icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

nelinka0401
20. feb 2013

Ahojte,u nás sa dojedá zo včera hovädzie mäso na zeleninke so slovenskou ryžou a čínskou kapustou,práve kysne hrnčeková vianočka,tak bude na večeru s kakavkom 🙂

mimik456
20. feb 2013

@irsina83 ahoj môžem poprosiť recept na to mäso v thajskej grilovacej omacke? dakujem

zuzkat1
20. feb 2013

@womankc dakujem.vyzera to celkom nadejne zatial.

Zajtra asi polievka na kyslo zo zelenych fazuliek a langose. Pre muza grilovane kur.prsia a zelenina.zemiaky. pevne verim ze ostane aj na piatok.

veroninna1
20. feb 2013

@lienka2 pochopila si to spravne, nedava sa vykysnut a cesto po upeceni je ozaj take dierkovane, makucke.

lululka555
20. feb 2013

nas vcerajsi a aj dnesny obedik fasirky,paradajkova omacka a zemiakove pyre 😉
vecer som mala na plane robit puding, nakoniec som urobila cisarsky trhanec s jablckovou vyzivou 🙂
pekny vecer 🙂

levandullka
20. feb 2013

@lululka555 MNAM!!!!! Toto mi robis ked ja sa snazim zhodit prebytocnych XY kg? ☹ (mne sa prave rbi tofu so zeleninou a este k tomu mi je cely den na nic - dufam ze ma chyta jedna z tych troch chripok ktore su teraz take moderne 🙂 )

levandullka
20. feb 2013

Tak a je rozhodnuté. Na narodeniny mojej polovičky to vyhral jahodový cheesecake 🙂. Snáď sa podarí 🙂

lululka555
20. feb 2013

@levandullka ved vyzeras dobre,kocka ,videla som na moja svadba foto 🙂 daj si zazvorovy cajik s citronom 😉

januschka10
20. feb 2013

@levandullka presne, pripajam sa. aj ja musim zhodit xz kg. A pri takychto fotkach sa mi to nedari. Uz len z foto priberam.

levandullka
20. feb 2013

@lululka555 Jaaaaj moja, ale tam na tých fotkách je tých +30kg celkom dobre zamaskovaných 😀. Veru si urobím, mnam 🙂

januschka10
20. feb 2013

Ja brokolicu so syrom. Malemu a muzovi robim spaghetti so sunkou, hraskom, porom a slahackou.

levandullka
20. feb 2013

@januschka10 Nevadi, sup do ruky mrkvicku, vecer este na hodku do fitka a uvidis ako to pofici 🙂. Ja takto fungujem uz par dni a dufam, ze mi to aj vydrzi 🙂. Keby si bola z presova, mozeme chodit cvicit spolu 😀

natal12
20. feb 2013

@levandullka moja aj ja chcem schudnut ale nedarí sami to :D ani den mi to nevydrží 😒

natal12
20. feb 2013

@lienka2 my máme klasickú tu železnu či jaká to je 😀 silikonové nemám rada

lydia22
20. feb 2013

@sunflower87 prosím ta ako si robila steak z lososa lebo máš tam aj nejakú omáčku troška

januschka10
20. feb 2013

@levandullka Skoda, som trosku daleko. Ja chodim kazdy 2. den cvicit. Bavi ma to. Ale neviem drzat velmi dietu. Snazim sa, mne celkovo chuti zelenina. Ale bola som na prehliadke u dr. kvoli potvrdeniu do fitka a ten mi vravel,ze by som mala skor maso a vajcia. Robil mi taky scanner tela a podla toho vysiel taky graf a uz bol mudry. Maso ale velmi nemusim.

levandullka
20. feb 2013

@natal12 Na to musis byt aj psychicky nastavena moja, neboj sa, raz sa ti to urcite podari 🙂. Ja sa snazim schudnut uz niekolko rokov a pevne verim, ze vdaka tomu, ze som sa teraz konecne dokopala aj k cviceniu, sa mi to podari... Ved u teba by urcite stacilo iba upravit stravu 🙂. Ty rozhodne nejaku nadvahu nemas

levandullka
20. feb 2013

Moj dnesny ,,obed" (o pol siestej ☹ ) - kari tofu s dubakmi a stonkatym zelerom, zemiaky

natal12
20. feb 2013

@levandullka No ja viem ale poznám sa mne sa to nepodarí nikdy 😀 a mám 60 kg pomaly a pred sebou brucho 😒

levandullka
20. feb 2013

@natal12 Moja, keby som ti prezradila kolko vazim ja, asi by ma vylucili z tejto temy 😀. Ono je to uplne jednoduche, ked potrebujes dat dole 4-5kg... Obmedzis tuky, cukry, zacnes pravidelne jest a ani sa nenazdas, kila budu prec 🙂

natal12
20. feb 2013

Môj včerajší koláčik 🙂 Výborný je 😉

natal12
20. feb 2013

@levandullka len kebyže to je také lahké 😒

sasavi
20. feb 2013

@lululka555 mozem sa ta spytat?ten trhanec robis na panvici alebo v trube?keby si mi mohla napisat postup.dakujem

levandullka
20. feb 2013

@natal12 Ja ti verim, doverne to poznam 😉

levandullka
20. feb 2013

@natal12 Mnaaam, aky je to kolacik?

natal12
20. feb 2013

@levandullka Už som sem recept pridávala včera aj dnes tuším, ale dám ho sem :http://ywettrecepty.blogspot.sk/2012/04/kolacik-s-kyslou-smotanou.html

len ja som cesto spravila hustejšie ale nevadí.

briluxina
20. feb 2013

Na večeru, palacinky, ja sa medom, syn s nutelou a starký s džemom 🙂 Zaklincované šľahačkou 🙂

lululka555
20. feb 2013

@levandullka aj ja sa snazim cvicit doma po veceroch,nie schudnut,ale spevnit 😉
mnaaam,dobrotu si si urobila 😉

lululka555
20. feb 2013

@sasavi ahoj robila som na panvici 1 krat,podla http://varecha.pravda.sk/recepty/cisarov-trhane... ,len bez hrozienok,tie nemusime 😉

levandullka
20. feb 2013

@lululka555 No, ja praveze potrebujem schudnut a dost, takze som sa zatala a snazim sa... Do leta chcem byt uz ok (co znamena tak maximalne 60kg).
Bola som prekvapena, nebolo to zle, ale rezen je rezen 😀