icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

murinka
22. dec 2010

@pancake comu sa neda uverit? 😕 😅

lyongirl
22. dec 2010

@estterka rozmýšľam nad klasikou, majonézu mám už kúpenú dlhšie, tak dám asi tú s bielym jogurtom a deťom dám len biely jogurt. Ináč už dlhšie ma láka domáca, no neviem, kedy sa odhodlám...

luciaanna
22. dec 2010

dnes paradajková polievka a rizoto 🙂

5katarina7
22. dec 2010

ja dnes zeleninová polievka a tuniakové cestoviny

nanulik
22. dec 2010

my sme mali kapustové fliačky a gulášovú polievku 🙂

mimikuku
22. dec 2010

@nanulik fliacky mame aj my prave ich papam a polievka bravcova s cestovinovymi gulkami..dobru chut 😉 😉

nanulik
22. dec 2010

@mimikuku ja som už po obede 🙂 aj tebe dobrú chuť 🙂

kibuk
22. dec 2010

dnes sme mali francuzke zemiaky a zajtra šošovicovu polievočku a druhe ešte neviem

lukinkowa
22. dec 2010

Dnes údené mäsko, domáca knedľa a chrenová omáčka zo včera..zajtra brokolicový krém a granatír, no a potom sú už Vianoceeee 😵 šťastné a veselé 😉

pancake
22. dec 2010

tomu tvojmu file so zemiakovou kasou. 😀 😀 😀

murinka
22. dec 2010

😀 😀 😀

lukinkowa
22. dec 2010

@pancake neviem ako vy, ale my mávame majonézový šalát, ale aj tak díky, jedlo sa poteší, že mu niekto zavinšoval 😉

lukinkowa
22. dec 2010

@pancake hups, ospravedlňujem sa..to bolo určené Murinke, však? ale presne to sadlo, nakoľko tam nebolo písané, komu je to adresované, ešte raz pardon, že sa miešam.. 😔

kibuk
23. dec 2010

dnes cestovina s makom a cukrom 🙂

salma22
23. dec 2010

mame polievku zo vcera+nieco lahke musim vymysliet a dnes urobim salat na vianoce 🙂

bzuco
23. dec 2010

rožková pizza 🙂

zuzik1983
23. dec 2010

ahojte 🙂 mozte mi poradit nejaky dobry recept na cestoviny s nejakou omackou?mam strasnu chut na cestoviny,len neviem,ake by som spravila.dakujem

summer8
23. dec 2010

@zuzik1983 ja robievam cestoviny carbonara..oprazis klasicku udenu slaninku, ktoru pokrajas na male kocky, k tomu pridas sampinony nakrajane na platky, smotanu na slahanie, pripadne aj trochu syra. Nechas to prevarit, dochutis solou (ak treba) a ciernym korenim a vylejes na uvarene cestoviny. Ja zvyknem davat vretienka, alebo penne. Original recept je uplne iny, ale mne to chuti takto. Alebo este zvyknem na cestoviny dat omacku pesto a pretlaceny cesnak. Alebo aj oprazit cesnak nakrajany na platky na olivovom oleji a pridat uvarene spagety. mnam, som si urobila chute 🙂

sonka31
23. dec 2010

babule, poradte mi, prosim: chcem urobit peknu cokoladovu polevu na vrch zakusku, mam 200g kvalitnu cokoladu. Mam k nej po roztopeni pridat klasicke maslo, ci moze byt aj olej, aby mi pekne stuhla? K cere sa vo Francuzsku nedostanem :( Kolko tuku mam pridat? dakujem moc 😵

cinamon7
23. dec 2010

u nas dnes hrstkova polievka od vcera dojedena, fasirka s paradajkovou omackou a zemiakmi a uz rozvoniava kapustnica a zemiakovy salat, zajtra bude vsetko lepsie ked to postoji, zakoncim to medovymi rezmi s piskotkami 😝

traktor
23. dec 2010

ahoj , u nas dnes vianocne...nech je zajtra pokoj, kapustnica rozvoniava, salat pripraveny, kolace napecene, udena sunka a klobasky cakaju...sunka v aspiku tuhne...zajtra uz len rybku a môze prist jezisko 🙂

traktor
23. dec 2010

Posielam Vám anjela, aby Vás chránil,
posielam Vám lásku, ktorej veríte,
posielam Vám plamienok, ktorý blikoce
a prajeme Vám najkrajšie Vianoce. 🙂 ...

eva7780
23. dec 2010

ja som dnes nevarila,dojedali sme a robila som salat aj kapustnicu a tak isto ako traktor zajtra len rybky a vianocne rozpravky 🙂 zaroven Vám prajem krasne prezitie sviatkov 😵 😵 😵

berika
23. dec 2010

Dnes sme mali v robote chlebíčky, poobede sme boli oslavovať narodeniny krstného syna, tak zas chlebíčky, a pravdaže torta. Kapustnicu nerobievam, robieva švagriná aj mama, takže vždy dostaneme, varili sme s manželom haláslé, a zajtra na večeru vypražíme kapra.

traktor
23. dec 2010

kolaciky a uz skoro ztuhnute sunky v aspiku 🙂

traktor
23. dec 2010

aaaaaaaa...kto mi ukradol na jednej sunke vajicko...bolo taaaam 😠 😀 😀

traktor
24. dec 2010

dobre ranko vsetkym 🙂 ...zaciname 😀 ...ranajky 🙂

elina313
24. dec 2010

@traktor no teda, akože kde to ty presne bývaš ??? 😀 😀 😀 😀
Krása, ale predsa len ,čo tam to mäsko ??? Klobáska ??? 😉

traktor
24. dec 2010

@elina313 😀 😀 to len dnes tak...inak to mame az na druhy den...ale manzel bude zajtra cely den v praci, ma 24. tak aby mu nebolo luto, tak sme si to posunuli 😉