icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

chorale1
14. feb 2013

@danielaj no piekla som ich, a tiež som dala maslo ale treba dať určite viac masla lebo mne sa to zdá suché ale inak sú dobré, aj cesto som sa bála ale je dobré. dakujem za receptík 🙂

zuul
14. feb 2013

ahojte babule,
tento tyzden som len vypekala tortuse, tak som na vas ani nemala cas. paradne fotky ste popridavali.
neviem co na vikend?
mate uz vymyslene?
ja som mala tento tyzden obe deticky doma, zasa chore.
a papali sme zeleninkovu polievku s mrvenickou, segedinsky s knedlou, spaniel vtacik hovadzi s ryzou, polievka kremova z bataty, kelovy privarok s parkom.
a koniec uz nemam napad!

zajtra urobim tarhonu a kuracie prsia s mrkvou.

ivetka1981
14. feb 2013

sladká Valentínska pochúťka pre moju lásku

titkovamiriam
14. feb 2013

@katkas1 to je klasika kysnute cesto len som ho nedala na cely plech ale spravila take bochnicky a upiekla v rure,mali byt v tvare srdiecka len nakysli na kolesa 😀 😀 😀

zuzu_la
14. feb 2013

@nakup ked urobis tie bochnicky vacsie a vyprazis,budu ako langoše 🙂))

lenuss84
14. feb 2013

@anavila super!a fasirky sa daju upiect aj v rure-nemusis ich vyprazat.ja to tak robim odkedy mame malu jedacku 🙂 potriem plech olejom troska.a fasirky otocim z oboch stran.a su mnam.normalne ich obalim v struhanke-klasika. 🙂

katusska1
14. feb 2013

dnes sme mlsali na cibulovej polievke s oprazenym chlebom a rajcinovej omacke s knedlou a masovymi gulkami

lenuss84
14. feb 2013

my sme dnes dojedli rascovo-vajickovu polievku a robila som tie sojovo-vlockove fasirky so struhanym syrom a zemiak.kašou.boli mnam.k tomu čalamada.
zajtra budeme bez polievky.urobim bravc.maso /krkovicu/ so stavou a kolienka.dufam ostane aj na sobotu. 🙂
na veceru tatino uvaril jeho oblubene špagety s morca delou a vela struhaneho syra.mala lubi spagetky len tak s kopu syra 🙂

garonka
14. feb 2013

@titkovamiriam užasne a mňamkove jedla varíš ja by som z Tvojej kuchyne ani pätu nevytiahla čo furt by som jedla a jedla 🙂 😅

dabon
14. feb 2013

Dnes rýchle halušky s hlávkovou kapustou a slaninkou 😵

pegggy
14. feb 2013

@chantalle prosím nedáš recept na syrové bochníčky? ďakujem
Ja som dnes robila fašírky v rúre, čo ste tu dávali recept, a skutočne sú vynikajúúúúce. mm moc nemusí mleté mäso /fašírky/, ale dnes si naberal dva krát, že sú úplne super, k tomu varené zemiaky, chcela som kapustový šalát, ale nejak som ho nespravila, tak ho spravím k obedu zajtra.

bobinkask
14. feb 2013

@mysiatkoo dakujem 🙂 ja som dnes skúsila tu parižskú šlahačku len sa mi nechcela poriadne vyšlahat 😒 bola taká polotuhá dúfam že to v torte nebude tiect ...nestalo sa ti to ešte? dúfam že v chlade ešte troška ztuhne 😠

bobinkask
14. feb 2013

my dnes bryndzová polievka s cestovinou a kura na zázvore, zemiaky a cviklový šalát

bobinkask
14. feb 2013

@audiova ja zmiešam hrubú špaldovú muku s hladkou 5O:5O pridám vajce a vodu aby mi vzniklo polotuhé cesto osolím niekedy pridám pažítku alebo petržlenovú vnatku (ak dávam halušky do polievky) a hádžem ich do vriacej osolenej vody a uvarím 🙂

