Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Ahojte,
prajem Vám krásne a veselé Vianoce,nech sa Vám splnia všetky tužby a sny...
A zas nám nadišli tie radostné sviatky, ktoré nám tak sladia ten náš život krátky. V ďalekej krajine, tam kde rastú palmy, tam kde prorok Dávid skladal svoje žalmy, tam medzi troma čiastky zeme, narodil sa Kristus Pán v mestečku Betleme. A na tieto sviatky i ja sa radujem, z úprimného srdca toto vám vinšujem: Aby bol Kristus Pán vašim tešiteľom, vaším dobrým radcom a dobrým priateľom. Do nového roka Vinšujem vám to, však viete čo, aby ste sa dostali tam, však viete kam, aby ste sa radovali s tým, však viete s kým, aby ste mali mnoho toho, však vy dobre viete čoho. Pekné sviatky prajem .
Šťastné a veselé sviatky, plné lásky, šťastia, pohody a porozumenia prajeme všetkým 🙂 🙂 .
Ahojte,
prajeme Vám všetkým krásne Vianoce prežité v kruhu rodiny a priateľov....vela lásky a hlavne zdravíčka 🙂
Ahojte - konecne viac casu na pisanie!!!Sviatky boli nadherne fotecky z jedal co som varila na stedry den-kapor,rybacia a sosovicova polievka,pecena ryba...
prvý sviatok kacka s kapustovými haluskami ,pečienka v masti,kačacia polievka
a vcera plnený rezen kasa a salaty/majonezový a zemiakový čo ostali🙂/
a kedze som doma tak mam už menu na celý tyzden
dnes-kto co chce dojest-kačacia polievka a trošku granatíru-ja už maso nechcem vidiet
zajtra palacinky -fazulova polievka
streda pórova polievka - hubovo zeleninové rizoto
štvrtok - kuraci perkelt paradajková polievka
silvester/Nový rok-majonezový šalat,kuracie rezne,kapustnica,udenene masko,šalatové misy,jednohubky,bowle...
😀 😀 😀 😀 😀 😀
no a jasne kopec kolacikov co je napečených
ahojte,
dnes mm robí bryndzové halušky 😅
@titkovamiriam ahoj,super fotky,výborné jedlá... 😅 ,ale nechcela by som u teba bývať 😀 ,by som bola este objemnejšia ako som 😀 ,ale vidím že chlapcom spaľuje dobre 😅
a čímn si plnila rezen?...veru uz som dávno nerobila plnený,ľubime gordon blue,debrecen,aj plnený kuracou pečienkou,nivou a špenátom atd....
ahojte 🙂 ...u nas sa cez sviatky vsetko pojedlo a to mm sa pytal, ked som zacinala, ci varim uz az do konca roka...ked bolo vsetko hotove nabehli nase kobylky a bolo 😀 😀 ...dnes mame kuraciu polievku, kuracie prsia plnene sunkou a syrom a dalsie su plnene broskynou, k tomu kasa a robila som aj skvarkove pagace 🙂
@titkovamiriam ty uz mas menu na cely tyzden 😉 ...tak ja este rano nikdy neviem co bude..vecer vyberiem mäso a az ked je tesne pred varenim ma osvieti a varim...
mukky 😀 😀 😀 ved to vsetko sa to lepí na mna a je to moja chyba lebo ja nemam vztah k sportu,chalani su aktivny 12-15hodín denne 😀 😀 😀 😀 😀
rezen- teraz bola klasika šunka a tvrdý syr 🙂
traktor kolaciky budem mat až do troch kralov-dufam 🙂 a ked som doma tak sme si zasadli a rozhodli co kto chce,samozrejme ze bude aj klasika pizza z pizzerky 😀 😀 😀
ahojte,Miriam dakujem za inšpiráciu 😵 hned som si s toho vybrala a urobila si jedálniček skoro na celí týžden 😀 Ja som dnes robila kur.masko na smotane -to koli drobcovi a nám s mužom a dcérou špenátik s vajcom a zemiačikmi.Zajtra budu penne a hríbiková omáčka a asi paradajková pol.
ahojte 🙂 my dnes rajčinovu polievku a pre deti fašírku s DP a zemiakovu kašu,a domacu cviklu 😉 mnam 😵 manzel este dojedava kapustnicu a šalat. 😝
a pridám foto aj dnešných mojich ranajok 😀 😀
dany videla som na FB ja si vzdy pozriem cely tvoj album 🙂
sybilka 😉
my dnes mame divinu na smotane a vine s hribikmi, mala by byt k tomu asi knedla ale ja uz som leniva ist do obchodu s brusiskom tak som uvarila cestoviny... Vcera som robila na veceru tie pirohy z rozkov co tu dakto spominal pred par tyzdnami, no uzasneee. Ani jeden piroh sa mi neroztrhol, my so starym sme mali plnene slivkovym lekvarom osypane makom a maly mal plnene nutelou, este si to aj kakaom posypal.
a ahojte 🙂 , u nas dnes hraskova polievka a peceny bôcik a zajtra uz viem tiez 😉 ..vajickova polievka a buchty na pare a idem piect kolaciky, nech mame do coho chodit..
dnes palacinky 🙂 🙂
dnes??? dojedame zbytky s predoslých dni plnych obzerstva 😀 😀 😀
paradajkova polievka a orechove rezance.... 🙂
@kvojtanikova ahoj divinu aj rada varim.. papam ju uz od malicka... aj ty ju jes ked si tehu? ked som bola tehu som ju jedla ale vyhybala som sa diviaciemu masu... a vsetci mi nadavali ze vobec nesmiam divinu äale mm a otec a svorok su polovnici takze u nas sa preferuje len divina 😉 )
Kapustinca ešte od Vianoc a špenátové lasagne 😉
rezance s tvarohom 🙂
@lucka1987 ja som si ani neuvedomila ze by som ju nemohla. Stary doniesol od nejakeho kamarata asi 4 kg, bol tam srnec aj nejaky diviak, tak som to mala naporcovane v chladnicke, ani neviem ktore z toho som vlastne vybrala. Myslim si, ze uz v takomto stadiu tehu (zajtra mam prvy termin) uz mozem jest cokolvek, ved babo je uz cele vyvinute. Navyse ked budem kojit urcite mozem na kopu mnamiek zabudnut aspon na pol roka... Tak si teraz este uzivam kym sa da.
my dnes krupicu.
mnaam divina aj ja milujem,ked je tepelne dobre spracovana a z dobreho zdroja nemalo by sa nic stat 😀 - a kao vidim mas to teda fakt za par 😀 -dnes ma narodeniny moja sestra tiez bola medzisviatková 😀
a krupica mnaaaam 🙂

@traktor ked sa tak na to pozeram,tak sa tesim,kedy nas drobec vyrastie a budem moct tiez takto chystat vsetko na vianoce 😵 😵 krasne,aj kolaciky aj ranajky!