icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

danielaj
19. feb 2013

@natal12 ak zvládneš, môžeš aj rukami, a formičky som použila úplne malé mini, čo mám na ozdoby na torty 😉
@lizatko1009 ďakujem za pochvalu, no ešte stíham vymýšľa´t , ale takto o týždeń v utorok už budem zarezávať v robote, zlaté časy skončili 😀 ale ako sa poznám, bude blázni´t po večeroch 😀

lencyca
19. feb 2013

@michaelamilan drzim ti palceky,to ta dlho nechali prenasat ☹ ja som obidvoch synov prenasala,aj boli po vyvolavackach,chlapi su lenivy 😀 je mu tam dobre v brusku...verim ze uz by si to mala najradsej za sebou a mala babatko uz v naruci 🙂

womankc
19. feb 2013

tak včera nakoniec zapekané obložené chlebíky , šampionovo zemiaková polievočka a zamiesila som cesto na dnešné langoše , už spinká v ľadničke a ešte som urobila jablkové mafinky - jedna dávka s figovým džemom a jedna so šípkovým džemom

womankc
19. feb 2013

@danielaj danka prosím ťa, to cesto na tie langoše má byť akej konzistencie ? neviem ,č i mám taký recept ako ty, ale mne to vyšlo strašne tuhé , tak som tam dala trošku vody ešte a riadne vymiesila , ale aj tam mi to príde také tuhšie cesto

audiova
19. feb 2013

@lenka268 ahoj.ako robíš fašírku v celku na plechu?

miriamr
19. feb 2013

ahojte. tak ja od dnes nevarím 😀 , manžel odišiel do zahraničia, malá sa napapá v škôlke a ja u svokry 😉 a na večeru si spravíme, na čo bude mať malá chuť 😉 😉 😉
baby, ale potrebovala by som recept na nejaký fajnový koláčik, v sobotu mám narodky, chcem si niečo upiecť 🙂

nelinka0401
19. feb 2013

Ahojte,polievku ešte dojeme slepačiu a mm vytiahnuté hovädzie mäso ale neviem ako ho upraviť..asi na šťave niečo a k tomu slovenská ryža a ladový šalátik

womankc
19. feb 2013

dievčatá , ktoré ste robili tie fašírky v rúre , môžete pridať ešte link, nemôžem ich nájsť ďakovala 🙂

pegggy
19. feb 2013

ahojte, u nás dnes vyprážaný zajac a varené zemiaky, a naložila som na skúšku mäsko http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=6748 na zajtra. Ak bude čas znovu vás budem dočítavať a inšpirovať sa.
@danielaj dúfam, že budeš naďalej popri práci prispievať, chýbala by si. 😉

martinkatinka
19. feb 2013

Zapekané cestoviny s párkou, kukuricou a syrom a pečiem ešte čokoládové muffiny s čertvou jahodou vnútri 😀

veroninna1
19. feb 2013

dnes granadir. manzel sa sice nepotesi, no ja toto jedlo mozem velmi 🙂

mizulienka
19. feb 2013

dievcata uz sa vam stalo, ze ked ste varili fazulu na polievku, velmi to smrdelo? mne to smrdelo ako normalne pokazene maso, nechapem 😕 😕 😕
nemala som ju predtym namocenu, dala osm ju hned dohrnca s vodou

lenka268
19. feb 2013

@audiova ahoj, urobim si fasirkovu zmes, vajce, mlete maso, koreniny ... niekedy davam aj rohliky 3-4 . Pomiesam, polku zmesi ulozim na plech do takeho pozdlzneho sulca, siroky asi 5-6 cm a dlhy asi 20 cm, dam na to parok, vajce, alebo hocico a zakryjem zbytok zmesi. Poupravujem aby to bolo vsetko zakryte, vznikne mi vlastne taka rolada. A upecem v trube. Potom uz len krajam tak ako roladu .

zuzkaremiaska
19. feb 2013

my dnes polievka z nedele-hovädzia a rybie prsty, zemiačiky, šalátik 🙂

tinuskaha
19. feb 2013

zemiaky na kyslo s roladou z mleteho masa k tomu chlebik polievka sa dojeda cviklova

lululka555
19. feb 2013

ahojte, u nas dnes paradajkova omacka,fasirky a zemiakova kasa 🙂
a hned ma clovek lepsiu naladu, ked vykukne slniecko,krasny den 😵

danielaj
19. feb 2013

@womankc ja nemávam tuhé to cesto, taká normálna konzistencia, práveže sa s ním dobre pracuje 😉
@pegggy si zlatá, no budem sa snažiť sem chodiť, veď aj vy by ste mi všetky chýbali 😉
@mizulienka nie nestalo sa mi to, ja tiež veľakrát nenamáčam do vody, tak to nebude určite tým, netuším, čo to môže byť 😕

lenka268
19. feb 2013

@audiova este ma napadlo davam tam aj uhorku zavaranu alebo aj nic, a vacsinou robim dve vedla seba na plech, je to presne ako fasirka len je s tym menej roboty. Niekedy este vrch troska posypem struhankou ale iba trocha lebo to zvykne priharat ked dam moc. A pecem tak na 200 stupnov aby sa to dobre prepieklo .

danielaj
19. feb 2013

ja som práve dovarila, polievku zo suchého hrachu, mala som na pláne karfiol ako mozoček, ale nakoniec som urobila zapekaný karfiol s kukuričkou, celými hráškovými lúskami, zaliaty vajíčkom so smotanou a strúhaným syrom (povymetala som chladničku a pomíňala, čo bolo už treba), varené zemiaky s pažítkou, a staršia dcéra karfiol veĺmi nemusí, tak som jej urobila hranoky a volské oko 😅

dabon
19. feb 2013

madarský guláš 🙂 a z nedele este morčací vývar 🙂

simi906
19. feb 2013

Kapustnica a palacinky 🙂

megika1
19. feb 2013

@michaelamilan bóženku,držím palečky a tu môžeš všetko,nielen varenie a to máš chutnééé 🙂

ibajeho
19. feb 2013

@womankc ahoj chcem sa spytat lebo ty vzdy poradis 🙂 ten sipkovy dzem mas domaci??? Nepodelis sa o recept? Nam suseda dala nedavno sipkovy dzem ale taky ze sa ho neviem dojest, no jedna basen ale ani za svet sa nechce podelit s receptom. Ako keby sa bala ze si spravim z toho vyrobnu alebo co 😀 v prvom rade mi slo o maleho aby som vedela ze co tam dava ze ci mu mozem z neho dat. Ale takto sa asi daleko nedostanem 😖

erni
19. feb 2013

zemiakove plackyyy 😵 😵 😵

audiova
19. feb 2013

@lenka268 ďakujem 🙂

libka1
19. feb 2013

paradajkova polievka so syrom, kralik na jablkach a ryza, kolac z hruskovej drene

lea231
19. feb 2013

akurat si robim kremove rizoto s parmezanom, rajcinou a salatikom ... uz to rozvoniava 😎

renata5
19. feb 2013

@lea231 ahoj a to je ake napises mi recept??dakujem

renata5
19. feb 2013

ja som dneska robila maskovy vyvar,fazulkovy privarok a sekanu a k tomu chlebik.....a poobede idem robit parene buchty 🙂

martinkatinka
19. feb 2013

Tu sú: čokoládové mafiny s jahodou