raszuz
15. feb 2013

dobré ránko, tak som zostavila víkendové menu, keďže k nám príde priateľov syn a o má iba nejakých 16 jedál, ktoré zje bez pripomienok, tak som sa snažila pre kľud v rodine sa prispôsobiť, takže dnes: lievance, zajtra bryndzové halušky, v nedeľu rezne pre neho s ryžou, pre nás so zemiakovým pyrém. Polievku je úplne je akú navarím, lebo tie neje a zakaždým robí caviky, takže dnes dojem špenátovú, zajtra urobím zeleninovú a myslím, že tá by mala ostať aj do nedele.

audiova
15. feb 2013

@bobinkask ďakujem

audiova
15. feb 2013

@bobinkask a hladkú obyčajnú,alebo tiež špaldovú

jankapiknova
15. feb 2013

ahojte baby, mohli by ste mi dat link na niejaky osvedčeny recept na parene buchty? varim všetko možne ale parene buchty som nechavala vždy na mamu alebo svokru a dnes to ostalo na mne 😀 dakujeeeeeem 😉

hyta
15. feb 2013

U nás dnes zeleninová polievka a šišky z jogurtového cesta.

danielaj
15. feb 2013

@lululka555 krásna tortička, ani my Valentína neoslavujeme, tak ja len takéto pudingovo-smotanové poháre som urobila 😉

danielaj
15. feb 2013

@chorale1 nemáš za čo, no musíš si dať masla podľa seba, ja od oka dávam 😉

zuzananinka
15. feb 2013

@lululka555 mne sa Tvoja torta veeeeelmi páči, keby si mi dala postup tej plnky a korpusu budem ti vďačná

nelinka1311
15. feb 2013

ahojte,tak my dnes vyprážany syr,hranolky a manžel povedal,že mám skúsiť vyprážiť plesnivý syr Nivu,že raz jedol v robote,neviem,skušali ste to niekedy?neroztečie sa to? 😖 a zeleninová polievka s ryžou,včera boli kapustové lokše a lokše na kyslom mlieku,k tomu zavárané hríby

megika1
15. feb 2013

@nelinka1311 neskúšala som,obaľ na 2 x,daj trochu do mrazáku a potom po jednom vyprážaj vo veľa oleji,ak dáš 2 kusy,ochladne olej a už to dlhšie trvá a stíha sa syr roztápať,držím palce 😉

jachin
15. feb 2013

Brokolicová krémová polievka, zemiakové lokše.

weissrose
15. feb 2013

nasla som super recept masko 🙂 neviem ci ho uz niekto robil ale je super 🙂 vyskusajte, my by sme ho jedli od rana do vecera 🙂 http://varecha.pravda.sk/recepty/fararske-rezne...

megika1
15. feb 2013

na raňajky tento chlebík,maslo,med,zelený čaj,na obed zemiaky na kyslo + fašírka 😵

meinkonka
15. feb 2013

my sme vcera mali zeleninovu polievku a celozrne spagety s paradajkovou omackou /mixnute bio paradajky z konzervy, mrkva, cuketa, cibula/ s parmezanom a na veceru rychla pizza z tortilla placiek - inak mnamka a uzasne jednoduche a rychle - prikladam obrazok z netu na inspiraciu. a dnes netusim, asi spagety zo vcera a polievku este vymyslim. 🙂

nelinka0401
15. feb 2013

Ahojte,dnes nevarím,zostali langoše a večer som ešte spravila kelovú polievku,tak je aj na dnes 🙂

miriamr
15. feb 2013

ahojte. tak včera boli lasagne s paradajkami a smotanovou omáčkou a dnes pórková polievka so zemiakmi a druhé netušíííím. Baby, ktoré pečiete mafimy, overaný recept na čokoládové mi dáte, prosííím??? 😉 Našla som veľa, ale radšej by som niečo overené 😀