Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Ahojte babulky, nemate nahodou niektora nejaky fakt dobry recept na kolacik s pudingom/pudingovym kremom? Nasa babula bude mat 2 rocky, a dosla mi fantazia. Ona tie torty moc nemusi, a moja mama jej pecie tortu, tak som chcela nieco fakt mnam pre nu 🙂 Vopred dakujem 🙂
Inac u nas bola chripka, tak sa moc nevarilo.....ale moja uzasna polovicka uvarila fazulovu polievocku s kopcom zeleniny a udenym kolienkom, tak asi len palacinky pre drobca spravim 🙂
ja som včera miesto špenátovej nakonie urobila kalerábovo mrkvovú polievočku s cestovinovou ryžkou, a druhé som nerobila, lebo bolo ešte dosť jedla, a na večeru len kašu krupičkovú a ostala im žemlovka a ešte aj trošku cesta na langoš, takže dnes dojedia a na večeru im asi urobím len niečo rýchle asi slovenskú ryžu so zeleninkou a možno hubami??? neviem ešte,musí to byť rýchle, lebo ja s mm idem večer gratulovať na 50tku
ozaj ešte som včera urobila salámový kaktus pre oslávenca ale je dosť malý, lebo som mala menšiu salámu ak mm stihne odfotiť pridám vám to sem ako nápad je to super , ale pre druhý raz by som kúpila radšej malokarpatskú salámu
Ahojte 🙂
ja dnes robim hlivovu polievku so zemiacikmi, rizoto so samp., bravcovym maskom a zeleninou a vecer im asi spravim mafiny, nech maju na vikend, kedze ja letim rano na otocku na Sk.
Zajtra budu mat to iste, co dnes a v nedelu netusim, to bude varit mm 🙂
http://varecha.pravda.sk/recepty/rezance-na-gaz... 😀
Hotovo, čo budem bááárs čo vyvárať... hádam sa z tohto napapame 🙂
@lululka555 ze sa ti chcelo aj zdobiit. Obdivujem ta, ale vyzera uzasne 😉
@danielaj ja som práve kúpila v lidli takú tú ako sušené s bielym ako plesnivým obalo, ale podcenila som to lebo v tom kvetináči je to malé dosť , tak som ju nahusto napichala a dala som radu bratislavská klobáska na to srdiečko zo syra s olivou a vedľa toho radu šunková ružička v strede s červenou čilipapričkou vyšli mi štyri také a štyri také rady na vrchu som do kruhu napichala sibuľky zavárané a do stredu sviečkové číslo 50 kvetináčik som mala keramický pekný taký fialový a vystlala som to výrazne svetlozeleným sysalom , je to pekné, len je to také drobnejšie , nabudúce dám tú malokarpatskú
@abriela urobila som len citronovu polevu a mrkvicky su kupene,bolo to raz dva 😉
@lululka555 krásnučká , tá by sa hodila na veľkú noc veru krásna. Mrkvičky si robila, či kúpila?
@lululka555 mňám, úžasná 😉
kelovy privarok so zemiakmi, k tomu bravcovy perkelt, masova natierka z kralika, pudingove pohare s ovocim
Moja vyborná paradajková polievočka po taliansky (na slanšie) a druhe priatelovi kuracie prsia na šampionoch mne tofu na šampionoch a ryža 🙂
dnes je na obedík paradajková polievka a moravské koláče
@abriela skúsim mm donútiť nech mi to odfotí , veľká škoda, že som fakt nemala riadnu tú salámu , ale tak decká chválili , že je to veľmi pekné , na tej malej salámke bolo málo miesta na zdobenie , tak sa ani nedalo bohvieako experimentovať vyzerá to ako kaktus z baumaxu heheheheheehh 😀
@libka1 niečo takéto , len ja to mám inak ozdobené , skúsim pridať cez víkend fotku http://www.google.sk/imgres?um=1&hl=sk&sa=N&biw...
@lululka555 mozem poprosit recept na mrkvovu tortu aj polevu? Dakujem 🙂
Ahojte,dnes zeleninová polievka s písmenkami,ešte ostalo kuracie sote s ryžou,urobím špaldové rožky,nejakú pomazánku k tomu 😉
@z.u.z.k.a. akurat som ho napisala do mojho albumu,pozri 😉
ahojte,
my dnes zeleninova polievka a lievance 🙂
baby robievate niektora aj muffiny na slano? ak ano poprosim recept 🙂
zeleninová s ovsenými vločkami, kelový prívarok (premiera, som zvedavá čo na to povie chlap. lebo netuší čo bude na oed) a tomu opečený salám
@betka22betka mnam mnam... toto isté som dnes chcela varit, ale môj manžel bol proti :( tak mám po chuti...

kočky, takže ja varím dnes fazuľovú omáčku na kyslo, zostali ešte zo včera kuracie prsia a la sviečková s kolienkami a tak som dorobila zo zbytku vianočky žemľovku s jablkami a jahodovám pudingom, vždy ke´d robím domácu vianočku - našu úžasnú hrnčekovú, 😉 tak nezostane ani kúsok a terez som po dlhej dobe kúpila v obchode a zostala skoro celá, otrasná bola, akási žltá, isto prifarbená a taká strašne aromatická, tak som ju šupla do žemľovky 😒