icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

bellada
18. feb 2013

tak isto dojedame zo vcera - marinovane morcacie prsia s opekanymi zemiakmi podla tohto receptu http://dobruchut.aktuality.sk/recept/1514/video...

ibajeho
18. feb 2013

@danielaj uzasne dani, zase si pridala recept ktory musim skusit. 🙂 Vcera som robila briosky, ktore si odporucila a boli vynikajuce. Maly mi zhltol na ranajky hned dve. Strasne mu chutili. Aj mne ja som si dala s maslom a sipkovym dzemom, no jedna basen. A vidim to tak ze dnes vecer zas budem sulat tieto venceky. Sa mi vies postarat o zabavu 😀

januschka10
18. feb 2013

Ja som si dnes na obed urobila grilovanu cukinu s rajcinami. Mam to velmi rada. Urobim sosovicovu polievku na veceru a potom mozno len nejaku cestovinu. Davide mava v pondelok krasokorculovanie, tak treba nieco co sa rychlo urobi. Domov chodi hladny ako vlk.

miruska73
18. feb 2013

@danielaj ako zienka preco tak drazdis????? 😨 😨 😨 😨 😨 po prve potrebujem konecne zehlit kym krpata spi a nie vymyslat ako rzchlo zamiesit cesto 😠 😠 😠 😠 po druhe aj ma je dost 😠 😠 😠 a letoza dverami 😀 ale ked pozriem do skrine s pecivom tak je prazna ...tak asi idem zamiesit a pocas kysnutia zehlit a vecer zase odkvacnem od unavy mm ma uz preda 😀 😀 😀 😀

bodka13
18. feb 2013

@miruska73 tvoj manžel keď ochutná to skvelé pečivo tak ťa nedá za nič na svete 😉 🙂 ...a môžeš zamiesiť viac,ja si potom dobehnem pre cesto 😀 😀 😀

lenuss84
18. feb 2013

akurat premyslam,vymyslam tyzdenny jedalnicek.vcera sa mi nechcelo.tak vecer napisem
@zuul

lululka555
18. feb 2013

@danielaj krasne ich mas , aj ja vyskusam niekedy 😉

fordikford
18. feb 2013

polievka od včera a urobim rezne v tom smotanovom cestičku k tomu cibulový šalat pre malu zemiaková kaša 🙂

miruska73
18. feb 2013

@bodka13 jaaaaaaaaaaj moja tak to mas pravdu lebo on miluje sladke ja hlavne pre neho peciem nic ine nerobi cez vikend len zhana sladkosti tak kolac vyjde lacnejsieako keksiky ..a mna to tiez bavi.... 😀

lenok
18. feb 2013

poorovu polievocku a kuracinku so slivkovou omackou + opekane zemiaciky 😵

olo2003
18. feb 2013

@michaelamilan neboj všetko dobre dopadne, ja som prenášala oboch chalanov týždeň, aj to mi museli pôrod vyvolať, najhoršie je to čakanie že kedy už a telefonáty každý deň či už nerodím 😒

aadulik2110
18. feb 2013

pórkovú polievočku a domácu pizzu, konečne som sa odhodlala aj na vlastné cesto

olo2003
18. feb 2013

@danielaj jéj presne tieto som piekla v piatok večer, že na sobotné raňajky, nevydalo 😉 sú ako z obchodu, mňam

womankc
18. feb 2013

@zklimekova no ja som si nemyslím vonkoncom . že je to jednoduché, ver tomu, že niekomu sa aj tá hmota zdá zložitá, / ja som ešte veru nenabrala odvahu na niečo takéto / ja som to myslela tak, že v jednoduchosti je krása, že dominantné boli tie ruže a to že klobúk dole, ako krásne ich máš vypracované, to sa mi práve páčilo , že nebola prepchatá ozdobami, no a krásne uhladená je ty si cukrárka, či je to len tvoja záľuba?

