Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
náš dnešný obed-kurací vývar s pečeňovými haluškami,sviečková s knedľou a jablkový koláč 😉
@zuzkat1 Je tvaritelna a pružna no na chut pre mna hnusna 😀 Ja med vobec nemusim 😒 Netreba ju hned spotrebit ja ju dam do sačku a šup s nou do chladničky 😉 Však vyskušaj 😀 Hodiš recept na ten falošny marcipan? A čo ten od dr.oetkera,kolko si potrebovala na potiahnutie jednej torty?
dnes bude vývar z morčacích krkov a divina, v pekárničke sa robí chlebík...
@martinka354 kuk môj album, skoro na konci albumu ich mám 😉
@mravvcek kuk môj album, mám tam pizza štangle, u nás veľmi obľúbený 😉
@mariankas ja robím ten nákyp presne podľa receptu a ak chcem viac, tak zdvojnásobím množstvo a je krásny nadýchaný, tak neviem 😒
dnes zeleninovy vyvar, pecena krkovicka s ryzou a uhorkovym salatom. Dezert - vlacny americky kolac bez vajec 😉 chlieb uz je napeceny.
Krasnu nedelu vam vsetkym 🙂
@michaelamilan jééj, krásny chlapček, gratulujem z celého srdca aprajem obom veľa zdravíčka 😉
mrkvová polievka od včera, dnes pečené kurča s plnkou - kuřohus 😀 , dusená červená kapusta, domáca knedla 😉 a ešte včera večer som urobila krémeš 😎
ahojte, my dnes kapustová polievka z hlávkovej kapusty s mäskom a ideme k mame na pečenú kačicu s knedľou 😵
foto včerajších osích hniezd v inej podobe http://varecha.pravda.sk/recepty/osie-hniezda-v..., doporučujem výborné, z rúry som ich vybrala asi o 15:30 a o 17:00 už nebola ani omrvinka, ale mne chuťovo aj konzistenciou cesta pripomínajú veľmi trdelníky, takže mením názov - vynikajúce trdelníky, vďaka maslu sa výborne oddeľujú a každý si zoberie toľko kúskov, koľko chce, nevyzerá to veĺmi vábne, ale sú naozaj famózne 😉
ahojte 🙂
my dnes morcaci vyvar s rezancami, pecene morcacie stehno, pecene zemiacky a pecena zeleninka 🙂
@danielaj Však recept bol výborný, to ja som spravila chybu. Len mne sa zdalo málo tej ryby, keď som to mixovala (možno aj to nebolo dobre, píše sa pomlieť) do toho tak som tam praskla celý balík, pôvodne som chcela presne podľa receptu a zvyšok zapiecť iba tak, ak by sa nepodarilo náhodou 😉 , nech mám čosi do zálohy. No, nebolo to nadýchané vo finále, ale chuťovo to bolo super. Však nabudúce budem vedieť, že aj vajec musím dať viac. Určite ten recept budem robiť častejšie, lebo nám všetkým moc moc chutilo 🙂 🙂 🙂 🙂 . A čo som pozerala nejaké iné na nákypy s rybami, toto bol taký jednoduchý, pohodlný, rýchly. Určite odporúčam a Tebe ďakujem 😉 🙂 .
pecienka na cibulke a slanine s ryzou, uhorkovy salat, tekvicova polievka
vyvar, zapekana krkovicka s lecom a zemiakmi, rajcinovy salat s balsamicom a tekvicovym olejom
@michaelamilan Srdečne blahoželám k narodeniu synčeka.Zelám Milankovi a celej rodine najma veľa zdravia 🙂
Ahojte,je to možné,že to tu všetko nemôžem dočítať? 😉 jeden deň som tu neni a tých strááán 🙂
dnes slepačia polievka s kopou zeleniny a domácimi rezancami,sviečková s domácou knedlou,koláčik ešte neviem,pôjdem sa inšpirovať Danke do albumu 😀
U nas dnes kuracia polievka zo včera a pizza rezne s ryžou 😉 🙂
vcera som robila kuraci vyvar, bude aj na dnes, palacinky a poobede som piekla skoricovy veniec - na vzhlad velmi pekny ale chutovo sme sa zhodli ze su lepsie skoricove motyliky alebo kolieska 😉
a dnes teda vyvar a druhe bude pecene bravcove na cesnaku s cervenou kyslou kapustou na karameli a knedlik, a dezert som piekla smotanovo-pudingovy kolac 🙂
ahojte tak my máme guláš zo včera aj som spravila zemiakový šalát s majonézou ,naložila rezne do smotany a tak dnes ich iba vypražím a hotovo ,trošku ťažšie jedlo no šlo mi to na chuť akurát že dnes mi je blbie tak super že mám všetko pripravené a budem sa pozerať ako mojím hladošom chutí 😖
ahojte, takze peceny pstruh, varene zemiaky a zeleninovy salatik 😉 kolacik ziadny nakolko ho potom nema kto u nas zjest a ja by som sa len obetovala a chodim fo fitness cvicit aj manzelik tak nam netreba 😵
@nelly3 ja som tiež kukla na net pre inšpiráciu ale ja mám rada úplne jednoducho .. korenie na ryby trochen, soľ, mletú rascu a na masielku opiecť .. ja to urobím na panvici 🙂 ale limeta je super ja som tak lososa v tom marinovala a urobila som si bylinkové maslo ktoré pozostávalo s cesnaku, rozmarínu, kopru, soli .. potom som ho na tom robila a tiež len na panvici a paráááda neskutočná 🙂

dnes urobím perkelt s haluškami , no aj dačo sladké - budú palacinky