icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

smejkoh
18. feb 2013

hrachova polievka, domace dukatove buchticky s cokoladovym pudingom

pancuska
18. feb 2013

ahojte!!! prosím vás nemáte niektorá recept na zapekané zemiaky s údeným mäsom a kyslou kapustou? ako dokážem to aj sama ale chcela by som už niečo odskúšané!!! ďakujem 😉

luciok
18. feb 2013

@zuzananinka Sviečková je najlepšie jedlo na svete, ten kto ju vymyslel, by si zaslúžil Nobelovu cenu za varenie 😀

natal12
18. feb 2013

baby nemate recept na nejaky kolacik kde vyuzijem pudingy?? vanilkovy,bananovy a malinovy???

luciok
18. feb 2013

@michaelamilan Držím palce, aby si už čoskoro mala drobca v náručí, je to krásny pocit!!

nasta197
18. feb 2013

ženičky dne som navarila segedinsky gulaš s knedlou a drobec sa už aj napapal ako mu chutila kapusta sam si pýtal 🙂))

nelinka0401
18. feb 2013

@natal12 sprav tie papagájove rezy od @danielaj 🙂
ani ja dnes nevarím dojedáme zo včera slepačiu polievku a marínované kuracie rezne s ryžou a pečenými zemiakmi

veronavanes
18. feb 2013

@natal12 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=2971 u nás tento koláč je na prvom mieste, len tak sa po nom zapráši. 🙂

nasta197
18. feb 2013

@luciok veru nobelovu cenu zbožnujeeem!! naj naj naj jedlo sveta 🙂

gianni
18. feb 2013

dnes dojedáme kačku a idem vyskúšať chlieb od K.Magálovej- ten s prerastanou slaninkou v ceste,akurát vynechám olivy(tie nemáme radi) a sušené paradajky(tie zase nemám)...

slady
18. feb 2013

dnes nevaríme, máme suroý deň.

tinuskaha
18. feb 2013

dnes len cviklova polievka a dojeda sa kacka zo vcera🙂

ibajeho
18. feb 2013

No zienky idem sa s vami podelit ze vcera som robila fararske rezne strasne ospevovane ci tu alebo na mmb. Kuknem hodnotenie ze 466 ludom to chuti, tak reku skusim. No katasrofa. Sme sa s drahym do toho pustili a teda nikdy viac. My sme asi nejaki divni 😀 ale tak budeme to musiet dnes este dojest, len rozmyslam ako sa z toho ja vyhovorim 🙄 skoda no ze nam to nesadlo 🙂

lululka555
18. feb 2013

@danielaj ahoj tak som zvedava a cakam foto 😉 tebe sa urcite podaria 🙂

nelinka0401
18. feb 2013

@veronavanes ja som ho nedávno robila,bol perfektný 🙂

lululka555
18. feb 2013

ahojte ,dnes dojedacky zo vcera - zeleninova polievka,rezne z kare a ryza.

vecer som piekla http://varecha.pravda.sk/recepty/briosky-a-slad...
trosku som si recept upravila ....kedze ked som navazila cukor,zdalo sa mi to strasne vela , dala som 100g a stacilo podla mna a ja som si cesto rozdelila az na 3 casti,takze som mala 16 rozkov ( aj nutelovych aj so sliv.lekvarom ) a 8 takych mensich briosiek.
Inak cesticko super,vobec sa nelepilo. 😵 @danielaj aj ja dakujem za tip 😉

mirage
18. feb 2013

@ibajeho
Presne toto som si povedala, len som ten recept citala, ze tiez nic pre nas. Mne nereze ta slanina na mase, ked tak biftek a cibulu si orestujem ako prilohu.

lizatko1009
18. feb 2013

Toskánske kuracie prsia s paradajkou, olivami a šalotkou s grilovanou kukuričnou polentou a baby špenátom

daniz
18. feb 2013

dnes dojedáme zo včera bryndzovú polievku a segedín + knedľa

womankc
18. feb 2013

dnes sa dojedá pečené stehno bravčové, k tomu bola zeleninová omáčka / len uvarená mrkva a petržlen vo vývare po mäse s troškou vegety a zahustená múkou zatrepanou do mlieka / a zemiaková kaša a trošku šošovicovej polievky zostalo a na večeru im urobím langoše a šišky na plechu a polievočku asi karfiolovú s ryžou

zklimekova
18. feb 2013

@womankc 🙂 ďakujem, aj ružičky som robila , to bábo mi dalo zabrať, kým som ho oblupienkovala 😅 ..nechcelo to držať..ale inak všetko jednoduché, ako si písala 😉

danielaj
18. feb 2013

@lululka555 tak hotovo 😉 http://varecha.pravda.sk/recepty/kysnute-kakaov..., naozaj doporučujem vyskúšať, výbornééé, ja som robila len jednu dávku, ale nabudúce aspoń 3 dávky 😉 z jednej dávky vyšlo 9 kusov, neviem, či ešte teraz nepôjdem zamiesiť ďalšie, malá zjedla po obede jednu celú s maslom a jahodovým džemom, ja tiež jednu a mm hneď dve, príde staršia dcéa do školy, tiež si učite dá aspoň dve, ako ju poznám a nezostane skoro nič 😒

lenuss84
18. feb 2013

@danielaj super!recept si prosim pridas do albumu?az nemusim nabuduce moc hladat,diky?! 🙂

lenuss84
18. feb 2013

ahojte.my sme od soboty boli u svokrovcov.svokruša nam nabalila jedlo takze nemusim do zajtra varit.
dnes sme teda mali: kuracia polievka,rezance + vyprazane rezne z kur.prs.zemiak.kasa
zajtra uvarim len špenat.polievku + od svokry dojeme pecenu krkovicu,dusenu kyslu kapust,domacu knedlu 🙂

ibajeho
18. feb 2013

@mirage nooo ja som mala dokonca nejaky recept bez slaniny. Len cibula syr smotana. Ale naozaj uz nikdy viac a pritom moj chlap zboznuje cibulu v akejkolvek podobe a akokolvek upravenu a tu mi ju daval bokom a vravel ze to tam absolutne nepasuje.

levandullka
18. feb 2013

Dnešný obed - marinované pečené kuracie stehná, zemiakové pyré, šalát 🙂

miruska73
18. feb 2013

@gianni juuuuuuuuuuuuuuuj ten som aj ja mala v plane ale aj s olivami aj paradajkami ale nemam ako ist do tesca a v nasom mini obchodetake nemaju ...ale vyzeral fakt dobre ....

lydia22
18. feb 2013

my dnes dojedáme zo včera a práve som dopiekla muffiny podla @danielaj 😉

zuul
18. feb 2013

@danielaj danieli skore uzdravenie prajem!

dievcata mate uz plan co varit cez tyzden?
zasa neviem co si s malu uvarime 😝

zuul
18. feb 2013

co si s malou uvarime 😝