo je tam kypriaci prášok a cesto by stratilo nadýchanosť.
Sú hutnejšie, ale chuťovo sú dobré.

raszuz
14. feb 2013

zmena plánu 🙂, špenátová ostáva, ale špenát sa zmenil na zemiakové placky 😀

daniz
14. feb 2013

@abriela aj ja všetko naj, ja som po pôrode mala 3 kg navyše, a to do 2 týždňov bolo dole.
U nás sne šošovičkový prívarok s párkovo-vajíčkovým srdiečkom a babka poslala tvarohové šišky.

denisa87
14. feb 2013

Dnes cesnačka, a na fotke Morčacie soté so slovenskou ryžou,a kapustovo-uhorkovy šalatik,a ešte čokoládové muffiny s kúskami čokolády 🙂

natal12
14. feb 2013

Ahojté my dnes paradajkovú polievočku s kopou syra mňám to možém 😝 a druhé strapačky máme.

vierka0
14. feb 2013

my dnes iba klasicky segedin s knedlou, ale na vecer som urobila toto bajecne tiramisu http://recepty.rodinka.sk/recept.ltc?ID=10101&k=10, musite vyskusat, co som si lizla z kremu, nebicko v papulke, fakt bajecne a hlavne vhodne pre tych, ktorym klasicke tiramisu so surovymi vajickami velmi nechuti (moj pripad), uz sa neviem dockat ked bude fajne stuhnute a vychladene 😉

daniz
14. feb 2013

@lucikatn môžeš tak 1/2 hoďku pred pečením 🙂

bubo1104
14. feb 2013

polievočka mrkvovo - kukuričková , druhé palacinky s džemom a nutelou . No a uvarila som si 2 salka , tak zajtra dačo upečiem

chantalle
14. feb 2013

Ahoj, tak my dnes hubova polievocka so zemiakmi, zapekane prekladane zemiaky s lecom a domacou klobasou, salatik a vcerajsie syrovnicky.....🙂

lucikatn
14. feb 2013

@daniz aby som to dobre chápala - pol hodinu pred pečením vybrať a nechať to podkysnúť (vlastne iba tú pol hoďku) na plechu?

gelinka75
14. feb 2013

torticka pre mm na valentina, korpus je bez vajec 🙂

daniz
14. feb 2013

@lucikatn tak nejak...

lucikatn
14. feb 2013

@daniz vďaka 😀