Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
polievka od včera a k tomu budu langoše a upečiem mafinky od danielaj 🙂
Zeny ked mi korpus vybehol iba na 2,5 cm na vysku, to asi na 3 platy nerozdelim? Ci? Pomoooc
ahojte ja dnes robim bryndzove halusky a syrove teda budem za chvilu aby dcera mala teple a polievku mame trojdnovu zeleninkovo karfiolovu s haluskami uz sa konecne doje 😀 zajtra neviem ale idem vas pocitat tak uvidim....
@efci veru nie musis upiect dalsie ... 😖 ja si aj tak vzdy robim tri z troch vajec ..a co ides piect ?ja tiez zajtra idem piect korpusy na tortu pre malu mala narodky takze potyzdni dalsiu torticku a oslavu pridu svokrovci..
Ahojte,dnes spaldova polievka so zeleninou,spagety s morcadelou a syrom,idem robit cokoladovy termix,som zvedava aky bude 😉
@novakova2000 dakujem 🙂
A dnes to bola cesnačka 🙂 aaaaa hrachovy privarok so slanikou a fajnym chlebikom 🙂 mnam, uz strasna chut bola na hrach 🙂....NO a vsetkym KRASNEHO VALENTINA 🙂 nech trvaaaa po celyyy rok 🙂 !
@nelinka0401 das recept na tei kaiserky?dakujem
u nás dnes na raňajky obľúbená ovsená kaša s jablkami, na obed zeleninová polievka s písmenkami, mäsovo-zemiakový pekáčik ( zemiaky a mleté mäso ako na fašírku ukladané do šachovnice, poprekladané tvrdým údeným syrom, cibuľou a klobáskou), zo zvyšnej zmesi fašírky, a k tomu kyslá kapusta, a idem vymyslieť nejaký dezertík na mlasanie 😉
Ahojte, ja na pecenie moc nie som, aj obrateny jablcnik z vikendu skoncil u susedinych sliepok 😖 ale dnes sa mi podarila bomba. Bezkonkurencne najlahsi a jeden z najchutnejsich kolacov co som kedy robila.Jedla som ho davno v Anglicku, kde ho piekla jedna Svedka, a teraz som nahodou narazila na recept. Horuci, sypky, na vrch som si dala vanilkovu zmrzlinu. A hotovy bol za 5 minut, teda priprava, nie pecenie 😉
dnes fazuľovo - zemiaková polievka nakyslo a dukátové buchtičky 😉 sme si pochutili 😉
dnes som vymyslela "zdravšie" fašírky, určené hlavne deťom, ktoré nemaju radi varenu zeleninku...takže :
500g mleteho masa
300g tvrdeho syra postruhat najemno
3 vajcia,
udusena zeleninka lubovolna (ja som dala mrazenu brokolicovu zmes), ked je mäkká popučíme vidlickou a zamiešame do zmesi mäsa, vajec a syra, okoreníme, osolíme, urobíme placky, ktoré obalíme v struhanke a vypražíme. POdávame so zemiakovou kašou, my sme k tomu mali aj cviklu. mňam, deti ani nezbadali že jedia zeleninu, z polievky by mi ju vyberali...samozrejme, to že je to vyprážané je trocha také mínus tohto receptu, ale zas nerobím ho až tak často 🙂 🙂 🙂 🙂
Dnes a na zajtra zeleninova polievka s ovsenymi vlockami a kapustne fliacky.
moja Valentinska torticka ,pre manzela z lasky ...aj ked Valentina neoslavujeme,takyto darcek vzdy potesi ,ved laska ide aj cez zaludok...😵
...upiekla som cokoladovy korpus,plnka je nieco ako ,,domaci pribinacik,, a ovocie z mrazaka....
na ozdobu mi uz ovocie nezostalo,tak som z tej zvysnej stavy urobila taketo originalne srdiecka 😵
uz sa chladi,....vecer degustujeme 😵
@lululka555 krásna,zase robíš chute??? 😀
@nelinka0401 dakujem 🙂 🙂 ,tesim sa z nej,je jednoducha a som zvedava co povie mm 😵
@lululka555 a ten vrch je suprový,žiadny prekombinovaný,tie srdiečka sa ti vydarili 🙂
@lululka555 das recept na tu plnku?
@nelinka0401 dakujem

@womankc moja malá mala tiež strašný kašel a nám pomohol Mucosolvan Junior.
@lencyca skoro som zabudla,kaiserky boli výborné...na ráno zostali len 3 zo 17 kusov...no mm sa nezapria,ten ešte teplé ich jedol a nabalil si aj do roboty 🙂