icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lunana
5. jan 2011

Žienky poraďte mi prosím, ako zjemním štipľavú polievku? Lebo som si pomýlila sladkú papriku so štipľavou a teraz štípe ☹

zuzu13
5. jan 2011

ahojte...
u nás sa dojedá fazulová polievka na kyslo...kelová polievka a špagety s bylinkovou omáčkou

bzuco
5. jan 2011

kurací paprikáš s haluškami a polievka z ružičkového kelu a s opraženým chlebom

5katarina7
5. jan 2011

šošovicová polievka,a tuniakové cestoviny a poobede budem piecť vianočku

daniz
5. jan 2011

My hrášková polievka a prívarok so zelenej fazuľky+zemiačky, na večeru neviem 😅 😅 , a na zajtra už vôbec nie... ☹ ☹ ☹

claudica
5. jan 2011

Ahojte, dnes budem variť zemiakovú polievku na kyslo a cesnakový posúch k tomu. Zajtra asi lasagne a polievka neviem aká... A možno niečo zajtra upečiem, nejdem do práce - hurá...tak isto niečo upečiem. 🙂

morca3
5. jan 2011

maminy kukam 😕 že masa bolo cez sviatky asi vyše hlavy teraz si frčíte na kyslych polievočkach ,cestovinkach ,prívarkoch super ja som na tom napodobne dnes struky na kyslo a palacinky a na večeru urobím rybaciu pomazanku 😉

mariro
5. jan 2011

my mame fazulovu sladku s udenym a k tomu cesnakovy posuch a cibulovy kolac 😉

stvura
Odpoveď bola odstránená
jarunka111
5. jan 2011

ja som urobila "nedeľňajšiu polievku", teda slížiková (slepačia) a mňam žemlovku 😵

mata71
5. jan 2011

ja zemiakovy kysly privarok a fasirky,,to iste zostane aj na zajtra... a v piatok granadir pochod,,

malinovka333
5. jan 2011

polievka zo zelenej fazuľky na kyselo,a kapustove fliačky 😀

nadhera
5. jan 2011

@jarunka111 aj ja zemlovku 😀 polievocka zo vcera - rascova s krupicovymi haluskami. Vecer vsak chystam svieckovu.

luciaanna
5. jan 2011

Ahojte. My máme polievku zo zelenej fazulky na kyslo a francúzske zemiaky.

elena5790
5. jan 2011

ja som mala paradajkovu zo vcera a halusky s tvarohom a na veceru urobim palacinky....a malemu som robila kuracie s mrkvickou a zemiakmi...

jarunka111
5. jan 2011

@nadhera toto je fakt nejaká veľká náhoda, práve som ti odpisovala na tvoju otázku 😵 žemľovku robím z vianočky a tá sviečková by aj mne chutila, dobrá inšpiráciu, už som ju dlho nerobila 🙂 peknú dovolenku 😀

nadhera
5. jan 2011

@jarunka111 tiez zvyknem z vianocky, tentokrat sa mi vsak zvysila veka. 😉 Decka aj tak rozdiel nevidia, chutovo je to isto dobre - jablcko, skoricovy cukor. A veku namacam do mlieka, v ktorom je vajcio+zlaty klas+vanilkacukor.
Co sa tyka dovolenky, dalsi tyzden ccheme ist ale som bezradna. NEviem, co sebou na jedenie brat, aby som nevyvarala, decka aby boli syte 😀 😀 😀

zuzana12345
5. jan 2011

brokolicova polievocka a rozky podla @mukky , su vyborne, v kosiku obycajne a niektore posypane sezamom a na mriezke plnene kecupom a syrom 😝 😀

l.lara
5. jan 2011

my dnes sunkove fliacky a slepacia polievocka. zajtra bude rizotko, ak sa mi doobeda podari kupit zeleninka do nho..ostatne mam.. 😝
@mukky waw, tu sa pecu rozteky..to musim vyskusat. len skoda, ze nemam pekarnicku. to si normalne spravim kvasok a zmiesam to dokopy ako keby som robila klasicke kysnute?
@meza inak, sice oneskorene, ale dakujem za ten recept na vanilkove rozky..boli uzasne.. 😉

l.lara
5. jan 2011

@lunana presolenu viem, ale stiplavu nie. ako to dopadlo? podarilo sa?

zuzana12345
5. jan 2011

@l.lara ja som robila bez pekarnicky, dala som drozdie v prasku, kvasok som nerobila a do kopy som si to dala s mixerom 🙂

headfor
5. jan 2011

My sme mali sosovicovu polievku na kyslo a zapekane cestoviny s mozarelou, sunkou, eidamom, hraskom a kyslou smotanou. Maly sa zalizoval 🙂 A muzik je na pohrebe takze ten ma hostinu z karu :(

l.lara
5. jan 2011

@zuzana12345 cize len si vymiesila vsetko spolu? btw..ja som raz skusala robit kysnute cesto v mixeri a odpalila som motorcek 😀 asi nebol taky vykonny.. 😝

traktor
5. jan 2011

vecera 🙂

sanne
5. jan 2011

Ja zajtra robím pizzovú roládu 😀

murinka
5. jan 2011

@traktor co to je? 😕

baby,nemate recept na cesnacku? 😉 dajte tip 🙂

traktor
5. jan 2011

@murinka 😀 😀 hadaj 😀 😀 ..listkove cesto +kecup+sunka +syr...len to nevidiet..je to vnutri 😉

murinka
5. jan 2011

@traktor jeminacku,tak tťo vyzera super 😵 rozmylslam ze mam v mraznicke listkove cesto....nie!vecer nemozem lebo sa pribera 😀 ale zajtra si pochutnam 😉 vdaka za tip 🙂

traktor
5. jan 2011

@murinka 😀 😀 ja si uz par dni hovorim..od zajtra dietujem, od zajtra dietujem... 😀

murinka
5. jan 2011

@traktor 😀 😀