icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

bobinkask
24. feb 2013

@betka22betka dakujem 😵 na tej s tým terčom som sa veru narobila aj nanadávala 😀 2x som ho prerábala lebo som sa pomýlila 😠 už som to chcel aj vzdat že bude bez ozdoby ale muž sa na mna smutno pozrel 😀 😀 😀 tak som to musela dorobit 😀

nakup
24. feb 2013

@bobinkask no niečo úžasné klobuk dole to ja by som v živote nezvládla 😲

gianni
24. feb 2013

@natal12 v tých väčších obchodoch určite áno,aj v tescu...

abriela
24. feb 2013

@nakup ako si robila tie krokety. Mam ich velmi rada ale neviem to robit.

abriela
24. feb 2013

@michaelamilan Gratulujem k syncekovi a vybrali ste take slavne meno Milan. Prajem vela sil a energie. Butes to potrebovat. 😉

natal12
24. feb 2013

@gianni Dík, pozriem sa 🙂

gianni
24. feb 2013

a ešte dnešný chlebík grahámový s orechami...

lululka555
24. feb 2013

ahojte 😉
u nas dnes nedelna polievka, pecene bravcove na cibulke a cesnaku , ryza a pecene zemiaky, k tomu kysla uhorka 😉
piekla som este pernik, zajtra vas docitam 😉

sante81
24. feb 2013

@anos18 môzem poprosit recept na tie fasírky? dakujem

anos18
24. feb 2013

@sante81
Fašírky
500gr ml.masa,2 vajcia,1 kysla smotana,asi 5dkg struh.eidamu,1 postruh.cibula,cesnak,majoran,sol,korenie,struhanka na zahustenie-vsetko spolu zmiesas,urobis si fasirky,ak sa ti to bude lepit,este daj struhanku,potom to obalis v struhanke,vo vajicku,vyprazis,ulozis do zapekacej misy,podlejes ochutenou vodou-1l vody,3PL kecupu,3PL horcice,1 PL soj,omacky,sol,trocha vegety-podla chuti pridas,1PL susen.cesneku,fasirky do 3/4 zalejes,zakryjes,das do vyhriatej rury na 180 c piect-45minut,potom odokryjes,nechas asi 5min pripiect ,vypnes.
Ja som robila z 1 kg masa a mala som 14 kusov fasirok. Ale na 1 kg masa som dala len 2 vajcia, styri sa mi zdali privela a na 1 kg masa som dala 1 smotanu.

reni1512
24. feb 2013

Citam baby tie recepty co varite a pozeram fotky a som TAKA HLADNA ze asi umriem do rana :D :D ...strasne chutky mi spravili tie dobroty.. mnam.. :D Chcela som si povyberat nieco od vas co cez tyzden vymyslime, ale to asi nebude problem ....🙂

natal12
24. feb 2013

Baby ako robíte hrachovu polievku s cestovinou ??? 🙂

nakup
24. feb 2013

@azmuk a skus ako polevu philadelphia milka je úžasná 🙂

danka483
24. feb 2013

ahojte dievky ...poprosím vás o nejaký nie náročný recept na tortu takého ovocno tvarohovo nejakého charakteru...krpec bude mať rôčik ( síce papkať nebude ) ale chcem mu nejakú vytvoriť ...( mám aj takú tortovú formu čo sa dá dnu plnka taká ako krtkova ...tak zvažujem že niečo v tomto smere veľká vďaka 🙂

nakup
24. feb 2013

@abriela ahoj tie krokety sú suprové vôbec nie sú mastné a výborné vyskúšaj uvidíš tak recept z polovičnej dávky máš tak na 3 porcie dám ti celú dávku ak bude veľa tak ich trošku prepeč a vychladnuté daj do mrazáku po vytiahnutí dopečieš a budú super : 750 g uvarených zemiakov v šupke
250g hrubej múky si dáš na dosku a polovicu prášku do pečiva zemiaky nastrúhaš, pridáš 30 g masla, 1 vajce a 2 žĺtka a soľ zmiešaš, vypracuješ cesto pomúčiš dosku rozdelíš si cesto n a 3 časti urobíš šúlok a krájaš na rovnaké časti každý kúsok spľaskneš daš kúsok syra nemusí byť a v rukách vytvaruješ guľku, obalíš v múke vo vajci a v strúhanke a vysmázaš 🙂

nelinka1311
24. feb 2013

@bobinkask jééééééééééééj

nikita308
24. feb 2013

@michaelamilan Gratulujem k nádhernému synčekovi a želám veľa zdravíčka... 🙂

zarabono
25. feb 2013

@bobinkask ako rebis ten mliecny marcipan a tu pribinacikovu plnku?torty vyxrraju super🙂

danielaj
25. feb 2013

ahojte, dnes nevarím, dojedáme, ale poobede budem asi variť na zajtra, ja už zajtra idem do roboty 😒 a deti majú prázdniny, tak aby nepomreli hladom 😀

luciok
25. feb 2013

@danielaj Ahoj, a už sa aj tešíš, alebo by si radšej zostala doma? 😉

luciok
25. feb 2013

My sme v sobotu dojedali u starkej paradajkovú polievku z piatku, pár palaciniek a ja som urobila bulharský šalát, tak ten bol ako hlavné jedlo 😀 Včera som piekla kuracie stehná a krídla s ryžou a pečenými zemiakmi. No a samozrejme že bola aj nedeľná kuracia polievka. Keď sme sa vrátili z prechádzky, narýchlo som urobila čokoládový koláčik pre jedného, ktorý tu nedávno pridala tuším @abriela Odporúčam vyskúšať!!

luciok
25. feb 2013

@lululka555 Alebo si ho pridala ty? Prepáč, fakt už neviem 😎

lululka555
25. feb 2013

@luciok ja nie ,pridavala ho @abriela 😉

lululka555
25. feb 2013

@michaelamilan blahozelam a nech ste zdravi 😵

lululka555
25. feb 2013

ahojte , dnes nevarim mame zo vcera nedelnu polievku so slizikmi, pecene bravcove mäsko a ryzu ( zemiaky sa pojedli ) a pernik 😉

abriela
25. feb 2013

@danka483 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=47065 tvarohova s jahodami
@nakup dakujem velmi pekne. Ja niesom odporca vyprazaneho, takze absolutne mi to nevadi. Ked som chodila do prace vyprazane som jedla mozno 4x do tyzdna a vyzeram ako vyzeram (doska) a cholesterol mam na spodnej hranici 🙂

natal12
25. feb 2013

čaute aj my dnes dojedačky 🙂

lussy23
25. feb 2013

@bobinkask krásne tortičky

aadulik2110
25. feb 2013

aj my máme dnes dojedačky.... nedeľnú polievku, ryžu a kuracie mäsko so smotanovo-bylinkovou omáčkou. A ešte nejaký šalát k tomu dorobím, bo včera sa zjedol.

tinuskaha
25. feb 2013

ahojte dojedame ako asi vacsina z vas 😉
prave som sa vratila z lidlu a kupila som si formy na muffiny takze ak mate nejake odskusane recepty tak sem s nimi 😉