icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

hokejka111
15. feb 2013

...zeleninkova polievka, fazulovy privarok s klobaskou a cibulkou, a cesto na vanilkove rozky je v chladnicke🙂---

lululka555
15. feb 2013

ahojte ,dnes karfiol na cibulke a s vajickami ako mozocek,odkukane odtialto a k tomu zemiakova kasa 😉

lululka555
15. feb 2013

@natal12 @danielaj moc dakujem 😉

bianca
15. feb 2013

zeny dajte dajaky tip co mam varit.Som totalne zufala.Nic ma nenapada ,na nic nemam chut rovnako aj polovicka no veceru chciet isto bude

lululka555
15. feb 2013

@zuzananinka @apendix
ahojte,jasne 🙂 tortu som robila takto,korpus :
4 zltky ( z bielkov vyslahat tuhy sneh )
20 dkg kryst.cukor
4 PL vody a 4 PL olej
17 dkg polohruba muka a pol prasku do peciva
vsetko som vyslahala a piekla na papieri na pecenie v tort.forme,asi na 200 st.
Ked korpus vychladol,prerezala som na dve casti.

krem: 1 jemny tvaroh som zmiesala asi z 5 PL pras.cukru,vyslahala som si dotuha 1 33% slahacku a zlahka som ju vmiesala do tvarohu.
ovocie uz podla chuti,ja som dala ovocnu zmes z mraznicky ,dala som na panvicu ovocie,trosku vody,malinoveho sirupu a lyzicu hnedeho cukru,trosku rozvarila a zahustila solamylom.

Bola vyborna,uz mame asi len stvrtku v chladnicke. Nabuduce urobim jahodovu,z cerstvych jahod. 😉

zuzananinka
15. feb 2013

@lululka555 a ako dlho si ju piekla - vyzerá celkom rýchla príprava - určite ju spravím dakujem

lululka555
15. feb 2013

@zuzananinka @apendix este som zabudla na kakao do korpusu ,asi 1-2 PL,alebo roztopenu cokoladu 😉

lululka555
15. feb 2013

@zuzananinka asi 20 min, to budes vidiet,staci do nej pichnut sparadlo 😉

zuzananinka
15. feb 2013

@megika1 ten chlebík vyzerá skoro ako srdiečko - velmi pekný tvar Ti vysiel - či to aj malo byť srdiečko?

aadulik2110
15. feb 2013

dnes bude u nás špenátová polievočka, žemlovka a špeciálne pre manžela upečiem koláč Orgazmus

sisanka
15. feb 2013

takze my dnes dojedame pecene kurca zo vcera...za posledne 2 tyzdne sme mali kurca uz asi 3krat, nejako sa manzel stava na nom zavisly a stale by ho len jedol 😀 prirobim k nemu hranolky a obed je hotovy...a chystam sa na tento kolacik kedze chcem zlikvidovat tvaroh http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=320 😉 vyzera to fantasticky...

megika1
15. feb 2013

@zuzananinka nebol to zámer,zvyčajne robím podlhovastý,ale teraz bol záujem o 4 konce,čiže kromky po našom 😀 😀 😀

lululka555
15. feb 2013

@megika1 chlebik vyzera uzasne,az sem citim tu vonu 🙂

simi906
15. feb 2013

gulášová polievka, a fašírky s pečenými zemiakmi

megika1
15. feb 2013

@lululka555 my to voláme vôňa domova,osvojila som si zvyk a príde mi ako večerný rituál umývania chrupu 😀 😀 😀 počas tmavých večerov pripravujem pokrm,ktorý nik neofrfľal,raňaky sú v pohode....totiž,neznášam v zime z obchodu prenášaný chlieb,ktorý sa v celofáne opotí niekoľkokrát,kým príde na stôl

dabon
15. feb 2013

Dnes len šišky 🙂 zo včera máme ešte halušky s hl. kapustou a slaninkou 🙂

katusska1
15. feb 2013

cibulova polievka s oprazenym chlebikom zo vcera, pecene zemiaky s kefirom a sladky dezert-fanky

a2303
15. feb 2013

Ahojte 😵

U nás dnes: fazuľová polievka s údeným kolienkom, cesnakový posúch k nej
Cez týždeň bolo:
- pondelok dojedanie 😵
-pečená hurka, s domácou zaváraninkou a chlebom
-pečené kuracie stehná s ryžou
-šošovicová polievka, lievance

firstbaby
15. feb 2013

U nas dnes hrstkova polievka a strapacky s cmarom 🙂

megika1
15. feb 2013

@megika1 P.S likvidujem zásoby jabĺk.....štrúdľa s vanilkovým krémom,šľahajdou 😵

motylek17
15. feb 2013

@megika1 mnaaaaaaaaaaaam🙂

rastozapo
15. feb 2013

vsetko chutne a zdraveeeee 😝

anos18
15. feb 2013

@megika1 Ahoj, na ten chlebik mas aky recept?

andreakukan
15. feb 2013

@lululka555 Dobry,prosim Vas napisete mi kolko tvarohu?je to dávka na malú tortu?tie ovocie zamiešate Do tvarohu?stači to na celú tortu tá dávka?Ďakujem a nehnevajte sa..🙂

lululka555
15. feb 2013

@andreakukan jasne napisem 😉 tvarohu som mala 250 g,slahacku 250 ml 33%,ovocie som nezamiesala,ale len navrstvila na tvarohovy krem. Stacilo to, tortovu formu mam o priemere 26cm,na str.2079 som dala fotku ,je to tam aj vidno,ze to nieje zamiesane 😉

andreakukan
15. feb 2013

@lululka555 ďakujem ste milá 🙂

gianni
15. feb 2013

kuracia polievka a dusené kuracie stehná so zeleninou a ryžou...

levandullka
15. feb 2013

U nas dnes pecene kuracie stehna, varene zemiaky a nejaky salatik 🙂

daniz
15. feb 2013

@nakup Ja som ich robila a najväčší gól bol, keď som otáčala balón, tak záder na prste urobil svoje a bum- čokoláda po celej kuchyni 😀 😀 😀 😀 a deti, že čokoládová bomba 😀 😀 😀 😀 .
a u nás dnes na večeru neviem idem vás počítať 😉 ...a v sobotu hríbové rizoto a cesnačka a idem piecť moravské koláče.

chloe001
15. feb 2013

dnes brokolicove cestovinky.