icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

zuzkat1
3. jan 2011

baby chcela by som nejake halusky malej do polievky dat ...mozem take ze muka zltko a voda? nikdy som to nerobila tak neviem ci z toho budu halusky😅

zajo79
3. jan 2011

@zuzkat1 ja robievam...cca tri lyzice krupice, vajco, lyzica oleja, trochu sody bicarbony, sol, petrzlenova vnat.. zamiesat a dat do polievky. ked je moc riedke, pridam krupicu.

zuzkat1
3. jan 2011

@zajo79 no to aj ja🙂 lenze moja este krupicu ani bielok ani sodu bikarbonu v nicom nemala..preto rozmyslam nad nejakou uplne jednoduchou alternativou🙂

zajo79
3. jan 2011

@zuzkat1 ved uz bude mat rok... 😕

zuzkat1
3. jan 2011

@zajo79 no hej bude mat rok,ale papa malo a len 3x denne..prevazne je kojena... o normalne jedlo nema velky zaujem preto zavadzam novoty velmi pomaly

zajo79
3. jan 2011

mozno preto, ze ma novoty pomaly az moc... sa nevie najest. 😔

zuzkat1
3. jan 2011

@zajo79 kazdy ma na to svoj nazor😉

mukky
3. jan 2011

ahojte,

@eva7780 som Ta dnes prečítala a taku chuť na lečo som dostala že až 😀 ,hned som si ho spravila....

takze my /ja /dnes lečo so salámou a syrom,domáci chlebík 😀

mukky
3. jan 2011

malý ma na výber,zemiakovu kašu s cuketou ,kurca na pare,čučoriedkový kompotik alebo zeleninový šalat,alebo od svokry má fliačky s kapustou...ale on ľubi uplne vsetko.... a velmi 😀

vcera som nevarila,boli sme u svokrovcov a mali sme hovadziu polievku,hovadzie na zeleninke so štavou s penne /original recept je s makaronmii ale neboli 😢/hovadzie platky na horčici,,hranolky,rezne....koláč,ovocie...

eva7780
3. jan 2011

@mukky u nás by sa lečo mohlo jesť minimálne raz za týžden 😉 zajtra budem robiť asi parené buchty 😅

titkovamiriam
3. jan 2011

zuzka kludne daj žltko voda, muka a hotovo 🙂 a neskor pridaj cele vajce 🙂 nic nepokazíš 😉

lečo mnaaam 🙂 aj ja mam rada s vajcom a salamom alebo klobasou 🙂

mia258
3. jan 2011

Losos s bylinkovou omáčkou a varené zemiaky 🙂
A na poobedie toto: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=35991

estterka
3. jan 2011

tak ja dnes varim granatir a ako vzdy,MM nedokaze pochopit,ze jeme cestoviny so zemiakmi a smeje sa,ci tam nepridam aj ryzu 😀

metlonka
3. jan 2011

@estterka granadir je moje oblubene jedlo, ale musela som ho trosku "vylepsit" koli mojmu masozravemu mangelovi, ktory mi to odmietal jest, lebo tam nie je maso 😀 Do tej smazenej cibule pridavam aj na kocky nakrajanu oravsku slaninu a spolu s cibulou ju usmazim a potom zmiesam s cestovinami a so zemiakmi...a je to mnam mnam 😝 a hlavne....chuti to aj chlapom 😀

metlonka
3. jan 2011

@titkovamiriam na vianoce som robila rafaelo podla tvojho receptu a malo velky uspech...diky za inspiraciu 😉

estterka
3. jan 2011

@metlonka no ja to tak spravim,mam slaninku v chladnicke 🙂 ten moj to zje,len sa mu to nezda,ze divna kombinacia 😉 diky za typ!

metlonka
3. jan 2011

@estterka dufam ze to bude mat uspech ako aj u nas....ale oravskou slaninou sa nemoze nic pokazit 😀

estterka
3. jan 2011

@metlonka no oravsku u nas nezozeniem,a je pravda,ze ziadna sa jej tu nevyrovna ☹ ale aj tak si myslim,ze to bude dobre 😉

metlonka
3. jan 2011

upsss 😀 😀 .... prepac, vobec som si nevsimla kde zijes 😀

titkovamiriam
3. jan 2011

metlonka dík 😀

estterka
3. jan 2011

@metlonka to nic,onedlho mi dojde slanina,bryndza,klobasa,udeny syr a mnoho inych mnamiek🙂 to este len budem mat vianoce 😀 😀

metlonka
3. jan 2011

@estterka Predpokladam ze navsteva z domova, vsak? 😀

lucka1987
3. jan 2011

madarsky gulasik 😀 😀 a opaaaaat masko 😅

salma22
3. jan 2011

@metlonka zajtra to vyskusam... muzikovy uz dlllho ide na chut granadir 😀 moze to byt mňamka

traktor
3. jan 2011

ahojte, u nas dnes zeleninova polievka, deti halusky s tvarohom, mm pecene rebra a robila som kolaciky slivkovy a ceresnovy...vyzeraju skoro rovnako 😀

inkinka
3. jan 2011

@metlonka zajtra skusim vylepsit granatier udenym mäsom, co nam ostalo 😉 my ho jedavame s tatarskou omackou

metlonka
3. jan 2011

@inkinka to moze byt tiez mnam 😉
salma dufam ze bude chutit 😉

baculka77
4. jan 2011

@traktor koláčiky robievaš aj s grahamovou mukou?

eva7780
4. jan 2011

ja dnes nevarim,robila som len zemiakove pagace 🙂

traktor
4. jan 2011

@baculka77 nie.. pouzivam polohrubu muku..na piskotu hladku... a ahojte, u nas dnes hraskova polievka a rybka na masle + zemiaky na cibulke