Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@danielaj uzasne dani, zase si pridala recept ktory musim skusit. 🙂 Vcera som robila briosky, ktore si odporucila a boli vynikajuce. Maly mi zhltol na ranajky hned dve. Strasne mu chutili. Aj mne ja som si dala s maslom a sipkovym dzemom, no jedna basen. A vidim to tak ze dnes vecer zas budem sulat tieto venceky. Sa mi vies postarat o zabavu 😀
Ja som si dnes na obed urobila grilovanu cukinu s rajcinami. Mam to velmi rada. Urobim sosovicovu polievku na veceru a potom mozno len nejaku cestovinu. Davide mava v pondelok krasokorculovanie, tak treba nieco co sa rychlo urobi. Domov chodi hladny ako vlk.
@danielaj ako zienka preco tak drazdis????? 😨 😨 😨 😨 😨 po prve potrebujem konecne zehlit kym krpata spi a nie vymyslat ako rzchlo zamiesit cesto 😠 😠 😠 😠 po druhe aj ma je dost 😠 😠 😠 a letoza dverami 😀 ale ked pozriem do skrine s pecivom tak je prazna ...tak asi idem zamiesit a pocas kysnutia zehlit a vecer zase odkvacnem od unavy mm ma uz preda 😀 😀 😀 😀
@danielaj krasne ich mas , aj ja vyskusam niekedy 😉
polievka od včera a urobim rezne v tom smotanovom cestičku k tomu cibulový šalat pre malu zemiaková kaša 🙂
poorovu polievocku a kuracinku so slivkovou omackou + opekane zemiaciky 😵
@michaelamilan neboj všetko dobre dopadne, ja som prenášala oboch chalanov týždeň, aj to mi museli pôrod vyvolať, najhoršie je to čakanie že kedy už a telefonáty každý deň či už nerodím 😒
pórkovú polievočku a domácu pizzu, konečne som sa odhodlala aj na vlastné cesto
@zklimekova no ja som si nemyslím vonkoncom . že je to jednoduché, ver tomu, že niekomu sa aj tá hmota zdá zložitá, / ja som ešte veru nenabrala odvahu na niečo takéto / ja som to myslela tak, že v jednoduchosti je krása, že dominantné boli tie ruže a to že klobúk dole, ako krásne ich máš vypracované, to sa mi práve páčilo , že nebola prepchatá ozdobami, no a krásne uhladená je ty si cukrárka, či je to len tvoja záľuba?
VŠETKÝM VÁM KRŚNE ĎAKUJEM za podporu!!!!!! Dnes som odchádzala z nemocnice s plačom, že si nás tam nechceli nechať, ale vo štvrtok ráno ideme už na príjem a na vyvolávačku.......malému sa z bruška ozaj nechce!!!!! 😠
No je to chlap....ten má na všetko čas........Takže keď sa pôrod nekoná, idem niečo dobré upiecť......A dávam foto môjho večerného citrónového smoothie, aby som neničila takúto krásnu tému ako je varenieeeee a pečenie 😀
@michaelamilan presne si mi to pripomenula, tak isto som išla s plačom domov, že prečo si ma tam už konečne nenechajú, ale tak vo štvrtok som išla na príjem ráno, dali vyvolávačku a 13,30 bol Matejko na svete, takže držím palce, neboj všetko dobre dopadne
@michaelamilan ahoj prosím ťa ako si robila to smoothie? Len si rozmixovala citróny?
P.S. Držím ti palce aby si to mala už za sebou a radovala sa z drobčeka 😉
@michaelamilan ešte porosím recept na smoothie
@michaelamilan drzim palceky 😵 a prosim si aj ja recept 🙂
@womankc 🙂 som rada že sa páči ... ja mám skončenú TU ,strojníctvo..naposledy som učila stolárov :D...tak pečenie len čisto moja záľuba,najprv piekla som len pre svoju rodinku, od minulého roka aj sem tam pomimo 😉
@michaelamilan držím palce,viem čo prežívaš,ja som prenášala 11 dní a dr.sa ma pýtal,že kam tak ponáhlam...no pre prvorodičku krásna útecha...ale pri druhom mi to už bolo jedno 🙂 možno do štvrtka sa to rozbehne🙂 kam chodíš?
@michaelamilan držím prsty..to čakanie je hrozné..úplne viem ako sa cítiš...pri staršej dcérke som prenášala 12dní..bolo to hrozné..už bola naplánovaná sekcia, a keď som taká hladná prišla ráno na príjem tak sa primár náhodou rozhodol, že ešte sa najprv skúsi vyvolať, som myslela, že tak zahluším každého ...nakoniec sa to rozbehlo...a potom som už na všetko to čakanie zabudla 😉
@ivetka1981 prosím ťa, ako robís tu spenatovu omačku?
@anavila orestujem cibulku,pridám mrazený špenát,nehám povrieť,pridám pretlačený cesnak,osolím,povarím cca 5min a pridám varovú smotanu s troškou múky,nehám povrieť cca 2min a hotovo..dobrú chuť...
tak cafte my po vcerajsom krasnom vikende s manzelom a hlavne bez deti sme opät v realite... 🙂 dnes mame hovädziu polievku s rezancami a majonezovy salat a klasicke bravcove rezne...dezert nie je nikomu sa nic nechce... 😀

tak isto dojedame zo vcera - marinovane morcacie prsia s opekanymi zemiakmi podla tohto receptu http://dobruchut.aktuality.sk/recept/1514/video...