icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lencyca
27. feb 2013

ahojte,dnes kapustova polievka, sisky s malinovou penou,premiera 😉

ivetka1981
27. feb 2013

Ahojte babulky-kuchárky...dnes nebol KÔŇ,dnes sa u nás NEVARILO 😎

maculik
27. feb 2013

Ahojte kocky,
mate nejaky overeny recept na lievance? Chcela by som pre zmenu miesto palaciniek spravit. Dakujem 🙂

gianni
27. feb 2013

dnes hovädzia polievka.pizza a sladké lístkové s nutelou a kvietky s lekvárom...

zuzin78
27. feb 2013

@gianni mozem ta poprosit o recept na pizzu cesto?? Dakujem

zklimekova
27. feb 2013

karfiolová polievka , kakaový závin 🙂

@natal12 všetko naj k narodeninám 🙂

dtveronika
27. feb 2013

hribova kremova polievka, palacinky s malinovym dzemom a tvarohom 🙂

mimi21mimi
27. feb 2013

Dnes kukuricne placky s jogurtovym dresingom, kapustou a s omackou s fazuliek a kukurice.

bronia13
27. feb 2013

@womankc dakujem vyskusam, preco menej kvasnic???? este som mala rada rozok s redkovkoou,paprikou a tou pazitkou - mysme meso mali raz za tyzden len v nedlu 😒 klobasa a sunka bola pre navstevu, doma som v zivote nejedla sunku, klobasu par krat za zivot 😀 😝

bronia13
27. feb 2013

@lencyca ahoj mohla by si mi dat recept na tie sisky aj s tou penou - nikdy sm ich nerobila, dakujemm 😉

chorale1
27. feb 2013

my dnes hrachová polievka s krúpkami a dukátové buchtičky 🙂

olo2003
27. feb 2013

ahojte, včera sme mali fazuľkovú polievku-ostala aj na dnes, jaterrničky a lievance s ovsennými vločkami a jablkami. Dnes rizoto so slovneskej ryže s kuracím mäsom. A večer upečiem chorvátske rožky.

hokejka111
27. feb 2013

paradajkova polievka s parmezanom a kukuricou, ryzovy nakyp s hruskami,,,,,a mam urobene cesto na fanky uz 2 dni,,,,,,, 😉

lencyca
27. feb 2013

@bronia13 Dakujem,robila som ich 1x,su vyborne,paci sa recept:urobis si kvasok:1,5dl mlieka+1 kvasnice+1 cl krystal.cukru,do misy si das hotovy kvasok,2 vajcia,2 zltky,80gr prask.cukru-dpbre vyslahas,potom pridas 2 PLrumu,4PLoleja,premiesas,pomaly pridas 50 dkg hl.muky,stipku soli,vymiesis cesto,nechas 1h kysnut,potom na pomucenej doske-lepi sa to premiesis cesto,vyvalkas na 1,5cm, formicku pomucis vykrojis,nechas na doske este 15 min pokysnut,na rozpalenom -stisenom ohni vyprazis,pozor rychlo su hotove,mala som aj cernoskov 😀 a malinova pena:ostali ti 2 bielky+3PL malinoveho dzemu vyslahas na sneh 😉

betka22betka
27. feb 2013

@natal12 všetko N A J L E P Š I E k narodeninám, veľa zdravia,šťastia, energie, nápadov.....

lululka555
27. feb 2013

Ahojte 🙂
u nas dnes spagety s bolonskou omackou ( polievka zo vcera zeleninova s haluskami ) 😉

@natal12 zelam krasne narodeniny 🙂

veroninna1
27. feb 2013

dnesny obed...

amdeis
27. feb 2013

Na obed boli pohankove pecene fasirky a sladka varianta cestoviny s lekvarom a orechami. Na popoludnie domace marshmallows a na veceru nemam sajnu.

nelinka0401
27. feb 2013

@danielaj dakujem 🙂
@natal12 všetko naj,naj aj želám k narodkám 🙂
dnes nevarím dojedáme zo včera zemiakovú kyslú polievku,no namiesto langošov som po dlhej dobe spravila zemiakovú babu

zuzkat1
27. feb 2013

Dnes mame zo vcera a zajtra pecene kuracie stehna na kyslej kapuste a zemiaky.

luciok
27. feb 2013

@dabon guľáš som robila naposledy pred rokom a situáciu zachránila iba svokra, ktorá mi tú cibuľu nachystala 😀

luciok
27. feb 2013

@zklimekova Aj ja chcem na obed karfiolovú polievku a kakaový závin. Tu sa celý týždeň varí výlučne mäso, pretože stravujeme chlapov zo stavby. Už mi ide krkom

ellit
27. feb 2013

dneska slepacia polievka a z maska spravim fasirku a k tomu zemiakove pyre a spravim asi cokoladovy kolacik 🙂

ellit
27. feb 2013

@maculik jasne, u nas zatial najlepsie lievance su tie on Nigely 🙂 http://www.mimibazar.sk/tisk_receptu.php?id=8527

gianni
27. feb 2013

@zuzin78 jasné, cesto na pizzu: 300g hl.múka, 1/2 kocka droždia, 4,5 PL ol.olej, 0,5 KL cukor, 0,5 KL soľ, 175 ml vlažná voda, klasika,kvások a potom nechať podkysnúť...

linddi
27. feb 2013

Kapustové strapačky 🙂

gianni
27. feb 2013

a ešte dnešný "chlieb bez miesenia" grahámový a so semiačkami na vrchu...

mysiatkoo
27. feb 2013

u nas dnes len sackove pirohy...mali sme vybavovacky u lekarov... A dnes u nas otvorili novu Billu pri nemocnici, tak sme zasli.... Prijemne prekvapenie zo sirky sortimentu... Napr. Salotka, sladke zemiaky, romanesco.... Som faaaakt zvedava dokedy im to vydrzi...akurat ma hned stihli aj vytocit, lebo na regale kava za 6,15 a na ucte 10,5 vrrrrrrrrr samozrejme som na to prisla az doma....

mysiatkoo
27. feb 2013

@natal12 a vsetko najlepsie ... Veela uspexov pri vareni popri inom 😉

ikuza
27. feb 2013

@ellit myslis, ze mozem dat aj viac ako jeden puding to tych puding. slimakov. Mne sa to zda s tym jednym pudingom suche. Dik