icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

sasavi
20. feb 2013

@lululka555 super, dakujem moc.ja to jedavam na lyziach v alpach a neviem sa toho obzrat🙂

lululka555
20. feb 2013

@sasavi tak skus urobit a napis,ci to je podobne tomu alpskemu 😉

eva7780
20. feb 2013

dnes sme dojedali francuzke zemiaky 😝

levandullka
20. feb 2013

@januschka10 Tak to urcite pojdu tie kilecka dole 🙂. Neboj. Najhorsie je to, ako pises, ked ti lekari nieco naordinuju co moc nemusis ☹. Ja to poznam ☹.

gucz
20. feb 2013

Dnešná večera - palacinky s jahodovou plnkou (z mrazených jahôd z leta)

maji4
20. feb 2013

Ahojte dievčatá poraďte nejakú polevu alebo niečo navrch na muffiny 😵 😵 Ďakujem 🙂

gianni
20. feb 2013

moja dnešná večera: ríbezlový koláčik a tvaroh s jablkami,orieškami,škoricou a trochou pšen.vločiek...

zuzu1108
20. feb 2013

@gucz ako si prosim docielila tu plnku? Mrazene jahody ale ako s nimi dalej 🙂 ? Dakujem 🙂 .

natal12
20. feb 2013

My dnes rascovu polievočku s vajičkom a haluškami a mesko na štave so zemiakmi a kyslú uhorku 🙂 a koláčik zo včera.

meinkonka
20. feb 2013

helof........inspiracia odo mna. dnesna vecera - opekane kuracie spiziky so slaninkou a rukolovym salatikom.
a stahovala som foto z mobilu, tak este prikladam minule ultrarychle muffiny - kupovane krabickove brownies 😀 robene ako muffiny so slahackovo-mascarpone ciapockou a jahodkou
a pizza z tortilly, co som minule davala tip 🙂 🙂

danielaj
20. feb 2013

@lienka2 ja mám na bábovku tiež starú formu, čo mi dala mama a som spokojná, nikdy sa mi bábovka nepilepila aj keď tiež rozmýšľam nad silikónovou 😉

danielaj
20. feb 2013

@rastulka si mi dala chrobáka do hlavy s tou sviečkovou, 😉 zajtra som mala na pláne niečo z kuracích pŕs, tak ju asi urobím s cestovinou alebo haluškami, vďaka za tip 😉
@lenuss84 aj ja robím dukátové s tou obracačkou a na parádu 😉 a naša malá tiež nemala rada sladké jedlá, ale takého pol roka dozadu už papá pekne aj sladké, tak som rada, lebo staršia zase sladké ľúbi, malá mi donedávna nechcela ani palacinky, ani ryžový nákyp, či buchty a teraz sa tak napráska 😀
@hobit neboj príde do veku, ke´d bude sladké ľúbi´t, aj u nás to bolo donedávna tak 😉
@lenuss84 ja tiež pečiem veľmi často doma chlebík, pletenky, žemle, rožky, doteraz som bola doma, tak sa dalo, ale už nastupujem do práce, tak neviem, ako budem stíha´t, asi to už tak často nebude, ale budem sa snažiť, lebo je to neporovnateľné s kupovanými, určite je to zdravšie, viem, čo tam dám a či lacnejšie ako z obchhodu neviem, nejak som to nerátala, 😒

danielaj
20. feb 2013

@lululka555 neskúšala si mrkvový, čo som ja robila ? https://www.modrykonik.sk/fotoblog/danielaj/alb..., doporučujem, je výborný, šťavnatý 😉

danielaj
20. feb 2013

@lululka555 mňám cisársky trhanec, veru dávno som nerobila, žeby v piatok? 😉

gucz
20. feb 2013

@zuzu1108 mrazené jahody som dala do hrnčeka (zmrazené, lebo som ich zabudla vytiahnuť popredu). Naliala som tam trošičku vody, pridala cukor a dala na oheň. Keď sa rozmrazili, tak som to ochutnala, zdalo sa mi to dosť sladké, tak som pridala štipku kyseliny citrónovej. Potom som v troške vody rozmiešala solamyl a vliala do hrnčeka a povarila. Keď to zhustlo, tak som to vypla. Jahôdky sú dobré, niesú rozvarené

monika837
20. feb 2013

Zienky, raz som tu videla recept na fasirky pecene v rure a boli so stavou... nemozem najst na akej strane to bolo.... POMOOOOC DAKUJEM... pekny vecer 🙂 😉

meinkonka
20. feb 2013

aha foto 😀

danielaj
20. feb 2013

práve som vytiahla z rúry, chlebík plný semienok vo vnútri aj na povrchu a k tomu som urobila tuniakovú nátierku 😉

zuzu1108
20. feb 2013

@gucz jeej 🙂 .super 🙂. Dakujem za recept 🙂 . Budem skusat aj ja urcite.

abriela
20. feb 2013

@danielaj mnaaaam.... taky teplucky chlebik aj ked to nieje zdrave s pomazankou 😵 😝 😵 - hned by som si dala

danielaj
20. feb 2013

@abriela veď ti pošlem 😀

gucz
20. feb 2013

@zuzu1108 výborné je to s mrazenou ovocnou zmesou (predávajú tuším v tescu, sú tam aj maliny a čučoriedky)

gucz
20. feb 2013

@danielaj prosím si recept na chlebík

danielaj
20. feb 2013

@zuzu1108 ja pridám môj tip na karamelizované ovocie k palacinkám alebo dolkám, ja si urobím s cukru karamel, pridám vodu, a do toho ovcie, maliny, jahody, čo mám práve v mrazničke alebo čerstvé, vanilkový cukor, alebo cukor podľa chuti, ak treba zahustím solamylom, chu´t je úžasná 😉

nakup
20. feb 2013

no ja dnes sama syn išiel na prázdniny ku svokrovcom zatial o 3 týždne budú ex svokrovi tak ostala pečená krkovička a počula som, že so strapačkami s kapustou je dobrá no ale pre lenivosť som sa ani nenajedla 😒 samozrejme sa mi halušky robiť nechcelo no a keď kapustá udusená slaninka upražená malé kolienka to istia no nešlo mi to dole krkom

danielaj
20. feb 2013

@gucz kuk môj album, robila som už strašne veľa chlebov, ale tento robím najčastejšie, m§kučký aj na 3-4 deň, robievala som ho v pekárničke, ale poslednú dobu ho robím na plechu, je oveľa lepší, nie je taký akoby vysušený ako v tej pekárničke 😉

nakup
20. feb 2013

a tu je fotto

milka1978
20. feb 2013

Dnes sme mali super obed .... rolky z kuracích pŕs plnené šunkou a praženicou, sprudka opečené na masle a zapekané v rúre so smotanou na šľahanie a nakoniec s postrúhaný tvrdým syrom a k tomu tarhoňa 😝 zgustla som si 😀

a2303
20. feb 2013

@lululka555 Parádne jedlá 😵 môžem sa spýtať, ako robíš tú omáčku k fašírkam? ďakujem

natal12
20. feb 2013

@lululka555 vyskušám niekedy ten trhanec z varechy 🙂 a kolko porcíí vyšlo z toho ??