Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Ahojte babulky-kuchárky...dnes nebol KÔŇ,dnes sa u nás NEVARILO 😎
Ahojte kocky,
mate nejaky overeny recept na lievance? Chcela by som pre zmenu miesto palaciniek spravit. Dakujem 🙂
karfiolová polievka , kakaový závin 🙂
@natal12 všetko naj k narodeninám 🙂
hribova kremova polievka, palacinky s malinovym dzemom a tvarohom 🙂
Dnes kukuricne placky s jogurtovym dresingom, kapustou a s omackou s fazuliek a kukurice.
my dnes hrachová polievka s krúpkami a dukátové buchtičky 🙂
ahojte, včera sme mali fazuľkovú polievku-ostala aj na dnes, jaterrničky a lievance s ovsennými vločkami a jablkami. Dnes rizoto so slovneskej ryže s kuracím mäsom. A večer upečiem chorvátske rožky.
paradajkova polievka s parmezanom a kukuricou, ryzovy nakyp s hruskami,,,,,a mam urobene cesto na fanky uz 2 dni,,,,,,, 😉
@bronia13 Dakujem,robila som ich 1x,su vyborne,paci sa recept:urobis si kvasok:1,5dl mlieka+1 kvasnice+1 cl krystal.cukru,do misy si das hotovy kvasok,2 vajcia,2 zltky,80gr prask.cukru-dpbre vyslahas,potom pridas 2 PLrumu,4PLoleja,premiesas,pomaly pridas 50 dkg hl.muky,stipku soli,vymiesis cesto,nechas 1h kysnut,potom na pomucenej doske-lepi sa to premiesis cesto,vyvalkas na 1,5cm, formicku pomucis vykrojis,nechas na doske este 15 min pokysnut,na rozpalenom -stisenom ohni vyprazis,pozor rychlo su hotove,mala som aj cernoskov 😀 a malinova pena:ostali ti 2 bielky+3PL malinoveho dzemu vyslahas na sneh 😉
@natal12 všetko N A J L E P Š I E k narodeninám, veľa zdravia,šťastia, energie, nápadov.....
Ahojte 🙂
u nas dnes spagety s bolonskou omackou ( polievka zo vcera zeleninova s haluskami ) 😉
@natal12 zelam krasne narodeniny 🙂
Na obed boli pohankove pecene fasirky a sladka varianta cestoviny s lekvarom a orechami. Na popoludnie domace marshmallows a na veceru nemam sajnu.
Dnes mame zo vcera a zajtra pecene kuracie stehna na kyslej kapuste a zemiaky.
@zklimekova Aj ja chcem na obed karfiolovú polievku a kakaový závin. Tu sa celý týždeň varí výlučne mäso, pretože stravujeme chlapov zo stavby. Už mi ide krkom
dneska slepacia polievka a z maska spravim fasirku a k tomu zemiakove pyre a spravim asi cokoladovy kolacik 🙂
@maculik jasne, u nas zatial najlepsie lievance su tie on Nigely 🙂 http://www.mimibazar.sk/tisk_receptu.php?id=8527
Kapustové strapačky 🙂
u nas dnes len sackove pirohy...mali sme vybavovacky u lekarov... A dnes u nas otvorili novu Billu pri nemocnici, tak sme zasli.... Prijemne prekvapenie zo sirky sortimentu... Napr. Salotka, sladke zemiaky, romanesco.... Som faaaakt zvedava dokedy im to vydrzi...akurat ma hned stihli aj vytocit, lebo na regale kava za 6,15 a na ucte 10,5 vrrrrrrrrr samozrejme som na to prisla az doma....

ahojte,dnes kapustova polievka, sisky s malinovou penou,premiera 😉