icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

sisa_h
19. feb 2013

u nas bravcove rizoto so syrom 🙂 a stihla som aj pecene buchty s pomocou pekarne .. 🙂

abriela
19. feb 2013

vecera: Zemiakove placky. Vela roboty s nimi nebude, kedze robim len sama pre seba 😀

aadulik2110
19. feb 2013

@aduskalac ďakujem veľmi pekne

lea231
19. feb 2013

baby, dnes ma moj muz narodky ale tortu mu urobim na oslavu v nedelu , potom dam foto 🙂 dnes ideme do restiky na steaky ...

natal12
19. feb 2013

Baby ako využit kyslú smotanu ??? ten pudingový koláč nechcem toho sme objedení 😅

anos18
19. feb 2013

@natal12 Nájdi si recept "Nebeská Máňa". Ja som skúšala, je dobrá 🙂

natal12
19. feb 2013

baby neviem sa rozhodnut či spraviť papagájový koláč podla danky alebo tento : http://ywettrecepty.blogspot.sk/2012/04/kolacik...

womankc
19. feb 2013

@natal12 urob dresing k pečeným zemiakom, pečenému mäsku, k langošom - ja robievam taký , najemno cibuľka, najemno nastrúhať kyslú uhorku, trošku dochutiť soľou a trošku cesnaku, môžeš dať aj lyžičku kečupu , alebo roztlačiť cesnak, trošku nasekanej cibuľky,. kôpor, trošku najemno nasekanej červenej kápie , variácií je veľa , alebo piškótovú tortu, len prekladáš piškótové vrstvy s vymiešanou smotanou s cukrom a vanilkáčom a do polovice smotany primiešaš kakao a striedaš vrstvy, pomedzi to môžeš dať aj ovocie , je to super svieže

womankc
19. feb 2013

@natal12 obidva vyzerajú dobre, ale ja by som radšej ten druhý urobila, tam je aj ovocíčko

natal12
19. feb 2013

smotanu mám len jednu velku rajo 375 g 😀 ale dakujem za rady moja 🙂

womankc
19. feb 2013

@natal12 jáj , a ideš teda ten koláčik urobiť???

luciok
19. feb 2013

Hmm kočky, božská je, božská tá vianočka, mňam, len tak sa zalizujem 😝 Urobila som jednu takú mega veľkú, nie dve 😅

natal12
19. feb 2013

@womankc no hej ale neviem ktorý, ale asi ten papagájový 😀 aj langoše urobím . ty robíš z polohrubej ??

natal12
19. feb 2013

@womankc moja zas ma napadli dukátové buchtičky 😀

womankc
19. feb 2013

@natal12 langoše som robila z hladkej, tak som mala v recepte, dnes ich idem smažiť a koláčik papagájový sa mi moc nepodaril a nejak mi nešmakoval, ešte raz sa ho chystám vyskúšať, taký reparát hehehheheh a ten som tuším s polohrubej robila

womankc
19. feb 2013

@natal12 jak ťa mohli v súvislosti s kyslou smotanou napadnúť dukátové ????? to mi vysvetli hehehehhe 😀

natal12
19. feb 2013

@womankc Ja neviem :D čooooooooo sa ti nepodaril 😲 a čo ked sa mne tiež nepodarí 😒

natal12
19. feb 2013

@womankc budem robit ten koláč s tým ovocím asi , len možem miesto kakaa horkého pridať granko ?? 😀

nakup
19. feb 2013

@lululka555 ahoj aj ja sa chystám na tie briošky sú dobré ?

lululka555
19. feb 2013

@nakup ahoj ano chutili, akurat cukru som dala menej,150 g sa mi zdalo vela ,vyskusaj 😉 cesticko super

bobinkask
19. feb 2013

@rastulka super sa ti podarili 😉 aj ja ich akurát robim 🙂 teraz mi kysnú ...dúfam že sa mi vydaria 😀 @danielaj nám narobila chútky 😵
dnes pohánková polievka a prekladané zemiaky brokolicou baby mrkvičkou mozzarelou a vajíčkom k tomu zeleninový šalát

titkovamiriam
19. feb 2013

knedla s vajickom a porova polievka

nakup
19. feb 2013

@zuul ahoj ja robím mozoček takto karfiol pokrájam na ružičky a obvarím v osolenej vode do polomäkka. cibuľku nakrájam na malé kocky na masle alebo oleji opražím cibuľku karfiól precedím a popučím dám k cibulke ešte posolím, trošku okorením a pridám rozšľahané vajcia a vlejem na karfiol a miešam kým sa neurobí praženica a podávam buď s chlebom, alebo varené zemiaky

lydia22
19. feb 2013

My dnes domáca pizza

gucz
19. feb 2013

Predvčerom sme piekli s dcérkou cookiesy s kúskami čokolády a sušenými brusnicami. Dnes som varila (k večeri a zajtra k obedu) ryžu a kuracie mäsko z prsíčok s ázijskou zeleninovou zmesou ( 750 gramová z Lidlu a som milo prekvapená, dobré to je)

nakup
19. feb 2013

@zuul No to je meníčko samá zeleninka vy chcete asi dlho žiť 😀 😀 😀 😀 😀

nakup
19. feb 2013

@lenuss84 ahoj ak chceš máť tvary rožkov ako z obchodu pozri recept : http://varecha.pravda.sk/recepty/pecivo-z-chorv... aspoň na valkanie tých rožkov 😎

rastulka
19. feb 2013

@bobinkask Vdaka 🙂 Len tak za nimi zaprašilo 😉 Nooo.....cez vykend sa chystam na jojo rezy od @danielaj 😉 😀

natal12
19. feb 2013

takže uplne rozhodnutá robiť tento koláčik teraz http://ywettrecepty.blogspot.sk/2012/04/kolacik... link som dávala vyššie ale nevadí, a papagájový spravim inokedy, možno cez víkend 😉 síce mám doma suroviny aj nato, aj nato 😀

abriela
19. feb 2013

@gucz to masko so zeleninou vyzera dobre. Mnam