icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

cinamon7
31. dec 2010

Happy New Year 2011 mamičky !!! 😉

doseti
31. dec 2010

🙂 ahojte 🙂
síce tu neprispievam,ale čítam túto tému každý deň...takže vám chcem zaželať všetko len to najlepšie v Novom roku 2011 🙂 🙂 🙂
a veľa nových a chutných receptov...ďakujem vám za nové nápady ... 🙂 🙂 🙂

titkovamiriam
1. jan 2011

AHOJTE V ROKU 2011 😀

doseti dík a ak budes mať receptík či inspiraciu kedykolvek sa pridaj 🙂 alebo len tak napis o vareni 😀

my dnes doma salat udene kapustnica 🙂

traktor
1. jan 2011

pekny rok 2011 🙂 , u nas dnes inak ako kazdy rok, ..deti si vyziadali segedin a knedlu a na veceru babovka + kakao

titkovamiriam
1. jan 2011

a este nieco zo vcera 😀

lyongirl
1. jan 2011

Žienky, mamičky, kucháročky, všetko dobré v novom roku prajem a želám vám veľa nápadov a inšpirácií v kuchyni 🙂

mmonika
1. jan 2011

Tiez sem moc neprispievam ,ale citam Vas dost pravidelne ,a veru uz som cerpala od Vas nejeden receptik 😉
Takze prajem vsetkym krasny Novy rok 2011 a nech sa vsetkym splni vsetko to co si zelaju 😉

mateson
1. jan 2011

Pridám sa aj ja k želaniu pekného nového. Nech Vám táto diskusia vydrží ešte hodně dlho 🙂 🙂 🙂 aby som mala čo čítať.

titkovamiriam
1. jan 2011

😀 😀 😀 😀

womenne
1. jan 2011

Baby ako robite tarhonu aby nebola sucha? zajtra mam na pláne toto http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=12762 a bojím sa aby nevsiakla omačku a nebola sucha

cervena_ciapocka
1. jan 2011

mňááááám to rizoto vyzerá úžasne 😵 musím vyskúšať
@womenne podľa mňa tá omáčka nevsiakne .... ja tarhoňu najprv na sucho trošku opražím a až potom uvarím

titkovamiriam
1. jan 2011

ja robím ako je v recepte,opeciem na masti alebo oleji s cibulkou,zalejem osolím a uvarím do mäkka 😀

zajo79
1. jan 2011

ja tarhonu osmazim na oleji, zalejem pol litra vriacej vody, osolim, stisim, zakryjem pokrievkou... a ked sa voda vyvari tak zase zalejem pol litra vriacej vody..a uz je hotova, ked sa voda zvari zase. vyskusane.

tami712
1. jan 2011

@womenne toto tarhoňové rizoto som už robila viackrát je super 😵 a ono nie je vôbec suché, práveže je šťavnaté, v tej zeleninke nechaj viac vývaru a po zmiešaní s tarhoňou je to mňaam 😉

kibuk
1. jan 2011

par fotiek zo Silvestra 😀 😀 😉

womenne
1. jan 2011

Dík baby, zajtra to teda skusim, ja by som to cchela radšej s ryžou, ale moji chlapi ryžu neznášaju 😝

@zajo79 a nieje to potom take mazlave?

zajo79
1. jan 2011

ee, ta voda vyvrie - na slabom plameni zakryte to treba mat, a s vydlickou sa to pomiesa a je to sypke. a makke. mnam mnam

traktor
2. jan 2011

ahojte 🙂 ranajky - oblozene chlebiky, obed - segedin a knedla, vecera - rezne a kasa

cervena_ciapocka
2. jan 2011

woow @traktor ty si aká šikulka, ja toľko ani za dva dni nenavarím, čo ty za jeden 🙂 My dnes máme rezancovú polievku a prekladané zemiaky s kuracím mäskom

titkovamiriam
2. jan 2011

ja dnes pecene kurence,hranolky,kuracia polievka,kysne mi cesto na rožteky. 😎 Zajtra šunkové fliačky čo ostalo udene.

aero
2. jan 2011

dojeme kapustnicu - uff - konečne 😀
knedla, červená kapusta a pečený bôčik ........ no a potom , že je KRíZA 😀 😀 😀

mia258
2. jan 2011

Fašírky, grilované mäso, zemiaková kaša, šalát.

Odporúčam vám toto: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=4627 robila som to už 2x po sebe, lebo sa toho nevieme dojesť 😵

eva7780
2. jan 2011

Ahojte 🙂 my dnes prírodné rezne zo šampionovou omackou a ryžou 🙂 ostane aj na zajtra,ale aj tak má mm chuť na lečo,tak uvidime 😅

titkovamiriam
2. jan 2011

mia mnam mnam no skusim až hlboko posviatkoch u nas už sladke nik nechce ani pes 😀 😀 😀
moje dnesne rožteky aj som ich plnila klobaskou alebo udeným
kuriatko a este bowle so slahackou

mia258
2. jan 2011

Ale ja mám chlapa čokoholika, on by jedol čokoládu a sladké na kilá, denne. Takže ja si od pečenia nevydýchnem ani po sviatkoch 😀

00vladka00
3. jan 2011

ja dnes iba osie hniezda

cervena_ciapocka
3. jan 2011

rizoto 🙂 lebo mám úplne prázdnu chladničku 😀

lyongirl
3. jan 2011

včera a dnes kurací perkelt, od mamy strúhaný tvarohový koláčik, od svokry ešte zamrznutá vianočná kapustnica, už nám nič nechutí a ja stále neviem, čo variť...

iinuska
3. jan 2011

pecene kura s ryzou, a este dojedame novorocnu kapustnicu

petusko
3. jan 2011

ja dnes roibm toto s ryzou, bude aj na zajta, len zajtra asi so zem. kasou
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=25148

a pozajtra sa chystam na parene buchty s makom