icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

womankc
6. mar 2013

ja vlastne neviem, aký chcem, ale chcem

womankc
6. mar 2013

@womankc možno niečo s budingom, alebo jablkami , či džemom neviem
asi sa Vám tu pokutrem v statusoch, ktorá si tu dávate recepty do albumov, to mi vždy pomôže, keď to aj vidím

yvanielka
6. mar 2013

My dnes takto nezdravo 😀 Vyprážané šampióny, zemiaky Horec, šalát Coleslaw a zeleninka a dezert banány v parížskom kréme, mňam 😵

lululka555
6. mar 2013

@womankc http://varecha.pravda.sk/recepty/rychly-mrezovn... ,tento je rychlo hotovy a mnam 😉

womankc
6. mar 2013

@lululka555 no pravdu povediac by som si dala veru tú tvoju tortu s tým mascarpone mňam , možno by som to ako rez mohla urobiť , čo povieš ??
aký pomer si dávala mascarpone???? a nedalo by sa to nahradiť jemným tvarohom , musím odtučnené veci

lululka555
6. mar 2013

@womankc pozri do mojho albumu,mam po fotkou recept ako som robila 😉 mascarpone som mala 250g
dalo by sa to urobit ako rez,upiect plat na to mascarpone,alebo tavrohovu plnku a ovocie ...

womankc
6. mar 2013

@lululka555 ďakujem , viem , že si ho tu aj písala , ale nechcelo sa mi hľadať , kuknem do albumu , to by som si dala

bronia13
6. mar 2013

@trasko co to je marha? ci to je nejaky sleng? na dnes stale halusky a zajtra zemlovka bo mam plno Americkeho chleba tak sa ho treba zbavit 😉

nikushkasa
6. mar 2013

Nakoniec som sa rozhodla, že si okrem toho kuracieho kari spravím aj pudingový zákusok... 🙂 🙂 🙂 http://tipnajedlo.sk/recepty/pudingovy-zakusok

amdeis
6. mar 2013

My sme dnes mali zemlovku s tvarohom a visnami. A teraz sa mi pecie domaci chlieb z domaceho kvasu vyrobeny, tak sa tesime.

veve39
6. mar 2013

@yvanielka zemiaky horec robim ako prilohu casto a rada aj ja, poriadna kaloricka bomba ale su fantasticke 🙂

chrumka
6. mar 2013

@anavila ahoj, tiez mam v plane oblozit takto tortu trubickami, nevies mi poradit kolko trubiciek mi treba? Alebo kolko balickov trubiciek? 🙂 Dik

ikuza
6. mar 2013

@yvanielka a na tie banany v parizskom kreme nejaky receptik? hm?

lencyca
6. mar 2013

ahojte,dnes som skusala tu chlebovu polievku,co ste tu o nej pisali,druhe bola zemlovka s jahodami a jablkami,posypana grankom,hned sa po nej zaprasilo 😉

lucikatn
6. mar 2013

cestoviny posypané nivou (nemala som čas vymýšľať omáčku 😀 ) a kým sa vychladne chlebík tak urobím na večeru racio šalát

natal12
6. mar 2013

@yvanielka nepodelíš sa s receptom o tie banány v parižskom kréme ?? 😅

natal12
6. mar 2013

baby čo poviete dá sa toto robiť aj bez šampionov lebo tie nemám rada, a ked rozhabarkujem mlieko múkou a vylejem to tam bude to fajn ?? miesto smotany šlahačkovej .

http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=20822

nelinka1311
6. mar 2013

Ahojte,ma niekto nejaky dobry recept na kuskus?

abriela
6. mar 2013

@natal12 ano mozes to spravit takto s mliekom a mozno by som pridala aj taveny syr - ak mas doma.

yvanielka
6. mar 2013

@ikuza @natal12 Recept na banány v parížskom kréme som našla tu, nech sa páči - nemám formu na srnčí chrbát tak som to spravila do klasickej tortovej formy: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=2217

nelinka0401
6. mar 2013

Ahojte,polievku dojeme zo vera,sladkú fazulovú,dnes sme nemali celý deň elektriku tak teraz len na rýchlo,špagety s morcadelou a kopou syra 🙂

eva7780
6. mar 2013

dnes pizza z mrazaku 😀 😀

betka22betka
6. mar 2013

@yvanielka zostalo ešte? idem k vám na večeru .....

gelinka75
6. mar 2013

dnes varim kel s kuracim mäsom a zemiakmi 🙂

natalii6
6. mar 2013

@natalii6 a chcem sa ta spytat ohladom tej cokoladovej polevy tu slahacku mam vyslahat a do nej dat tu roztopenu cokoladu?

natalii6
6. mar 2013

@lululka555 chcem sa ta spatat tu cokoladovu polevu na tu tortu treba tu slahacku vyslahat a do nej zapracovat vychladnutu cokoladu?

veroninna1
6. mar 2013

dnes karfiolovo-brokolicovo zeleninova polievka, ryza a mlete maso so stavou.

mravvcek
6. mar 2013

@lululka555 ako si ho robila prosim ta to tarhonove rizoto?

lululka555
6. mar 2013

@natalii6 ahoj ja som si vyslahala slahacku,zlahka som ju vmiesala do mascarpone a potom primiesala tu polevu.

lululka555
6. mar 2013

@mravvcek ahoj je to iba urobena tarhona na troske oleja osmahnuta, aby mala hnedkastu farbu,zalejes vodou a pod pokrievkou som ju nechala 20 min na slabom stupni,ako ryzu. Potom som primiesala kukuricu ,olivy a tuniaka...rychlovka

lululka555
6. mar 2013

dnes som vyskusala prvykrat cviklovy salat 🙂