icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

chloe001
6. mar 2013

vcera arabske kura http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=9798&user... s ryzou. dnes karfiolova polievka a cestoviny s paradajkovou omackou

petrisorka
6. mar 2013

ja si dnes spravim palacinky s jahodovym dzemom a nutelkou 🙂

natal12
6. mar 2013

@chloe001 to arabské kura vyzerá dobre 😉 vyskušám niekedy

natal12
6. mar 2013

ahojte takže dnes varím ja zas a to bude toto http://varecha.pravda.sk/recepty/cestoviny-s-br...

som sama doma tak prekvapím mamu, a polievka bude asi vajičková 🙂

vivusika
6. mar 2013

@anavila ďakujem 🙂

simonka16
6. mar 2013

Dnes máme na obedík hrachovú polievku zo suchého hrachu s krutonikmi celozrnnými a druhe haruľa mňam mňam davno som nemala 🙂

lululka555
6. mar 2013

ahojte, my dnes polievku zo vcera kyslu sosovicovu a urobim len palacinky s jahodovym dzemom, tvarohom, slahackou a cokoladou 🙂

rastulka
6. mar 2013

Ahojte 🙂 Ja dnes nevarim,dojeme zo včera 😉 na večeru bude mliečna ryža z domácej pekárničky 🙂

natalii6
6. mar 2013

ahojte poprosim vas o nejaky fajny kolac z jahodami a mascarpone dakujem 😉

lululka555
6. mar 2013

@natalii6 Ahoj , neviem ,ci pomozem ,ale pozri u mna v albume mam tam taku tortu 😉

miriamr
6. mar 2013

ahojte, u nás fazuľový prívarok s údenou krkovičkou a foto z víkendového varenia 😉 slaná torta a šamrony

chloe001
6. mar 2013

@natal12 dakujem. 🙂 vies co, to ti je take dobre.. ze mnam 😝 🙂 🙂

rosannar
6. mar 2013

dneska a zajtra zapekané cestoviny s kukuricou, šampionmi, špekáčikmi a troškou nivy...mnaam 😉

zklimekova
6. mar 2013

polievka šošovicová na kyslo a pirohy, poobede rozmýšľam že spravím tie osie hniezda v inej podobe ,čo tu zase rozprúdili nedávno debatu :D

veve39
6. mar 2013

u nas sa dnes vari kysla fazulova polievka, dojedacka francuzske zemiaky...zajtra by sa mala dojedat kysla fazulova a mam k nej v plane spravit zemiakove placky....

liviaf14
6. mar 2013

my dnes fazuľová polievka na sladko, pečené buchty /skúšala som ich 1.x a vyšli super/

gianni
6. mar 2013

dnes restovaná kuracia pečeň s ryžou...

liviaf14
6. mar 2013

moje prvé pečené buchty

nikushkasa
6. mar 2013

U mňa to dnes vyhralo na plnej čiare kuracie kari s kešu orieškami 🙂 🙂 🙂 🙂 http://tipnajedlo.sk/recepty/kuracie-kari-s-kesu

januschka10
6. mar 2013

Ahojte, takze na obed mne a svokre Spaghetti all'Amatriciana e na veceru morcacie na prirodno s ryzou a salatom.

mata71
6. mar 2013

ahojte,,mi dnes slepý guláš/červené zemiaky/ hlávkový šalát k tomu,,,

urobená vajíčková aj rybacia pomazanka na večeru a len tak..

januschka10
6. mar 2013

@miriamr Co bolo v tej slanej torte?

michaelamilan
6. mar 2013

Ahojte, ja som včera robila prvý krát tie Acidko rezy a vrelo odporúčam....len sa po nich zaprášilo : http://varecha.pravda.sk/recepty/osviezujuce-ac...
No a dnes bude zeleninková polievka a domácimi haluškami a zemiakový prívarok s vajíčkom a kabanosom (bez toho by mi to polovička nezjedla 😀 )......a ak sa mi zvýši troška času tak spravím kokosový rez 🙂

michaelamilan
6. mar 2013

@januschka10 to sú aké spaghetti????? Veľmi zaujímavý názov majú a ešte som to nepočula 😀

mataklinec
6. mar 2013

u nás kelová zapražená polievka a špagety s mletým maskom ...

lizatko1009
6. mar 2013

Bez polievky ta sa mi nechce ako je vonku krásne. Takže pecu sa mi akurát plnené baklazany idem urobiť este pyré. Medzi tým dám poprat nachystam sa. A tak fotka ked budem jesť a utekam von😉

kikatko
6. mar 2013

kuracie rezne, ryža, domaca smotanová tatarka a kto chce aj zeleninová polievka( takže zasa cela pojde susedovm sliepkam)

miriamr
6. mar 2013

@januschka10 3 bal. toustového chleba, 4 nátierkové masla, 2 bal. bambino syr (veľké), vajíčková nátierka (5 vajíčka, maslo, trocha tatárskej om., pažítka), šunka, plátkový syr, steril. uhorky a kápia

januschka10
6. mar 2013

@michaelamilan cibula,cesnak, slaninka, paradajkova omacka. Aj ked pravy recept z mesta Amatrice v provincii Rieti v Taliansku je trosku inak. Davaju tam guanciale (to je cast slaniny z tvare prasata, takze ma jemnejsiu chut, klasicka slanina je z brucha prasata), cerstve paradajky osupane, syr pecorino a trosku peperoncino. A robia to na masti, nie olivovom oleji.

januschka10
6. mar 2013

@miriamr super, dakujem, urcite skusim.