icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

chantalle
16. feb 2013

@levandullka No ved s tymi chlapmi nasimi je to radost, ked vymyslaju......ale u nas velmi oblubeny, a jednoduchy kolacik..., uz je fuc🙂

iinuska
16. feb 2013

vysmazana treska, varene zemiaky, tatarska, paradajkova polievka

taja27
16. feb 2013

kuracie prsia so šampinonmi.kukuričkou,saláma šunková a ppotom zalejem smotanou na varenie užasneee mnam k tomu ryžaa

chantalle
16. feb 2013

Jasne: 250 g masla (tuku) vymiesame s 250 g praskoveho cukru do peny. Z piatich bielkov a stipky soli vyslahame tuhy sneh ( zltka nechame do polevy), a spolu s 250 g pomletych orechov, 140 g hrubej muky a trosku prasku do peciva po lyziciach zamiesame do vyslahaneho masla. Vylejeme na vymasteny a vysypany plech a upecieme.
Na polevu si vyslahame 5 zltkov, 250 g praskoveho cukru, 5 kvapiek citronovej stavy dopenista a vylejeme a rozotrieme na horuci kolac. Nechame vychladnut a krajame nozom namocenym v horucej vode.
Ja davam vajicok aj 6, poleva mi potom vyjde v trosku hrubsej vrstve a je mnaaaaam.....🙂 a samozrejme si tomu prisposobim aj pomer ostatnych surovin.

nikita308
16. feb 2013

Dnes bez polievky, kuracie prsia na šťave s hríbami, tarhoňa, na oslavu parížsky šalát, kokosové rezy, papagájové rezy...
Zajtra morčací vývar, rezance, pečené údené koleno, zemiaková kaša (chlieb), uhorka (baranie rohy), kto bude mať akú chuť... 🙂

erulka77
16. feb 2013

Ja som dnes piekla muffiny s kiwi

zklimekova
16. feb 2013

dnes smotanová polievka so zelenou fazuľkou, bravčové pečené , červená kapusta, knedľa 🙂...dezertík po obede, to čo mi ostalo z torty....svetlý korpus, jogurtová plnka s malinami , posypaný grankom ..robila som kamoške pre sestru na krstiny, tak som mala nočnú , al už som celkom ok 🙂

miruska73
16. feb 2013

@zklimekova jejda ta je proste naaaaaaaaaaaaaaaaaaaadherna ......

zklimekova
16. feb 2013

@miruska73 ďakujem 🙂

lencyca
16. feb 2013

Ahojte,dnes este polievka zo vcera,zapekane fasirky,zemiakova kasa,vcera vecer som robila mm celozrnne kaiserky do roboty,mali sme chut na nieco slane tak som skusala spaldovo syrove srdiecka,navarene mam aj nazajtra 😉

lencyca
16. feb 2013

@zklimekova krasna torticka 😉

lencyca
16. feb 2013

@lindauciatko Ahoj,no neviem preco ti spadli 😕 ja ich natieram az po vykysnuti,nikdy mi nespadli,to som ich robila hadam aj 20x...som rada ze vam chutia,dobry zlepsovak,vyskusam 😉

lencyca
16. feb 2013

@dabon dakujem za receptik,vyskusam,dam vediet 🙂

lencyca
16. feb 2013

@rastulka krasna torticka! 🙂

lencyca
16. feb 2013

@bobinkask krasna torticka 🙂

lencyca
16. feb 2013

@mysiatkoo dala by som si,mnaaam 😉

rastulka
16. feb 2013

@levandullka Ja robim vždy tie od @danielaj 🙂 kuk jej album 😉

rastulka
16. feb 2013

@lencyca Dakujem 🙂

rastulka
16. feb 2013

Ahojte,u nas dnes zeleninova polievka s haluškami + vyp.kura,br.rezne,slov.ryža a kompot 😉

rastulka
16. feb 2013

@zklimekova Kráááásna tortička 🙂

egyptanka
16. feb 2013

Mala isla po obede k babicke, tak som narychlo spravila zemiakovy privarok s vajcom a sunkou, pre muza som k tomu vyvarila udene kare. Zajtra ideme pre nu, tak nevarim a najeme sa tam.

danielaj
16. feb 2013

ahojte, u nás dnes cukinová omáčka so zemiakmi na kyslo (v pivnici sme mali poslednú čerstvú cukinu), grilovaný hermelín, varené zemiaky, bravčové soté so zeleninkou a kolienka pre deti a idem piecť zákusky pre našu malú k dnešným meninám 😉

chloe001
16. feb 2013

Dnes protichripkova cesnakova polievka s opecenym chlebikom, rybicka v paraku robena, pecene zemiacky, mrkvovy salat s grepovou stavou.

bubo1104
16. feb 2013

vajíčková polievka , cestovinky + opražené páročky + praženička + bravčové mleté mäsko + uhorky . No a marlenka je rozkrojená a má fantastickú chuť a je taká mäkkučká .

zklimekova
16. feb 2013

@lencyca
@rastulka ďakujem kočky 😉

bobinkask
16. feb 2013

@zklimekova krááásna tortička 😵

bobinkask
16. feb 2013

my sme dojedli polievku zo včera zeleninovú a vajíčkové cestoviny so zeleninovým šalátom a na zajtra som spravila jahodové tiramisu 🙂

titkovamiriam
16. feb 2013

dnes som do druhej pracovala tak som postavila mäskovu polievku a budem robit udene a zemiakove pyre

michaelamilan
16. feb 2013

@danielaj malej prajem všetko naj k meninkám a teším sa na foto zákuskov 😀

luciok
16. feb 2013

@chantalle Mňam, urobila si mi chute, bohužiaľ ani u nás sa kvôli mm nepoužívajú orechy, iba vo výnimočných prípadoch