icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

firstbaby
4. jan 2011

takze dnes som varila len pre seba a pre malinku----penne s paradajkovou omackou a baby krevetkami, co som nasla v mraznicke a malej taky fajny maglajsik----ryza, zltko, brokolica a zemiacik ale chutilo nam obom a to je hlavne... 😎

titkovamiriam
4. jan 2011

dnes dojedame este kapustnicu a flaičky,a robila som chlieb podla Jamie Olivera-ježiško mi priniesol jeho knihu 🙂

mukky
4. jan 2011

ahojte,

my dnes máme varené zemiačky s maslom a vňaťkou,pečené jaternice v rúre,kyslu kapustu 😅

a vcera som robila
prvý krát rožky,su strasne dobré,len vizualne nie su až také pekné,ale na prvý krát celkom ok, 😀 akurát mi kysne cestícko na rožky tiež,len na iný receptík tak som zvedavá ako sa podaria...

mia258
4. jan 2011

My sme dnes bez polievky, muž robil pizzu a ja pečiem croissanty plnené čokoládou 🙂

egyptanka
4. jan 2011

@mia258 no ja som dnes len polievku spravila, spenatovu s opekanym chlebikom. Druhe netreba, muz je v praci, mala mi uz druhe nezje, kedze zjedla dva taniere polivky a ja tam mam este zemlovku spred troch dni, co som robila a nikto ju nechce tak ju dojedam ja. Hmm co som si navarila, to si aj zjem 😀

mia258
4. jan 2011

@egyptanka dojdi k nám a prines polievku. Budeme mať kompletný obed 😀

zuzana12345
4. jan 2011

@mukky ahoj, mozes dat recept na rozky? 🙂

traktor
4. jan 2011

@titkovamiriam chlebik mnam 😉
@mukky rozky super 😉

mukky
4. jan 2011

@zuzana12345 ahoj,

tu je receptík,su strasne chutné,lepšie rožky som ešte nejedla...ja som robila cesto v pekarničke.....stacilo mi k nim len maslo a sol

teraz akurat peciem druhé,variantu bez mlieka a aj trosku zdravsie 😀 koli malému...tak som zvedava ake budu....ale tamtie sadlové budem pekavať asi velmi casto 😀 🤐

http://domacipekarny.dama.cz/recept.php?r=3567

mukky
4. jan 2011

@traktor dakujem 😎

traktor
4. jan 2011

@mukky a ked nemam pekarnicku?..robi niekto rozky aj bez pekarnicky? 😅

zuzana12345
4. jan 2011

@mukky dakujem 🙂

titkovamiriam
4. jan 2011

ja robim vsetko bez pekarnicky 🙂

lucka1987
4. jan 2011

paradjkovu polievocku a syr do toho. mnam

traktor
4. jan 2011

@titkovamiriam tak super 😉

mukky
4. jan 2011

Ták a rožky /ale vznikli z toho bagety/ 😀 sa akurat dopiekli,su mňamkové 😅

mukky
4. jan 2011

@traktor asi to ide aj takto ako píse
@titkovamiriam 😅 ,bez pekarnicky...len je to pracnejsie.....ja ju mam cca 3 mesiace a je neoceniteľná 😅

kibuk
4. jan 2011

dnes bravčove na kukurici ryža aj zemiaky,potom torta a chlebičky detske šampanske a nejake tyčinky a blbostky 😀 😀 😀 😀 oslavujeme siedme narodeninky, 🙂 🙂 🙂

kaara1980
4. jan 2011

ja robila zemiaky na kyslo a k tomu chlapom fašírku.a teraz pečiem jablčník z lineckého cesta

5katarina7
4. jan 2011

my dnes pečené krídelká so zemiakmi,a piekla som mrkvové šatôčky

lenkahrehusova
4. jan 2011

My sme dnes mali kapustnicu.
Zajtra uvarím cestovinový šalát s kuracím mäsom 🙂

lenkahrehusova
4. jan 2011

@mukky , aký super recept 😉 toto určite vyskúšam. Dcéra o chvíľu oslavuje svoje 2.narodeniny a super nápad, urobiť také plnené pizzové, šunkové, slaninkové rožky 🙂

happy8051
4. jan 2011

@mia258 mohla by si dat na ne recept

lea132
4. jan 2011

Zapekane zemiaky so zeleninou a syrom a vecer som robila musli tycinky

titkovamiriam
5. jan 2011

polievka so suchého hrachu s opečeným chlebom,zemiakové pyre a vysmažana ryba 🙂

lucyso
5. jan 2011

po strááááááááááášne dlhej dobe mliečnu zemiakovú kyslú polievku a slaný bálež a sladký broskynovy bálež.. a polka plechu už je fuč🙂

00vladka00
5. jan 2011

my mame dnes hranolky s volskiim okom a tatarska omacka

traktor
5. jan 2011

ahojte , u nas dnes zeleninova polievka, palacinky 🙂 ...na veceru uz mam vybrate listkove cesto +kecup+sunka+syr

petusko
5. jan 2011

uz obedujeme moje vysnene buchty makove 😀 a sosovicova polievka 🙂

firstbaby
5. jan 2011

@traktor aj u nas zeleninova polievka plus asi nieco zapekane, ale este fakt neviem co....a baby ma dnes ryzu, kuracie masko, karfiol a mrkvicku 😎 bru chut vsetkym 😉