Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@nakup
takto to dela moje Sicilska tchyne..hlavne sleduj to naplnovani.. 😉
baby ktorá ste robili trasený krém do torty ?? 🙂
@zklimekova skoré uzdravenie malinkej 😉
ahojte my sme dnes dojedli včerajšiu paradajkovú s cícerom a kuskusom a druhé som robila grilované morčacie prsia , zapekanú zeleninu v bešamelovo-syrovej omáčke, varené zemiaky, pečená cvikla- včera ked ste ju tu spomínali dostala som na nu chut 😀 a ako sladkú mnamku máme štavnatý mrkvový koláč 😵
@zklimekova aj ja prajem skoré uzdravenie malinkej 🙂
@danielaj
Trefila 😀
ale ted mi prave vysvetluje manzel..ze "arancini"..nejsou podle formy "pomerance"..ale spis podle zabarveni pomerancoveho-pozlaceneho po osmazeni.. 😉
protoze PRAVE arancini by mely vypadat takto (viz ilustracni foto) do spicky😉..ale to uz bych u jejich zhotovovani jen nenadavala, nevyhrozovala...ale rovnou i strilela.. 😀 😠
Dneska jsem mela spatnou ryzi..prskala mi, a zdeformovala KOULE ☹ ale byla jsem pochvalena i tak 😉
@lienka2 môžem poprosit recept?? dakujemmm
@danielaj môžem ta velmi pekne poprosit o recept na faloné osie hniezda??? dakujemmm
@jessica2225 ahoj fotku tych rezov pridavala @rastulka ,ale pecies ich normalne na 180 st,a plech mensi,ved vyskusaj budes ich mat akurat vyssie,nic tym nepokazis 😉
@natal12 ahoj ja robievam obcas trasenu tortu s mandarinkami, je to super kremik 🙂
tuším spravim z jahodami mám mrazené, a kombináciu dám čokoládový a vanilkový puding ole. uvidím čo spravím, ešte je čas 🙂
@lululka555
ahojte...vikend na zelanie starsieho drobca - zeleninova struhana, vcera spagety s morcadellou, dnes este ta ista polievka a masove gule s paradajkovou omackou a kasa, a ako dezert puding - a ja som za tu nenarocnost tento vikend nasej potvorke vdacna 😝 a uz aj mm sa xytil na zdobenie - ranajkova macka 😀 😀 😀 decka su von, tak si vas idem v klude docitat 😉
@lululka555 co je kosovska specialita ??? take zahadne nazvy a nic k tomu... kto ma potom tusit o aku fajnotu prixadzame ? 🙂
@mysiatkoo je to bravcove mäsko na sliziky, s horcicou, cili,kyslymi uhorkami nadrobno ,to si mm rozkazal dnes 😉
@mysiatkoo vsetko mnam 😝 ,trosku mimo otazka, ale aky mas fotacik? ja sa ucim s mojim,aj ked ho uz mame skoro 3 roky a teraz cakam na jednu knizku,co ma toho hadam viac nauci ,ale vidim ,ze ty si uz profik 😉
@lululka555 😀 😀 😀 profik je doost odvazne slovo... napisem IP, nex tu nezahlcujeme info odveci 😉
Divecata tak my sme dnes na obed mali tie ospevovane fasirky zapekane a nesadli nam. Proste fasirky maju byt chrumkave a nie rozmocene, zjeme ich, ale uz ich robit nebudem.Skoda tolkeho kvalitneho hovadzieho, ale clovek sa stale uci. Takisto tie obratene rezne. Proste ked ma byt nieco chrumkave - rezne, nema sa to dalej hodinu dusit. To su len nase chute, neberte to prosim ako rypanie 🙂
@mirage ja zase na obratene rezne nedam dopustit 😉 ved kazdemu chuti nieco ine...
@danielaj ďakujeme, nech prestanú teploty a bude ok 🙂
u nás dnes bravčové stehno na hríboch so zemiakovou kašou, slepačí vývar s haluštičkami a kakaové a škoricové osie hniezda...
@mysiatkoo ahoj, mozem poprosit o recept na tie masove gulky s paradajkovou omackou?
šamoiónová polievka , červená kapusta + bravčová krkovička + domáca knedľa na pare . Dorobila som aj buchty na pare - čučoriedkové , klasika na vrch cukor , maslo , granko .

@natal12 ďakujem 🙂