michaelamilan
18. feb 2013

VŠETKÝM VÁM KRŚNE ĎAKUJEM za podporu!!!!!! Dnes som odchádzala z nemocnice s plačom, že si nás tam nechceli nechať, ale vo štvrtok ráno ideme už na príjem a na vyvolávačku.......malému sa z bruška ozaj nechce!!!!! 😠
No je to chlap....ten má na všetko čas........Takže keď sa pôrod nekoná, idem niečo dobré upiecť......A dávam foto môjho večerného citrónového smoothie, aby som neničila takúto krásnu tému ako je varenieeeee a pečenie 😀

ivetka1981
18. feb 2013

Náš obedík....varené zemiaky so smotanovým špenátom a srdiečkové volské oko....mňamka 😉

olo2003
18. feb 2013

@michaelamilan presne si mi to pripomenula, tak isto som išla s plačom domov, že prečo si ma tam už konečne nenechajú, ale tak vo štvrtok som išla na príjem ráno, dali vyvolávačku a 13,30 bol Matejko na svete, takže držím palce, neboj všetko dobre dopadne

lucikatn
18. feb 2013

@michaelamilan ahoj prosím ťa ako si robila to smoothie? Len si rozmixovala citróny?

P.S. Držím ti palce aby si to mala už za sebou a radovala sa z drobčeka 😉

olo2003
18. feb 2013

@michaelamilan ešte porosím recept na smoothie

lululka555
18. feb 2013

@michaelamilan drzim palceky 😵 a prosim si aj ja recept 🙂

michaelamilan
18. feb 2013

@lucikatn
@olo2003 tento citrónový je len celý citrón, lyžička medu(viacej nedávam mám rada kyslé), ľad a troška vody.......zapla som na 10sekúnd smoothie maker a hotovooooo 🙂 Mám rada keď sa mi pusa kyselí 😀
a ďakujem, dúfam, že už vo štvrtok budem plakať od radosti!!!!!

lencyca
18. feb 2013

dnes este kuracia polievka,na synove zelanie pizza sunka kukurica syr,mm som chcela spravit so sampinonmi,ale bude mat so slaninou,kedze som hriby zabudla kupit 😠 😀

zklimekova
18. feb 2013

@womankc 🙂 som rada že sa páči ... ja mám skončenú TU ,strojníctvo..naposledy som učila stolárov :D...tak pečenie len čisto moja záľuba,najprv piekla som len pre svoju rodinku, od minulého roka aj sem tam pomimo 😉

aduskalac
18. feb 2013

dnes smatlava kapusta 😀 ako priloha zemiaky,a od včera papagajovy koláč,poliala som ho punčovou polevou Dr.OETKER

nelinka0401
18. feb 2013

@michaelamilan držím palce,viem čo prežívaš,ja som prenášala 11 dní a dr.sa ma pýtal,že kam tak ponáhlam...no pre prvorodičku krásna útecha...ale pri druhom mi to už bolo jedno 🙂 možno do štvrtka sa to rozbehne🙂 kam chodíš?

zklimekova
18. feb 2013

@michaelamilan držím prsty..to čakanie je hrozné..úplne viem ako sa cítiš...pri staršej dcérke som prenášala 12dní..bolo to hrozné..už bola naplánovaná sekcia, a keď som taká hladná prišla ráno na príjem tak sa primár náhodou rozhodol, že ešte sa najprv skúsi vyvolať, som myslela, že tak zahluším každého ...nakoniec sa to rozbehlo...a potom som už na všetko to čakanie zabudla 😉

anavila
18. feb 2013

@ivetka1981 prosím ťa, ako robís tu spenatovu omačku?

gianni
18. feb 2013

spomínaný chlieb K.Magálovej...
tá slaninka dá tomu chlebu fajnú chuť...

ivetka1981
18. feb 2013

@anavila orestujem cibulku,pridám mrazený špenát,nehám povrieť,pridám pretlačený cesnak,osolím,povarím cca 5min a pridám varovú smotanu s troškou múky,nehám povrieť cca 2min a hotovo..dobrú chuť...

drobik1
18. feb 2013

tak cafte my po vcerajsom krasnom vikende s manzelom a hlavne bez deti sme opät v realite... 🙂 dnes mame hovädziu polievku s rezancami a majonezovy salat a klasicke bravcove rezne...dezert nie je nikomu sa nic nechce... 😀