icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lululka555
14. feb 2013

@nelinka0401 to sme si tak volakedy nechty lakovali 😀 tym stylom 😀

nelinka1311
14. feb 2013

@lululka555 aj ja také robievam,ale dávam tam aj dietnu salamu,su fakt suprove

lululka555
14. feb 2013

@nelinka1311 ja som nadala salamu- vcera bol post, nabuduce dam 😉

zuzu_la
14. feb 2013

@nakup kapustníky. cesto-500g polohrubej múky, 1/2 lyžičky soli, 30g droždie, 300ml vlaznej vody, urobit klasicky kysnute cesto. plnka 500g kyslej kapusty, 120g oravskej slaninky, 120 g klobasy, 2 uvarene zemiaky v supke, cibula.sol,korenie.
kapustu som poriadne vyzmykala a potom pridala k usmazenej slaninke, a cibulke /ja som klobasku nedala/. ked plnka vychladla, nastruhala som do nej zemiaky / aj bez nich by to bolo super, nabuduce ich nedam/,osolit,okorenit.
cesto vyvalkat na hrubku cca 5mm,nakrajat na stvorceky,naplnit, urobit gulky a trosku utlacit ,aby mali tvar ako pampusiky. mozu sa vyprazat alebo piect v rure. ja som piekla v rure,potrela vajcom a 2krat prepichla vidlickou pred pecenim. a hotovo 🙂 dobru chut 🙂 z tejto davky mi ich vyslo 30ks

zklimekova
14. feb 2013

@lululka555 tortička vyzerá super, mňam 🙂

lululka555
14. feb 2013

@katkas1 je to len jemny tvaroh + asi 5 PL pras.cukru,a 1 slahacka vyslahana dotuha a zlahka vmiesana do tvarohu
😉

ellit
14. feb 2013

@denisa87 ahoj prosim ta, napisala by si tu recept na tie mafinky? malinky ma nejake mafinkove obdobie, ale tych receptov je hrozne vela, ale tie tvoje vyzeraju krasne 🙂

zarabono
14. feb 2013

Dnes bryndzove halusky

amdeis
14. feb 2013

Jo a zabudla som, na veceru budu dolky s lekvarom, dzemom.

apendix
14. feb 2013

my dnes mame tofu na cinsky sposob s ryzou a maly rybie file so zemiakmi 😀

apendix
14. feb 2013

@lululka555 a mohla by som ta poprosit o recept? sice nepeciem, ale toto vyzera dobre, tak skusim :D

denisa87
14. feb 2013
chloe001
14. feb 2013

Dnes mliecna ryza s brusnicami a skoricovym cukrom alebo grankom. Drahemu som upiekla linecke srdiecka a na zajtra mam v plane zapiect cuketove lodicky (syr, paradajky, oregano.. a este uvidim co 🙂)

levandullka
14. feb 2013

Valentínske raňajky pre moju polovičku - špaldový lievanec s jahodami a kakaovou omáčkou (boli aj srdiečkové volské oči, no nestáli za fotenie 😅 )

lenartha
14. feb 2013

Tak dnes na Valetnína fajná večera : Bravčové kotlety na červenom víne a hranolky 🙂

titkovamiriam
14. feb 2013

dnesne osuchy a sosovicova polievka a na podvečer valentinske chlebiky 🙂 k cervenemu vinku 😉

gianni
14. feb 2013

ku tej pečienke s ryžou pre manžela ešte valentínske ako to nazvala @levandullka " srdiečkové volské oko" 😉

kikatko
14. feb 2013

francuzske zemiaky

januschka10
14. feb 2013

u nas polievka z nastruhanej zeleniny+hrasok s krupicovymi haluskami a palacinky (tie robim na dvoch panvickach, nech mi to ide rychlejsie)

darka2001
14. feb 2013

@mirage skvele hned zajtra skusam 😉

katkas1
14. feb 2013

@lululka555 dakujem, urcite vyskusam

katkas1
14. feb 2013

@titkovamiriam ako robis tie osuchy?

nakup
14. feb 2013

@zuzu_la Ahoj určite vyskúšam ja by som v kapuste spala ja keď som ležala so synom v Košiciach v nemocnici každý ďeň som si v bufete kupovala langoš plnený kyslou kapustou to bola mňamka a ležala som tam mesiac a neprejedla som sa ho denno denne 😀na to recept nemáš ?

nakup
14. feb 2013

Ahojte píšete tu o rybacej polievke jedla som v Maďarsku halaszle úplná pochúťka nevie niekto recept odskúšaný ? A niečo pre inšpiráciu http://varecha.pravda.sk/recepty/tajomstvo-coko... musím to vyskúšať keď bude mať syn oslavu 🙂

natal12
14. feb 2013

@lululka555 krásna tortička 😉

nakup
14. feb 2013

@lululka555 aj ja tak robím a je božská do rajčinovej polievky polievký ešte zavarím cestovinu broky ( tarhońu ) a potom na kocky pokrájaný syr alebo na hrubo pokrájaný zajtra robí rajčinovú a bodka 😀 😀 😀

klapinka
14. feb 2013

baby take chute 😝 , ja sa vzdy tesim ked vecer zasadnem a prebehnem ocami co ste fajne varili a hned mam inspiration 😀
dnes sme dojedlai co ostalo (ryba so stredy), iba malu lakotku sme si Valentinsku dopriali, cakame na valentinske menu od tatka co nam fajne donesie.. podla napovedy to bude asi kebab 🙂

zelam pekny Valentin 😵

nakup
14. feb 2013

@lucikatn a prečo ho rovno neupečieš v pekárničke ak chceš na plechu daj program cesto

katkas1
14. feb 2013

@nakup vyzera to super, daj vediet ci sa ti tie coko skrupiny podarili

lucikatn
14. feb 2013

@nakup vždy ho pečiem len v pekárničke a chcem sem tam zmenu (lebo chlieb ani pečivo už nekupujem) aby sme nemali stále tú istú chuť 😀 rozmýšľala som nad tým programom ale v porovnaní s prog. na chlieb sa mi to zdalo krátke.... díky 😉