Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Myslim, ze by mohol Asmira team zozbierat najlepsie recepty a vydat knihu. A nielen s receptami, prvymi prikrmami, ale aj s najlepsimi radami 🙂
kremova brokolicova cestoviny so spenatovo nivovou omackou
@slavka1307 ahoj je to bravcove mäsko pokrajane na sliziky , s horcicou , cili a nadrobno pokrajanymi kyslymi uhorkami .
Kremova hrachova polievka s opecenym parkom, podlesniky 🙂
@womankc dakujem pekne 😉
@ivetka1981 aj ja by som potom poprosila ten receptik na tiramisu, dakujem 😉
Ja dnes len tak narýchlo: zeleninová omeleta so zemiakmi a jogurtovým dressingom 🙂
@petrisorka jasne... je to priblizne toto : akurat nedavam skoricovy cukor, ale iba trosku obyc cukru a paradajky lejem na orestovanu cibulku (trosku)... a maso bud hovadzie alebo bravcove... http://varecha.pravda.sk/recepty/masove-gulky-v...
my tiez dojedame zo vcera jarnu polievku, spanielske vtaciky s ryzou 🙂
@libka1 ako si robila tu polievku? vdaka
@tortelinka varim najprv zemiak v zeleninovom vyvare, potom pridam medvedi cesnak, ked je uvareny zemiak rozmixujem, pridam slahackovu smotanu, osolim, dam biele korenie, necham este prevarit a odstavim, zvykneme jedavat bud s tym hraskom z obchodu alebo opeciem chlebik k tomu.. MM si zvykne do toho davat este kyslu smotanu uz na tanieri 😉
@libka1 dakujem, sezona zacne coskoro tak urobim! 😉
dnes fajnotky u nas...polievka paradajkova zo vcera, fasirky z cervenej sosovice a brokolice, zemiakova kasa a kedze maly od rana pyta kolacik tak aj babovka 🙂
U nás včera hov.-morčací vývar so širokými rezancami, kur. prsia na šamp.-smotanovej omáčke, ryža, šalát so surovej zeleniny a piekla som mramorovú bábovku - min. týždeň som bola s malým na operácii tak 3 dni nemocničná strava- malý je doma tak dojedajú aj s mm.
fazulovu polievku a opecene zemiaky s kuracim prirodnym reznom, salat. mozno urobime puding.
@tortelinka je dobra, aj deti ju lubia, ja mam aj namrazeny vzdy cesnak, davam do takych slanych slimakov a do tejto polievky 😉
Dojedačky 😀
u nas dnes paradajkova polievka a jahodove knedle s tvarohom 😀
Ahojte,aj my dnes dojedačky,doobeda sme boli na zápis do školky 😉
@ivetka1981 páči sa http://varecha.pravda.sk/recepty/tiramisu/4928-... ja som nedávala amareto a kávu ale uvarila som ,, akože kávu ,, Caro kvôli malému a chutilo 😵
@rastulka aj my 😀
zeleninova polievka s parkom a slaninkou osmazenou a mala som nalozene kuracie masko s hraskom v pikantnej marinade a ryza.
@lululka555 ahoj,čo to je kosovská špecialita?

@garonka das mi receptik na to tiramisu...?